Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
palesz77 írta:Nálam ő volt a MoM, eszméletlen fontos szerepe volt a mai győzelemben. Lehet mondani, hogy kockázatos passzai és megoldásai voltak, de 1 kivételével mind bejött, és az is inkább meccshiány volt, mert nem értették meg egymást Busival. Azon kívül viszont - aminél amúgy marha nagyot védett, még ha bele is rúgták - eszméletlen jól játszott, magabiztos passzok tömkelege, amiknek hála úgy ahogy sikerült kihoznunk a labdát. Nélküle ez sokkal nehezebb meccs lett volna, pedig így se volt egyszerű.

Igen, ez feltétlen kulcs, pedig voltak nehezebb időszakok a kapunk előtt, de a 0 kapott gól önmagáért beszél. A védők és az ő teljesítményének vetülete is egyben.Kovbal88 írta:
Lehozta kapott gól nélkül, jár neki az elismerés. Grat!

Ekkora pressing alatt nem volt Bravo a 2 év alatt, amit itt a német kapott.Kovbal88 írta:Megvolt az első hibája... mondjuk javította is magát, de mivel azok közé tartozom, akik nagyon támogatták a kapuba helyezését, illik megjegyeznem.
Örülnék, ha gól nélkül hozza le a mai meccset.
Azért, hozzá kell tenni eléggé keményen letámad az Bilbao, nem könnyű emberhez passzolnia.Bob_Marley írta:Ez nem kérdés, hogy legyen így, akkor nyerünk.Kovbal88 írta:
Ez nem kérdés, hogy legyen így, akkor nyerünk.Kovbal88 írta:

Nem gondolom, de sugárzik a csávóról, hogy vérprofi.recrea írta: Azt azért remélem Te sem gondolod, h sajnálja Bravo távozását?
Azt azért remélem Te sem gondolod, h sajnálja Bravo távozását?Messias2 írta:Az arrogáns német
Annak meg aztán végképp sok értelme lenne...S.Agüero írta:Tudom, hogy övé volt, csak pár ember szerint most fordul a dolog, és csak a Ligát kapja meg.
Eddig is ő védett a BL-benS.Agüero írta:Nagyon úgy tűnik, hogy övé lesz a BL is, legalábbis a facebook-posztjából ezt szűrtem le.
Most hogy Bravo elment, meglátszik melyiküknek fontosabb az, hogy a Barca játékosa legyen. Stegen is simán mehetet volna a Citybe és szerintem a jelenlegi fel állás mellett, neki lett volna több oka oda igazolni. Ő védett kevesebbet.S.Agüero írta:Szemét MAtS, ki akarja túrni a csapatból Bravot...![]()
Azért az komoly, hogy még ebből a szituációból is Stegent hozzátok ki hibásnak.