Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a jövő évet még levédhetik ebben a rendszerben, utána meg fordulhat a kocka. Nem hiszem, hogy MaTS annyira elégedetlen lenne. 20-22 meccset így is levéd a szezonban (+ a 4 bajnoki), ráadásul a Bl-ben vagy 10-12 mérkőzést, ami sokat számít, és ott vannak a különböző kupák is. Igazából nincs is szigorú első és második számú kapus, csak azt szokták első helyre tenni aki a ligában véd.S.Agüero írta:Mondjuk az sem árt, ha nem bakizik sokat...A baklövésekből nem szabad kiindulni, nem attól rossz egy kapus, hogy sokat bakizik, de ő már maga mögött hagyta ezeket, mint te is írtad.
PerszeS.Agüero írta:Mondjuk az sem árt, ha nem bakizik sokat...A baklövésekből nem szabad kiindulni, nem attól rossz egy kapus, hogy sokat bakizik, de ő már maga mögött hagyta ezeket, mint te is írtad.
Ezért szeretem Stegent, benne vannak a bravúrok.Chino írta:Elég furcsa, hogy ide nem ír senki, de a tegnapi meccset is remekül lehozta. A gólról nem igazán tehetett és nagyon sokáig kézzel még csak nem is kellett labdába érnie, ennek ellenére megvoltak a bravúrjai. Nem is kockáztatott, nem voltak megingásai, a szezon eleji bakijait már régen maga mögött hagyta és sorozatban hozza a jó meccseket.
Az én szememben ez a tökéletes hozzászólás a védéssel és a helyzetével kapcsolatban is, idénre le is lehet zárni ezt a topicotChino írta:Nem volt az év védése ez egyértelmű, amiatt volt nehéz, hogy a másik irányból kellett visszavetődne és hiába nem volt erős azért csak az ötösről fejelték és nem középre. Inkább azért volt fontos, mert ez mind 0:0-nál történt és egy ilyen bravúr nem csak magát, hanem a csapattársakat is feltüzeli. Amúgy meg szerintem le is lehetett volna fújni, mert Giroud elég szépen megmászta Masch-ot.
Nem is feltétlenül az a 2-3 védése miatt volt igazán jó, hanem, hogy magabiztos volt. Sokat számít, hogy a védők érzik, hogy bátran odaguríthatják neki, meg tudja oldani, biztonságot ad. Ráadásul jól érzi, hogy mikor kell kivágni és fel tudja mérni a saját képességeivel, mikor tudja emberhez tenni. Lehet, hogy sokan felesleges kockázatnak érzik, de a vaktában fellőtt labdák 80%-át az ellenfél szerzi meg.
Személy szerint úgy érzem, hogy ő is be lett skatulyázva. A szezon elején voltak megingásai, de azóta szinte mindig hibátlan meccseket hoz, mind a Bl-ben, mind a kupában.
Nem hiszem, hogy igazán lenne oka távozni. Szezononként azért 20-22 meccset mindig kapni fog, ami azért nem olyan mint egy "normál" második számú kapus helyzete. És azt is vegyük figyelembe, hogy a chilei játszik mondjuk 10-12 meccset nívós ellenfelek ellen, míg a kupában a felétől már komolyabb csapatok jönnek, a Bl-ről ne is beszéljünk, illetve a kupadöntők.
Jövőre pedig Bravo már 34 éves lesz, ami kapusnál nem feltétlenül pályafutás végét jelenti, de ha mögötte egy ilyen hálóőr van könnyen átveheti a helyét.
Szerintem a következő szezon még Bravoé, aztán MAtS jön. Addig pedig több rutint is szerezhet és nem gyenge csapatok ellen.
Viszont nagyon közelről jött és még meg is pattant. Mivel nem volt sok védeni valója, annyira nem is volt látványos meccse. Talán ezek a legnehezebbek a kapusok számára, amikor két-három lővés van amit fognia kell a meccsen. Fontos, hogy nem kapott gólt. Magabiztos volt.Tromort77 írta: Nagy védés, látványos védés, de nagyon gyenge volt a fejes és nem is igazán ment a sarokra.
Semmiben nem lett igazam, nagyon profi volt ma a gyerek. Nálam Messi után a második legjobbja a meccsnek.Nero. írta:Megmondom őszintén, hogy ő az egyik olyan pont ami miatt aggódom a holnap végett. És ezt most tényleg nem csesztetésből írom, de így hidegen betenni egy támadó Arsenal ellen nem a legjobb ötlet. A kupában nem sok dolga volt, remélem holnap se lesz.
Nincs bajom a chileivel, de jövőre ezt a mostani felállást már nem igazán tudom elfogadni. Ha annyira gyenge lenne Stegen, akkor gondolom nem lenne rábízva a BL. A normális az lett volna, ha idén fordított felállás van. Kár futni a köröket, de ha a német elmegy máshova bizonyítani, na azzal a Barca biztosan nem fog nyerni.visca el barca írta:attól a legnagyobb bánatodra még marha messze van. bár tudom h szted lelkesen pocskondiázni a chileit, de egyelőre semmi nem bizonyít tégedKovbal88 írta:És lassan kiszórítja a csapatból Bravot.
attól a legnagyobb bánatodra még marha messze van. bár tudom h szted lelkesen pocskondiázni a chileit, de egyelőre semmi nem bizonyít tégedKovbal88 írta:És lassan kiszórítja a csapatból Bravot.
Remélem játszani is fog. És lassan kiszórítja a csapatból Bravot.Miért ne játszana? Övé a kupa és a BL, erre megint a házamat merném tenni. Én szerintem nem ő lesz a leggyengébb láncszem a BL kieséses szakaszban.
Kovbal88 írta:Még az se biztos, hogy játszik, kár ezen aggódni. A Leverkursen ellen hatalmasat játszott, szóval megszolgálta a bizalmat.Nero. írta:Megmondom őszintén, hogy ő az egyik olyan pont ami miatt aggódom a holnap végett. És ezt most tényleg nem csesztetésből írom, de így hidegen betenni egy támadó Arsenal ellen nem a legjobb ötlet. A kupában nem sok dolga volt, remélem holnap se lesz.
Még az se biztos, hogy játszik, kár ezen aggódni. A Leverkursen ellen hatalmasat játszott, szóval megszolgálta a bizalmat.Nero. írta:Megmondom őszintén, hogy ő az egyik olyan pont ami miatt aggódom a holnap végett. És ezt most tényleg nem csesztetésből írom, de így hidegen betenni egy támadó Arsenal ellen nem a legjobb ötlet. A kupában nem sok dolga volt, remélem holnap se lesz.
Tavaly ugyanez volt és mégis elképesztő meccseket hozott le és nem egyszer mentett meg minket. Nem kell izgulni.Nero. írta:Megmondom őszintén, hogy ő az egyik olyan pont ami miatt aggódom a holnap végett. És ezt most tényleg nem csesztetésből írom, de így hidegen betenni egy támadó Arsenal ellen nem a legjobb ötlet. A kupában nem sok dolga volt, remélem holnap se lesz.