Rezisto95 írta: ↑2022.02.13. 23:25:13
Bence, ugye csak viccelsz hogy ezt a meccset megelőzően Garcia kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott?? Mondd hogy csak 1 meccset láttál az elmúlt fél évből és hogy azt is csak hallgattad. Konkrétan a legrosszabb Piquet és Lengletet idézi a srác hónapok óta. 10/4minden meccsen
Márpedig az utolsó kb 1 hónapját hiba nélkül tolta le. Nem mondom, hogy tanári szinten, de folyamatosan nagyokat mentett, blokkolt, gólt nem kaptunk róla. Többen mondták ebben az időszakban, hogy egész korrekt teljesítményt hoz le, hirtelen Andris nickneve ugrik be példának.
Ránéztem a whoscored-ra, mert nyilván nincs kedvem visszanézni 6-7 meccset teljes egészében. Ebben az időszakban a pontjaiis egész korrektek voltak, 6,5 és 7,1 közt, ami teljesen rendben van. Néha Araujoval volt egy magasságban a pontszáma, néha Piqué-vel.
Oké, hogy ők sem korrektül pontoznak sokszor, de viszonyítási alapnak több meccses átlagban azért elég jók, és most máshogy visszanézni nem tudom a teljesítményét, a memória pedig nyilván szubjektívan képes szelektálni. Amúgy az első 1-2 meccsén is elég jól tolta, aztán zuhant meg.
Nyáron meg tanári szinten tolta le az EB-t, szóval az tuti, hogy tud futballozni a srác. Nálunk eddig sajna szerintem csak az említett kb egy hónapban mutatott legalább egy jó közepest, és ne értsd félre, nem akarom őt feltétlenül kezdőnek látni, de a képességei alapján simán jó lenne cserének. Ez a meccs alapján hülyeség lenne megítélni, hisz tényleg most tért vissza kihagyás után. Teljesen érthető a dolog, még ha gázos is.
Ma nyilván romhalmaz volt (és az ősz nagy részében is sajnos), bár ha azt az egy szitut nem nézi be, lehet, hogy sokkal jobb benyomást kelt utána is, már amikor loholt a RDT után, látszott az arcán, hogy "te jó ég, mit csináltam..."
Amúgy ha 4/10-et hozott volna minden meccsén, az a kiegyensúlyozott teljesítmény tökéletes példája lett volna.

(Annak ellenére, hogy sosem mondtam, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt hozott.)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy