Normandia írta:
Azért a "LEHET hogy beválik"-on, jócskán túlvagyunk már. Két szezonban védett a BL-ben a Spanyol kupán és ebben a szezonban a bajnokságban is vol meccse. Valszeg itt az idő, hogy döntsenek a két portásról és most ez történik. Én MATS-ot preferálnám. A többiek már leírták, hogy miért, de akkor sem dőlök a kardomba, ha Bravo marad és MATS megy. Mind a kettő kiváló kapus.
Ezen a "lehet, hogy beválik" témán szerintem is túl vagyunk már. Nagy szerepe volt a sikeres meneteléseinkben a tavalyi és idei és a tavalyi szezonban is. Ennek ellenére én nem tudom, honnan jött hirtelen, hogy most el kell dönteni, hogy ki védjen a bajnokságban és ki a Bl+kupá(k)ban. Vagy lemaradtam valamiről? Mert idáig nem volt ez ekkora téma, most meg pár napja ez lett a legpörgősebb topic és már a kapuseladásokról van szó.
Annyiról tudok, hogy Bravo mondott olyaat, hogy akar a Bl-ben védeni, de ez hónapokkal ezelőtt volt.
Én abszolút nem lepődnék meg, ha jövőre még minden maradna ugyanígy. A szezon végéig már a chilei betölti 34-et. Persze nem aggastyánkor kapusként, de ebből a szempontból is egy indok, hogy átadja a stafétát, MAtS pedig még egy kis tapasztalatot gyűjthet.
Ha az folyna , mint anno a Realnál, amikor Casillas folyton-folyvást elégedetlenkedett, hogy ő "csak" a bl-t meg kupát kap megérteném a dolgokat, de itt nem hallottam ilyeneket. A németre is sokan rá akarják "kenni", viszoont én nem emlékszem, hogy hisztizett volna vagy "fenyegőtezne", hogy elmegy.
Ezért is kérdem, hogy lemaradtam-e valamiről vagy csak unalmas már a többi topic? Kíváncsi leszek ki lesz a következő. Alba akar majd elhúzni Digne miatt?