Marc-André ter Stegen

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.08.12. 20:26:17

Nero. írta:
Kovbal88 írta:Ha még lehetőséget se kap akkor meg fölösleges maradnia. Azért az évi 10-15 meccsért
Jah tényleg mennyire rossz már egy 23 éves kapusnak aki a Gladbachba évente kapott 50 gólt, ide jönni a világ legjobb csapatába végigvédeni a CdR-t és a Bajnokok Ligáját... Mindjárt megsajnálom. :cry:
Elhiheted, hogy nem azért jött a Barcelonában, hogy a padon üljön...
Nero.
Llegenda del Barça

2016.08.12. 20:19:03

Kovbal88 írta:Ha még lehetőséget se kap akkor meg fölösleges maradnia. Azért az évi 10-15 meccsért
Jah tényleg mennyire rossz már egy 23 éves kapusnak aki a Gladbachba évente kapott 50 gólt, ide jönni a világ legjobb csapatába végigvédeni a CdR-t és a Bajnokok Ligáját... Mindjárt megsajnálom. :cry:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.08.12. 17:50:26

Szerintem meg kapja meg idén a lehetőséget a bajnokságban, aztán ha megállja a helyét maradhat a kapuban (övé a jövő) ha meg nem, akkor marad Bravo.

Ha még lehetőséget se kap akkor meg fölösleges maradnia. Azért az évi 10-15 meccsért
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.11. 20:51:00

S.Agüero írta:Nem írtam komolyan, ha nem jött le. :D Amúgy MAtS-nak se lett volna muszáj kijönnie, mert ott volt Masche. Ebből látszik, hogy Stegen szeret kijárkálni és takarítani, mint Neuer.
Nem esett le ez az intelligens humor :)
MatyiG
Adminisztrátor

2016.08.11. 20:42:32

Nem írtam komolyan, ha nem jött le. :D Amúgy MAtS-nak se lett volna muszáj kijönnie, mert ott volt Masche. Ebből látszik, hogy Stegen szeret kijárkálni és takarítani, mint Neuer.
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.11. 20:10:31

Matyi, legalább Te ne írkálj marhaságot kérlek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.11. 19:59:48

Nem élete meccse volt és a Copán bőven hibázott, de itt mit kellett volna csinálnia Bravonak? :D Elindult, majd okosan látta, hogy a védő kifelé szorítja a támadót és le van fedve a kapu felé vezető út. Pont hogy nem volt kamikaze, hogy kimenjen feleslegesen beduplázni aztán csak a baj lehet belőle.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.08.11. 14:51:31

Messias2 írta:Ter Stegen won't play in Spanish Super Cup due to knee injury.[sport]

Ezáltal el is dőlt, hogy ki fog védeni vasárnap...
Meg utána az egész szezonban is, hacsak nem bakizik Bravo.

https://www.youtube.com/watch?v=VleYnxGLSB4" target="_blank
Még hogy Bravo magabiztosabb... :D
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.11. 13:38:12

Ter Stegen won't play in Spanish Super Cup due to knee injury.[sport]

Ezáltal el is dőlt, hogy ki fog védeni vasárnap...
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.08.03. 11:24:48

Annak idején Valdes bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését, hanem lelép. Akkor a klub előszerződés kötöt Stegennel, aki emiatt szintén nem hoszabbította meg szerződését a németeknél.
Majd megérkezett Barcelonába, Valdes helyett és megkapta az egyes számú mezt, kicsivel később a klub Pintot is elengedte és a helyére érkezett Bravo, már LE. kérésére, javaslatára.

Ekkor úgy nézet ki, hogy Stegen az első számú kapus, és Bravo a második. Közben jött a copa amerika és a chilei hirtelen sztár lett. Stegen megsérült és ekkor a Bravo a szabadságát megszakítva hamarabb érkezett Barcelonába.

Jött a felállás, hogy Bravoé a bajnokság, Stegen véd a kupákban. És ugye ez így meg azóta is. LE lenyilatkozza, hogy nincs különbség a két játékos között mégis, mindig a megszokott felállást alkalmazta.

Két év után, teljesen normális, hogy a német elégedetlen a helyzetével, szóval, ha nem védhet a bajnokságban szerintem teljesen normális dolog tőle, hogy tovább áll, mert így neki a Barca nem igazán jött be.

Ha, Mu, City, Chelsea, Arsenal, PSG, Juventus, Dortmund, Bayern csapatok valamelyikénél kezdő tagságot tud szerezni, érdemes lelépnie. Minden más csaapat esetében viszont mérlegelnie. Még egy jó formában lévő Valencia, Sevilla, Villarreal se lenne neki rossz választás vagy éppen Atletico madrid.

Sajnálnám ha elmenne, de érthető lenne, ha marad akkor megérdemlené a bajnokságot.
Azzal jönni hogy Bravóban akár még 5 év is van hülyeség, mert benne akkor meg 15.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.08.03. 00:03:44

Kétlem hogy hirtelen nekiállt volna követelőzni így vakáció után, de lehet valóságalapja. Akkor viszont tényleg neki kell mennie, nem érdekel hogy a jövő. Hajrá, irány a világ legerősebb bajnoksága! 8) Azt hiszem pár ex-barcás eltudná mesélni a maga sikertörténetét a szigetországban, különösképpen egy kapus kolléga. :D

Ha viszont mindkettő nyugiba van és csak kicsit durcáznak, akkor maximum felcserélném a felosztást és a német viheti a ligát.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.02. 22:17:23

visca el barca írta:de amugy sztem kamu, idén már volt eddig 46 ilyen hír (majd palesz kijavít ha tévedek :mrgreen: ) és mindig meg lett cáfolva.
Barça sources deny any problem with ter Stegen despite the meeting between both parties this morning. He is untransferable. It was a routine meeting framed on the good relations between club and player. He feels comfortable and valued by the club. [sport]

Csak egy sima találkáról nehezebb valami jó pletykás cikket írni.. De ha már követelőzés:

Claudio Bravo met with the club on Friday and said he wants to leave if he doesn't play this season. Buyout clause: €40M [catradio]

Csak hogy a másik se maradjon ki a szórásból. Nagyon unatkoznak az újságírók..
Alfa
Entrenador del Barça

2016.08.02. 22:17:06

A sajtó megfogalmazása miszerint Stegen ultimátumot adott nem túl szerencsés. Ha ez a beszélgetés valóban elhangzott akkor -szerintem- Stegen egyszerűen rákérdezett, hogy mire számíthat a jövőben ami szerintem teljesen érthető. Ő első számú kapus akar lenni ami egyenlőre Bravo mellett nem nagyon jött össze. Neki ez a helyzet nem felel meg ami megint csak érthető hiszen ha egyszer a világ legjobb kapusa akar lenni akkor nem elég a havi egy meccs. És persze lehet jönni azzal, hogy a 24 év a kapusoknál még kölyökkor, de elég ha csak megnézzük az új kapusgeneráció tagjait akik évek óta európai top kluboknál védenek mint első számú kapusok illetve a régi nagyok Buffon és Casillas is már réges-régen kezdőkapusok voltak a 24. szülinapjuk előtt.

Egyébként Luchonak tényleg ideje lenne választani mert ez így egyik kapusnak sem jó, persze a csapatnak tökéletes, hogy két baromi jó kapusunk van úgyhogy én örülnék neki ha minden így maradna, de a srácokkal szemben nem túl fer dolog.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.02. 21:53:50

Kubla9 írta:
corol írta:Ha igaz a hír, hogy ultimátumot adott, akkor menjen isten hírével, ilyen emberre nincs szükségünk. Kivárhatná a sorát.
Kivárhatná a sorát??? Ne viccelj,gondolkozz egy kicsit. 10 év különbség van a két kapus között.
Nincs bajon Bravo-val de ha választani kell akkor a német legyen az első számú kapusunk.
persze mert ő fiatalabb meg menőbb :lol: jah meg 10 évre megoldja a posztot :lol:

corolnak igaza van, ha igazak a hírek, úgy kirúgnám páros lábbal, hogy csak kamillázna. taknyos kisgyerek itt van két éve és már követelőzik. :D sőt, inkább felültetném a lelátóra egy évre, hogy tudja hol a helye.

de amugy sztem kamu, idén már volt eddig 46 ilyen hír (majd palesz kijavít ha tévedek :mrgreen: ) és mindig meg lett cáfolva.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.08.02. 21:48:41

corol írta:Ha igaz a hír, hogy ultimátumot adott, akkor menjen isten hírével, ilyen emberre nincs szükségünk. Kivárhatná a sorát.
Kivárhatná a sorát??? Ne viccelj,gondolkozz egy kicsit. 10 év különbség van a két kapus között.
Nincs bajom Bravo-val de ha választani kell akkor a német legyen az első számú kapusunk.
corol
Entrenador del Barça

2016.08.02. 21:43:20

Ha igaz a hír, hogy ultimátumot adott, akkor menjen isten hírével, ilyen emberre nincs szükségünk. Kivárhatná a sorát.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.27. 18:05:05

Ter Stegen will quit his holiday (should've been until 8th of August) and will start pre-season tomorrow. Ter Stegen will start pre-season preparations at the club's training center in Barcelona, not at the training camp in England. Ter Stegen will return to training tomorrow. Player is coming back 11 days prior to his due date, he'd holidays until August 8. [Sport]

Tavaly is bejátszotta ezt, szimpatikus tőle nagyon. Látszik, hogy bizonyítani akar.
gránit
Director del Fútbol

2016.07.15. 04:46:52

Egy márciusi ter Stegen-nyilatkozatról valószínűleg lemaradtál (meg egyébként is tele voltak a sport-rovatok azzal, hogy egyik kapusunk sem teljesen elégedett a helyzetével):

"I want to take the next step forward and play more, because the situation is clear: If nothing changes, we will have to have talks. At the end of the season I will have played around 25 games. It's not a small amount, but when I get back from national team duty, it's likely I will be on the bench in the Clasico against Real Madrid. So 25 games is not enough for me."

Majd az olaszok elleni barátságos meccs után nyilatkozta ezt:

"I am not fulfilling my personal objectives. I don't know what Luis Enrique thinks. You would have to ask him that. I can only say that I try to give my best all the time."

Ezután jött Bravo sérülése a Betis ellen, ami enyhíthette talán ter Stegen meccshiány-érzetét. Valószínűleg marad, már csak azért is, mert a csillagos egekben van a kivásárlási ára, nem is ez a lényeg. Nekünk jó így, ahogy van, mindketten jól védtek az előző szezonban, így indokolatlannak találhatjuk a változást. Csak arról feledkeznek meg sokan, hogy ez nem biztos, hogy nekik is jó így. Ez a téma biztosan végig fogja kísérni a szezont, ha mindketten maradnak.
Chino
Llegenda del Barça

2016.07.13. 15:51:22

Normandia írta:
Azért a "LEHET hogy beválik"-on, jócskán túlvagyunk már. Két szezonban védett a BL-ben a Spanyol kupán és ebben a szezonban a bajnokságban is vol meccse. Valszeg itt az idő, hogy döntsenek a két portásról és most ez történik. Én MATS-ot preferálnám. A többiek már leírták, hogy miért, de akkor sem dőlök a kardomba, ha Bravo marad és MATS megy. Mind a kettő kiváló kapus.
Ezen a "lehet, hogy beválik" témán szerintem is túl vagyunk már. Nagy szerepe volt a sikeres meneteléseinkben a tavalyi és idei és a tavalyi szezonban is. Ennek ellenére én nem tudom, honnan jött hirtelen, hogy most el kell dönteni, hogy ki védjen a bajnokságban és ki a Bl+kupá(k)ban. Vagy lemaradtam valamiről? Mert idáig nem volt ez ekkora téma, most meg pár napja ez lett a legpörgősebb topic és már a kapuseladásokról van szó.
Annyiról tudok, hogy Bravo mondott olyaat, hogy akar a Bl-ben védeni, de ez hónapokkal ezelőtt volt.
Én abszolút nem lepődnék meg, ha jövőre még minden maradna ugyanígy. A szezon végéig már a chilei betölti 34-et. Persze nem aggastyánkor kapusként, de ebből a szempontból is egy indok, hogy átadja a stafétát, MAtS pedig még egy kis tapasztalatot gyűjthet.

Ha az folyna , mint anno a Realnál, amikor Casillas folyton-folyvást elégedetlenkedett, hogy ő "csak" a bl-t meg kupát kap megérteném a dolgokat, de itt nem hallottam ilyeneket. A németre is sokan rá akarják "kenni", viszoont én nem emlékszem, hogy hisztizett volna vagy "fenyegőtezne", hogy elmegy.
Ezért is kérdem, hogy lemaradtam-e valamiről vagy csak unalmas már a többi topic? Kíváncsi leszek ki lesz a következő. Alba akar majd elhúzni Digne miatt?
Forca Barca!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.07.13. 12:52:29

Az MD szerint a vezetés nagyon radikális álláspontot képvisel a kapusok ügyében
Azt gondolom, hogy egyáltalán ne mradikális. Két nagyszerű kapusunk van, igen, mindkettő lehet kezdő szint, ettől még nálunk van mindkettő. Amikor jöttek, ezzel a szituval is tisztában voltak valószínűleg.

Ergo, ha valaki meg akarja venni valamelyiket, akkor igenis fizesse ki a kivásárlási árat. Eddig mindig azon volt sírás, hogy ingyen mennek a játékosaink, meg bagóért, most ez van, meglátjuk. :)
Kép
Gali
Capitá del Barça

2016.07.13. 12:09:54

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... bravo.html" target="_blank
Az MD szerint a vezetés nagyon radikális álláspontot képvisel a kapusok ügyében, azaz egyik kapus sem eladó. Csak abban az esetben távozhat a kettő közül az egyik, elsősorban Bravo, amennyiben kéri az egyesületet, hogy adják el és kifizetik érte a kivásárlási árat. Ter Stegen esetében ez 100M euró, Bravonál 44M euró.
Remélem marad mind a kettő.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Kash
Entrenador del Barça

2016.07.13. 12:09:02

ez a hsz minden, csak nem elfogult. TS-t imádod, Bravo meg szálka a szemedben, mert a kis kedvenced miatta nem játszhat. megmondták neki, hogy első számú kapus lesz. jah, lehet aki akkor épp sportigazgató volt igen, viszont mikor LE aláírt egyértelműen megmondta, hogy kell neki bravo, amiből az jön le, hogy abszolut nem bízott TS-ben.
Nem szálka a szememben, a Barca kapusa ezért szeretem és ő is egy nagyon jó kapus, de ez senkinek sem jó így, hogy "egyszer te egyszer én, aztán fordítva".
Ha nem bízna Stegen-ben ahogy írtad, tuti kölcsön adta volna már valamelyik csapatnak, épp ez az, hogy nem tudja eldönteni, melyikük védjen többet, vagy melyikük kapja a nehezebb feladatot.

Szerk...: De milyen duma ez már, hogy TS-t imádom Bravo meg szálka a szememben mert a kis kedvencem nem játszhat, ez még viccnek is rossz :D Nekem egy kedvencem van a csapatban, és az Messi, miatta kezdtem el focit nézni és szerettem meg a Barcát, Stegen-t szimplán jó kapusnak tartom, ezért kampányolok inkább mellette.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2016.07.13. 12:11:33-kor.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.13. 09:25:08

Kash írta:
"joga van" LOL ezeket a hülyeségeket remélem te sem gondolod komolyan. joga van... már miért lenne joga. bravonak nincs?
Ezért írtam zárójelben, hogy normál esetben egyiknek sincs joga követelőzni.
Stegent akarták a Barcánál első számú kapusnak és nagy valószínűséggel meg is mondták neki, hogy "idefigyelj, de fogsz védeni mint első számú kapus", aztán egy rosszkor jött sérülés miatt Bravo bentragadt a kapuban, mert egy jó góltalansági szériát futott, ami az első keményebb ellenfél ellen meg is tört...Mindegy, én már leírtam amit akartam.

Akik emlékeznek régebben hogyan vélekedek Stegenről -tuti senki sem emlékszik- azok tudják, hogy őt preferálom mert sokkal jobb kapusnak tartom Bravo-nál, God mode-ban véd és fele annyi meccset sem játszik, ha mondjuk be is éri fele meccsszámban Bravot akkor sem mindegy, hogy minden héten játszol akár 2x is, vagy 2-3 hetenként egyszer mikor jön egy kupa vagy egy bl meccs.
ez a hsz minden, csak nem elfogult. TS-t imádod, Bravo meg szálka a szemedben, mert a kis kedvenced miatta nem játszhat. megmondták neki, hogy első számú kapus lesz. jah, lehet aki akkor épp sportigazgató volt igen, viszont mikor LE aláírt egyértelműen megmondta, hogy kell neki bravo, amiből az jön le, hogy abszolut nem bízott TS-ben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2016.07.13. 01:51:19

"joga van" LOL ezeket a hülyeségeket remélem te sem gondolod komolyan. joga van... már miért lenne joga. bravonak nincs?
Ezért írtam zárójelben, hogy normál esetben egyiknek sincs joga követelőzni.
Stegent akarták a Barcánál első számú kapusnak és nagy valószínűséggel meg is mondták neki, hogy "idefigyelj, de fogsz védeni mint első számú kapus", aztán egy rosszkor jött sérülés miatt Bravo bentragadt a kapuban, mert egy jó góltalansági szériát futott, ami az első keményebb ellenfél ellen meg is tört...Mindegy, én már leírtam amit akartam.

Akik emlékeznek régebben hogyan vélekedek Stegenről -tuti senki sem emlékszik- azok tudják, hogy őt preferálom mert sokkal jobb kapusnak tartom Bravo-nál, God mode-ban véd és fele annyi meccset sem játszik, ha mondjuk be is éri fele meccsszámban Bravot akkor sem mindegy, hogy minden héten játszol akár 2x is, vagy 2-3 hetenként egyszer mikor jön egy kupa vagy egy bl meccs.
Kép
gránit
Director del Fútbol

2016.07.12. 23:38:14

"Bravo is padozhat egy picit"

Padozik is. Ter Stegené a kupa és a BL.

Kívülről egyébként úgy tűnhet, hogy itt minden faja és nincs ok a változtatásra ezzel a két kapussal, csak ezt nem biztos, hogy ők is így gondolják.
Válasz küldése