Ansu Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Klub valóban a legfontosabb, viszont a klubot is főleg ebben az időszakban a Masia tartja fent. És ez egy rossz üzenet. Saját játékosokat nem illik zsarolni, mondhatnám azt is nem piszkitunk oda ahol enni kapunk.
Fatinak se jó, kompromisszumot kellene keresni és az egy bölcs döntés lenne és biztosan meggyozheto lenne,ahogy a Brighton esetében is volt. Viszont ez hogy gyozkodjuk a menedzsert ugyan távozzon,és hangsúlyozom saját nevelésű játékos, ez nem a Barca filozófia része.
Mindegy, menjen,legyen jó mindenkinek,de számomra aggasztó a bánásmód, aggasztó elmegy Prim, aggasztó hogy ez komplexebb és jövőt is befolyásolhatja.
Fatinak se jó, kompromisszumot kellene keresni és az egy bölcs döntés lenne és biztosan meggyozheto lenne,ahogy a Brighton esetében is volt. Viszont ez hogy gyozkodjuk a menedzsert ugyan távozzon,és hangsúlyozom saját nevelésű játékos, ez nem a Barca filozófia része.
Mindegy, menjen,legyen jó mindenkinek,de számomra aggasztó a bánásmód, aggasztó elmegy Prim, aggasztó hogy ez komplexebb és jövőt is befolyásolhatja.

Azért nem úgy néz ki, hogy jobbra-balra reklamálna...szerintem abban bízik, hogy február 3 után újra játszhat, onnantól nincs zsarolási érv. Anno Dembele kapcsán is ez ment és az átigazolási időszak vége után visszakerült a csapatba.
Elmegy máshova kevesebbért. Vagy ücsöröghet a lelátón. Ha neki ez így jó, ne panaszkodjon. Ha játszani akar, lehet távozni.Troym írta: ↑2025.01.29. 23:31:44A fizetése fele is cca 6-7m, tehát Spanyolország kb kicsukva, 18 csapat nem engedheti meg, a másik kettőnek nem kell, gondolom a Brighton kaland után most Angliába se akar menni, a francia és német ligában jó, ha 1 csapat fizet ennyit játékosoknak. Gondolom azt meg nem annyira akarja elfogadni a sportvezetés, ha valaki a bérének csak 10-20%-át állná.
A fizetése fele is cca 6-7m, tehát Spanyolország kb kicsukva, 18 csapat nem engedheti meg, a másik kettőnek nem kell, gondolom a Brighton kaland után most Angliába se akar menni, a francia és német ligában jó, ha 1 csapat fizet ennyit játékosoknak. Gondolom azt meg nem annyira akarja elfogadni a sportvezetés, ha valaki a bérének csak 10-20%-át állná.
És nagy lesz a boldogság, ha mondjuk 3 perccel az átigazolási időszak vége előtt elmegy nyárig kölcsön valahova? Vagy elszerződik egy olyan ligába, ahol az átigazolási időszak a spanyol után ér véget és azért nem hozhatják a kiszemeltet? Én biztos nem mennék a helyében zsarolásra, mondanám, hogy bontsák fel a szerződésem és fizessenek ki.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Méltatlan, és szomorú, de nekem van egy olyan elvem, hogy ha a klub nem tervez veled, akkor te sem tervezel velük. Senkinek nem jó az ágálás (nyilván a játékosnak anyagilag sok esetben igen, de sportszakmailag nagyon nem).
És a klub mindenekfelett van.
Szomorú, hogy ez lett belőle, de nem dédelgethetjük pusztán azért, mert nagy tehetség volt. Egyszerűen nem fér bele anyagilag, címek múlhatnak azon, hogy tudunk-e egy ténylegesen bevethető szélsőt szerezni helyette.
Ettől még nagyon sajnálom Ansut, brutál peches volt ez az egész széria, eleve a végzetes Betis meccs, az azt követő műtétek, de tényleg még az elmúlt két éve is pont olyan peches volt, hogy mikor elkezdte lőni a gólokat Brightonban, lesérült, pedig akkor már több mint másfél éve volt neki az utolsó. Most is, mire jó állapotba került, valami hülye talpgyulladása lett vagy mi, nem tudom, bármi köze van-e a meniszkuszához, tippre szimpla pech.
Neki sajna összejött minden.
És a klub mindenekfelett van.
Szomorú, hogy ez lett belőle, de nem dédelgethetjük pusztán azért, mert nagy tehetség volt. Egyszerűen nem fér bele anyagilag, címek múlhatnak azon, hogy tudunk-e egy ténylegesen bevethető szélsőt szerezni helyette.
Ettől még nagyon sajnálom Ansut, brutál peches volt ez az egész széria, eleve a végzetes Betis meccs, az azt követő műtétek, de tényleg még az elmúlt két éve is pont olyan peches volt, hogy mikor elkezdte lőni a gólokat Brightonban, lesérült, pedig akkor már több mint másfél éve volt neki az utolsó. Most is, mire jó állapotba került, valami hülye talpgyulladása lett vagy mi, nem tudom, bármi köze van-e a meniszkuszához, tippre szimpla pech.
Neki sajna összejött minden.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Méltatlan hozzáállás egy saját nevelésű játékossal szemben és a szememben szomorú történet. Játékostól függetlenül. Akkor kellett volna keménykedni mikor szerződésrol volt szó. Ez így nekem egy komplexebb negatív üzenet a fiatalok felé is. És az hogy a B-bol is mennek el inkább játékosok, aggasztó.
Sokat keres, biztos van kompromisszumos megoldás,vagyis bízom benne,de maga az eljárás hogy kb Takarodj elég visszás a szememben.
Sokat keres, biztos van kompromisszumos megoldás,vagyis bízom benne,de maga az eljárás hogy kb Takarodj elég visszás a szememben.

Barça are putting pressure on Jorge Mendes to convince Ansu Fati to leave the club. [Diario Sport]

- bence0330
Sőt, nagyon nem így néz ki. És Fati amúgy az utolsó Xavi szezonban kifejezetten nagyot szólt csereként, még ha keveset is játszott, ha jól rémlik, végül 10 gól fölé ért, valahol Raphinhával holtversenyben. A Brightonban is elég jó volt már, mikor lesérült. Az elmúlt 2,5 évben volt egy sérülése a Brightonban, meg itt ez a két kisebb, ami a pályafutásában törést biztos nem okozott, kétlem, hogy ne tudna alsó hangon az utolsó Xavis szezonjáig visszaérni némi játékkal, az meg már egészen jó lenne.
A másik különbség meg ilyen Ferránokhoz képest, hogy bár utóbbi is tud hasznos csere lenne (néha), neki van egy plafonja. Fatiban azért van tartalék bőven, szerintem simán meg tudná találni azt a formáját, amikor a kapu előtt bármilyen hülye helyzetből lőne ütemtelenül egy gólt. Szigorúan csereként, kezdőnek tényleg nemigen alkalmas talán már, tudja a fene, ezt a részét elfogadom csont nélkül. Torréval ellentétben, aki szerintem simán lehetne kezdő, ha nem is a gála alap részeként.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Pablo Torre alig játszik, Pau Victor még annyit se, Fermin igen, de nem olyan hatékony, mint tavaly, most is megy előre, helyzetbe is kerül, de idén még nem tudott gólt lőni.
Szerintem jelenleg nem úgy néz ki, hogy a cseretámadók egymást múlják felül, és egyedül csak Fati a kakukktojás.
Azért a többiek tettek le valamit az asztalra...brazilfan írta: ↑2025.01.21. 08:22:09Ez Lewandowskival is, Raphinhával is meg szokott történni.
Szerintem sincs, de attól nem jön vissza az önbizalma, ha a lelátón ül, és azt látja a kivetítőn, hogy a kamera őt mutatja, mert még a tévérendező is tisztában van vele, hogy milyen megalázó ez.
Szerintem egyáltalán nem kényelmes neki ez a helyzet, nem is értem, miért gondolja bárki, hogy egy 22 éves focistának kényelmes, ha nem játszhat.
És nem építgetésre van szükség, Fati egy Barca-nevelés, felnőtt focista, arra lenne szükség, hogy beállhasson.
Fati már Xavi alatt se volt meggyőző (ment is kölcsönbe), azóta ez szemernyit se változott...
Flick adott volna neki esélyt előszezonban, megint lesérült... Ahogy azóta is kb.
Ez profi futball, jobb formában lévő focisták is várnak a sorukra - gondolom ez edzésen is látszik minden nap...
Az edző meg eredménykényszer alatt van, főleg ahogy a Ligában szereplünk.
Mindig várom, ha Lewy rosszul játszik mikor cserélik le végre, de hogy pont Fatira? Ki az az edző, aki ezt be merné vállalni? Ferran/Torre, de még Fermin esetében legalább lehet pár meccsre hivatkozni, miért a csere...

Ez már cáfolva van, csak pletyka. Viszont Eric Garcia ügyében Di Marzio szerint már konkrét ajánlat érkezett a Comotól. 10 M a kérés, 8 M az ajánlat. Valószínűleg tőle megszabadul a Barca, mert a Girona is akarja.
Messi a mai napig a klub fizetési, hitelezői listáján szerepel, így a válaszom, hogy kb azt csinálunk, amiben megállapodunk.
Évente 13m körül keres, akkor Fatinál hátravan cca 30m fizetés, mert Gránit szerint 2027ig köti ide szerződés.
Közös megegyezéses szerződésbontás és megállapodunk, hogy mondok egy számot 20 milliót kifizetünk neki 2027.01.01-én. Ezt semmi nem tiltja. Felszabadul a fizetése, ő meg elszerződhet holnap a PL, sivatagba, ahova akar nagy aláírási pénzért és neki megvan a 10 milliós különbözet, játszhat máshol, nálunk meg fellélegezhetnek az irodákban és eladhatják az újságírókon keresztül sikerként.
Nem csak az a gond, hogy Flicknél nem játszik, hanem, hogy huzamosabb ideig egyik edzője sem számolt vele(Ferran inverze), talán csak az agyon fikázott Valverde. Valahol azt olvastam, hogy Fabregas vinné a Comohoz, hátha...
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- bence0330
Én sem igen értem amúgy. Volt az a meccse, amikor tényleg kihagyott ajtó ablakot, de hát visszatérőként ez nem csoda, és mindhárom alapkezdőnknek is vannak ilyen meccsei.Troym írta: ↑2025.01.21. 08:21:20Értem, csak közben gödörben a teljes támadóegység és számon kérünk rajta 1! kihagyott helyzetet?
Meg lehet természetesen tenni, csak nehezményezem amikor másoknál hasonlóan eredménytelen teljesítmény meg rendben van.
Ha meg akkora teher, hogy a jelenléte is elviselhetetlen, bontsák fel a szerződését...
Azt nem mondanám, hogy gödörben a támadóegységünk, mindkét meccsen azelőtt, hogy mindent kihagytak, a jobbik támadóink brillíroztak, inkább azt mondanám, vannak ilyen meccseik. Na akkor tét nélkül be lehetne tolni Fatit. És hát legalább helyzetbe keveredett és jól mozgott, onnan már néha csak egy csettintés, hogy egy támadó elkezd gólokat lőni, egy szikra. Brightonban is így volt, pech, hogy pont akkor sérült meg hosszú idő után.
Azt megértem, hogy Flick rendszerében miért nem kezdő, harmadolyan jól nem presszingel, mint bárki, meg óvnánk is. De hogy miért nem csere?
Az utolsó mondatra: tételezzük fel, hogy felbontanánk és kifizetnénk a hátralévő részt. Ez terhelné az FFP-t idénre? Vagy meg lehet ez oldani vajon kiskapuval, hivatalosan valami... nem tudom, hívjuk aminek akarjuk, mondjuk lelépési bónusznak nevezve?
Ez Lewandowskival is, Raphinhával is meg szokott történni.
Szerintem sincs, de attól nem jön vissza az önbizalma, ha a lelátón ül, és azt látja a kivetítőn, hogy a kamera őt mutatja, mert még a tévérendező is tisztában van vele, hogy milyen megalázó ez.
Szerintem egyáltalán nem kényelmes neki ez a helyzet, nem is értem, miért gondolja bárki, hogy egy 22 éves focistának kényelmes, ha nem játszhat.
És nem építgetésre van szükség, Fati egy Barca-nevelés, felnőtt focista, arra lenne szükség, hogy beállhasson.
Értem, csak közben gödörben a teljes támadóegység és számon kérünk rajta 1! kihagyott helyzetet?
Meg lehet természetesen tenni, csak nehezményezem amikor másoknál hasonlóan eredménytelen teljesítmény meg rendben van.
Amúgy év végén sincs garancia, hogy elmegy, hiába tördelik ezért sokan a kezüket, másrészt továbbra is gödörben a teljes támadóegység, erre egy ember kólát iszik a büfében...már csak brahiból kipróbálnám néhány bajnokin, mi baj történhet? Kikapunk? Így is. Nem lövünk gólt? Így se.
Ha meg akkora teher, hogy a jelenléte is elviselhetetlen, bontsák fel a szerződését...
Akárhányszor játszhatott, bizonyíthatott volna, lesérült. Csak ebben az idényben 3x, pont úgy elosztva, hogy gyakorlatilag lehetetlen volt őt játszatni. Amint úgy tűnt, kondiba, formába került, újabb sérülés.Troym írta: ↑2025.01.20. 15:40:59Ez igaz, de adni neki néhány meccsen 30-40 percet, amikor a bajnokságban gólképtelen a csapat egy ideje, akkor sem ördögtől való, ehhez képest a lelátón szotyizik...
Ez az edzésmunka dolog, ha tényleg annyira gyenge lenne, nem dicsérte volna nyáron jobbra-balra Flick, másrészt simán elhiszem, hogy 10/10 FT és Lewa edzésmunkája, ha egyszer nem lőnek gólt, akkor sokra velük sem jutunk.
Nem tudom mennyire lehet kijelenteni, hogy valaki gyenge ide, ha pályára sem kerül.
125 bajnoki perc alatt nyilván lőhetett volna 4 gólt, de nem is középcsatár és még azokra sem jellemző.
Barbastro ellen volt helyzete/ziccere (emlékeim szerint több is), kényelmes belsős passz a kapusnak... Önbizalma biztos nincs a csúcson. Kérdés, tétmeccseken mennyire van idő ezt építgetni egy Barcánál. Fizetésével biztos kényelmesen elvan év végéig, aztán lehet tovább is...
2027-ben jár le a szerződése.
https://www.capology.com/club/barcelona ... e_vignette
https://www.goal.com/en/news/ansu-fati- ... 3q9g66dmhb
Szerződéshosszabbítások terén nagyon kényelmes a helyzetünk. Csak Martinez szerződése jár le ezen a nyáron. Én hosszabbítanék vele, felére csökkentett fizuval. Más nagy klubnál 4,5-5 milliós fizetést nem kap.
A lelátóztatást, mint eszközt, nagyon szeretem. Akinek mennie kell, azt minden eszközzel távozásra kell motiválni. Ha bárki szórakozik a klubbal, akkor vele meg mi szórakozzunk. Ha senki nem lehet nagyobb a klubnál, akkor ez a gyakorlatban is legyen így, ne csak szavakban. Ha mennie kell, vagy megy magától, vagy tegyünk arról, hogy tönkremenjen a pályafutása. Lelátózhat 2027-ig, ha akar. Akkor 24 évesen annyi a pályafutásának, és hosszú távon rosszabbul jár, mintha a pályafutását még időben megmentve, időben lelép, amikor mi mondjuk.
Szerintem vele már ne hosszabbítsunk, ő menjen el. Szabaduljon fel a fizuja, és igazoljunk egy használhatóbb embert.
https://www.capology.com/club/barcelona ... e_vignette
https://www.goal.com/en/news/ansu-fati- ... 3q9g66dmhb
Szerződéshosszabbítások terén nagyon kényelmes a helyzetünk. Csak Martinez szerződése jár le ezen a nyáron. Én hosszabbítanék vele, felére csökkentett fizuval. Más nagy klubnál 4,5-5 milliós fizetést nem kap.
A lelátóztatást, mint eszközt, nagyon szeretem. Akinek mennie kell, azt minden eszközzel távozásra kell motiválni. Ha bárki szórakozik a klubbal, akkor vele meg mi szórakozzunk. Ha senki nem lehet nagyobb a klubnál, akkor ez a gyakorlatban is legyen így, ne csak szavakban. Ha mennie kell, vagy megy magától, vagy tegyünk arról, hogy tönkremenjen a pályafutása. Lelátózhat 2027-ig, ha akar. Akkor 24 évesen annyi a pályafutásának, és hosszú távon rosszabbul jár, mintha a pályafutását még időben megmentve, időben lelép, amikor mi mondjuk.
Szerintem vele már ne hosszabbítsunk, ő menjen el. Szabaduljon fel a fizuja, és igazoljunk egy használhatóbb embert.
Barcelona have told the players that anyone whose contract expires in one year and who has not renewed will be left in the stands without playing.
sport
Fati szerződése is 2026ban jár le, mint Araujoé. Az elmúlt 1 hónap alapján sajnos simán kinézem, hogy a lelátózás egyik oka, hogy nem hosszabbít féláron, mint anno Umtiti.
sport
Fati szerződése is 2026ban jár le, mint Araujoé. Az elmúlt 1 hónap alapján sajnos simán kinézem, hogy a lelátózás egyik oka, hogy nem hosszabbít féláron, mint anno Umtiti.
-
- Entrenador del Barça
Főleg, hogy Astralaga, vagyis két kapus is ült a padon

Nagyon sajnálom a srácot. Meg magunkat is. Én aranylabdás alapanyagot láttam benne a berobbanásakor...
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Mintahogy a topic névadójának is kinéz sajnos ez a karrier ív, ha egyáltalán. Mondjuk a számomra kimondhatatlan nevű játékosnak, azé' van kb. 300 meccse a spanyol, olasz, és angol elsőosztályból, ezeken néha gólt is lőtt, meg gólpasszt is adott, nem mondom, hogy nagy karrier, de azé' nem nulla.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Már el is felejtettem ezt a nevet! Mekkora zsugásnak indult papíron, aztán nem lett belőle semmi.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.20. 15:09:45Hétvégén olvastam, hogy Deulofeu felbontotta a szerződését (lehet visszavonul) az Udinese-vel, mert komplikációk léptek fel a keresztszalag szakadása után.
Ez sajnos benne van a fociban
Ez igaz, de adni neki néhány meccsen 30-40 percet, amikor a bajnokságban gólképtelen a csapat egy ideje, akkor sem ördögtől való, ehhez képest a lelátón szotyizik...
Ez az edzésmunka dolog, ha tényleg annyira gyenge lenne, nem dicsérte volna nyáron jobbra-balra Flick, másrészt simán elhiszem, hogy 10/10 FT és Lewa edzésmunkája, ha egyszer nem lőnek gólt, akkor sokra velük sem jutunk.
Nem tudom mennyire lehet kijelenteni, hogy valaki gyenge ide, ha pályára sem kerül.
125 bajnoki perc alatt nyilván lőhetett volna 4 gólt, de nem is középcsatár és még azokra sem jellemző.