Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elhiheted, hogy nem azért jött a Barcelonában, hogy a padon üljön...Nero. írta:Jah tényleg mennyire rossz már egy 23 éves kapusnak aki a Gladbachba évente kapott 50 gólt, ide jönni a világ legjobb csapatába végigvédeni a CdR-t és a Bajnokok Ligáját... Mindjárt megsajnálom.Kovbal88 írta:Ha még lehetőséget se kap akkor meg fölösleges maradnia. Azért az évi 10-15 meccsért
Jah tényleg mennyire rossz már egy 23 éves kapusnak aki a Gladbachba évente kapott 50 gólt, ide jönni a világ legjobb csapatába végigvédeni a CdR-t és a Bajnokok Ligáját... Mindjárt megsajnálom.Kovbal88 írta:Ha még lehetőséget se kap akkor meg fölösleges maradnia. Azért az évi 10-15 meccsért
Nem esett le ez az intelligens humorS.Agüero írta:Nem írtam komolyan, ha nem jött le.Amúgy MAtS-nak se lett volna muszáj kijönnie, mert ott volt Masche. Ebből látszik, hogy Stegen szeret kijárkálni és takarítani, mint Neuer.
Meg utána az egész szezonban is, hacsak nem bakizik Bravo.Messias2 írta:Ter Stegen won't play in Spanish Super Cup due to knee injury.[sport]
Ezáltal el is dőlt, hogy ki fog védeni vasárnap...
Barça sources deny any problem with ter Stegen despite the meeting between both parties this morning. He is untransferable. It was a routine meeting framed on the good relations between club and player. He feels comfortable and valued by the club. [sport]visca el barca írta:de amugy sztem kamu, idén már volt eddig 46 ilyen hír (majd palesz kijavít ha tévedek) és mindig meg lett cáfolva.
persze mert ő fiatalabb meg menőbbKubla9 írta:Kivárhatná a sorát??? Ne viccelj,gondolkozz egy kicsit. 10 év különbség van a két kapus között.corol írta:Ha igaz a hír, hogy ultimátumot adott, akkor menjen isten hírével, ilyen emberre nincs szükségünk. Kivárhatná a sorát.
Nincs bajon Bravo-val de ha választani kell akkor a német legyen az első számú kapusunk.
Kivárhatná a sorát??? Ne viccelj,gondolkozz egy kicsit. 10 év különbség van a két kapus között.corol írta:Ha igaz a hír, hogy ultimátumot adott, akkor menjen isten hírével, ilyen emberre nincs szükségünk. Kivárhatná a sorát.
Ezen a "lehet, hogy beválik" témán szerintem is túl vagyunk már. Nagy szerepe volt a sikeres meneteléseinkben a tavalyi és idei és a tavalyi szezonban is. Ennek ellenére én nem tudom, honnan jött hirtelen, hogy most el kell dönteni, hogy ki védjen a bajnokságban és ki a Bl+kupá(k)ban. Vagy lemaradtam valamiről? Mert idáig nem volt ez ekkora téma, most meg pár napja ez lett a legpörgősebb topic és már a kapuseladásokról van szó.Normandia írta:
Azért a "LEHET hogy beválik"-on, jócskán túlvagyunk már. Két szezonban védett a BL-ben a Spanyol kupán és ebben a szezonban a bajnokságban is vol meccse. Valszeg itt az idő, hogy döntsenek a két portásról és most ez történik. Én MATS-ot preferálnám. A többiek már leírták, hogy miért, de akkor sem dőlök a kardomba, ha Bravo marad és MATS megy. Mind a kettő kiváló kapus.
Azt gondolom, hogy egyáltalán ne mradikális. Két nagyszerű kapusunk van, igen, mindkettő lehet kezdő szint, ettől még nálunk van mindkettő. Amikor jöttek, ezzel a szituval is tisztában voltak valószínűleg.Az MD szerint a vezetés nagyon radikális álláspontot képvisel a kapusok ügyében
Nem szálka a szememben, a Barca kapusa ezért szeretem és ő is egy nagyon jó kapus, de ez senkinek sem jó így, hogy "egyszer te egyszer én, aztán fordítva".ez a hsz minden, csak nem elfogult. TS-t imádod, Bravo meg szálka a szemedben, mert a kis kedvenced miatta nem játszhat. megmondták neki, hogy első számú kapus lesz. jah, lehet aki akkor épp sportigazgató volt igen, viszont mikor LE aláírt egyértelműen megmondta, hogy kell neki bravo, amiből az jön le, hogy abszolut nem bízott TS-ben.
ez a hsz minden, csak nem elfogult. TS-t imádod, Bravo meg szálka a szemedben, mert a kis kedvenced miatta nem játszhat. megmondták neki, hogy első számú kapus lesz. jah, lehet aki akkor épp sportigazgató volt igen, viszont mikor LE aláírt egyértelműen megmondta, hogy kell neki bravo, amiből az jön le, hogy abszolut nem bízott TS-ben.Kash írta:Ezért írtam zárójelben, hogy normál esetben egyiknek sincs joga követelőzni."joga van" LOL ezeket a hülyeségeket remélem te sem gondolod komolyan. joga van... már miért lenne joga. bravonak nincs?
Stegent akarták a Barcánál első számú kapusnak és nagy valószínűséggel meg is mondták neki, hogy "idefigyelj, de fogsz védeni mint első számú kapus", aztán egy rosszkor jött sérülés miatt Bravo bentragadt a kapuban, mert egy jó góltalansági szériát futott, ami az első keményebb ellenfél ellen meg is tört...Mindegy, én már leírtam amit akartam.
Akik emlékeznek régebben hogyan vélekedek Stegenről -tuti senki sem emlékszik- azok tudják, hogy őt preferálom mert sokkal jobb kapusnak tartom Bravo-nál, God mode-ban véd és fele annyi meccset sem játszik, ha mondjuk be is éri fele meccsszámban Bravot akkor sem mindegy, hogy minden héten játszol akár 2x is, vagy 2-3 hetenként egyszer mikor jön egy kupa vagy egy bl meccs.
Ezért írtam zárójelben, hogy normál esetben egyiknek sincs joga követelőzni."joga van" LOL ezeket a hülyeségeket remélem te sem gondolod komolyan. joga van... már miért lenne joga. bravonak nincs?