Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne te döntsd már el, hogy hova igazoljon. Majd ő eldönti, hogy mit akar.Annak ellenére, hogy sok a bakija és elég rendesen szekálom, remélem hogy marad, mert tényleg lehet még belőle valami. Viszont nagyon nem remegek, hogy mit akar. Ha valami nem tetszik, nyugodtan ellehet húzni a Liverpoolba és küzdeni az EL helyért, évi 40-50 gólt bekapva mert valószínűleg olyan védelem is lesz előtte. Aki nem érzi magát szerencsésnek, hogy egyáltalán a jelenlegi Barca keretében lehet, az menjen Isten hírével. Ugyanez a véleményem a Neymar-sztorival kapcsolatban is. Lucho is megmondta, a kapu mindenki előtt nyitva áll
Annak ellenére, hogy sok a bakija és elég rendesen szekálom, remélem hogy marad, mert tényleg lehet még belőle valami. Viszont nagyon nem remegek, hogy mit akar. Ha valami nem tetszik, nyugodtan ellehet húzni a Liverpoolba és küzdeni az EL helyért, évi 40-50 gólt bekapva mert valószínűleg olyan védelem is lesz előtte. Aki nem érzi magát szerencsésnek, hogy egyáltalán a jelenlegi Barca keretében lehet, az menjen Isten hírével. Ugyanez a véleményem a Neymar-sztorival kapcsolatban is. Lucho is megmondta, a kapu mindenki előtt nyitva áll.Tromort77 írta:Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (23) is surprised by exit rumours in past weeks. He wants to stay for many more years. [md]
Én is ugyanezt szoktam mondani. A Bl-ben is volt amikor már szinte lényegtelen meccsen védett, ennek "köszönhetően" igen tartalékos csapattal állunk ki. Bravonak a bajnokságban a meccsei minimum felén alig kell labdához érnie. Szinte mindig a legjobb védelem és kp játszik előtte.Tromort77 írta:Én abszolút Bravot tartom jobb kapusnak jelenleg, de ez a statisztika sokat nem ér. Azért a kupában és BL-ben kis meccseken rendre pihentetés megy és nem valami acélos védelem szokott lenni sok esetben előtte. Ha már egy Pique nincs előtte borult az egész védelem.
Ez annyira nem átlagos, azért amikor jobban támadunk értelemszerűen kevesebbet kerül hozzá hátra a labda. Amikor más meccseit nézi az ember, és vagdossák fel eszetlenül a labdát, akkor jó azért arra gondolni, hogy olyan kapusaink vannak és voltak akiknél jó helyen van a labda, még ha sokszor csinálnak is hajmeresztő dolgokat, pont azért, mert mindenképpen lábbal akarják megjátszani.palesz77 írta:Ter Stegen had 70 ball touches today vs Valencia. Bartra (103) and Sergi Roberto (102) are the only players with more than him (both teams).
Egy átlagos meccs MAtS számára..
Mert mondjuk általában kevesebb téttel bíró meccseken szokott védeni, ahol nem a gála védősor van, meg kevésbé is koncentrálnak. Góljai több, mint fele a védelemé szerintem.Nero. írta:Mindenféle rosszindulat nélkül, és én el is ismerem hogy jó kapus, de tény, ha ő véd garancia a kapott gól.
Nagyon jól tette , hogy nem vetődött előre. Nyilván ő is tudta , hogy Williams bármikor megtolhatja és , ha rossz ütemben vetődik előre akkor úgy járt volna mint Iraizoz ( piros+tizi) . A lehető legjobb megoldást választotta , ilyenkor egy kapus ennyit tud csak tenni.Kash írta:
Jól jött ki a kapujából, én csak annyit nem értettem, hogy miért nem vetődött előre, a védők futottak vissza, szal ha Stegen előrevetődött volna, akkor lehet másképp alakult volna a dolog, ettől függetlenül nem tehet a gólról, Mathieu volt a ludas.
Jól jött ki a kapujából, én csak annyit nem értettem, hogy miért nem vetődött előre, a védők futottak vissza, szal ha Stegen előrevetődött volna, akkor lehet másképp alakult volna a dolog, ettől függetlenül nem tehet a gólról, Mathieu volt a ludas.raffa írta:Mentálisan ott volt... jól jött ki a kapuból....
Pont az ilyenek miatt kételkednek benne szerintem...sneco7 írta:Hagyjuk már ezeket...raffa írta:Mentálisan ott volt... jól jött ki a kapuból....