2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor értelemszerűen ne vedd magadra.
Nálam biztosan nem erről volt szó, én egyáltalán nem ilyen összefüggésben szóltam hozzá.
Éppen ezért az "évek óta" miatt nem ejtettem volna könnyeket, ha eladjuk.
Persze, mert előtte nem volt sérült, nem is derült ki. Az amúgy mindig jó volt benne, hogy az egyetlen igazán terhelhető játékosunk volt, akinél nem kellett félni ha folyamat 90 percezik.Chino írta: ↑2024.09.12. 10:30:35Én is az előző véleményt osztom. Nagyon távolról sem olyan játékos, akinek a teljesítményét nem vennénk észre, ha hiányzik. Ezt legfeljebb az utóbbi másfél évéről a Xavi-érában lehet elmondani. Azelőtt más edző alatt, más klubban/válogatottban nem ez volt a jellemző. Igenis megéreztük a hiányát, nem is kicsit, bár szerencsére nem kellett sokat nélkülöznünk. Persze az utóbbi 1-2 szezon az amire inkább emlékszünk.
Én ezt nem kétlem, és egy pillanatig sem kérdőjeleztem meg, sőt, szerintem le is írtam. Annak ellenére, hogy nem látom, hol, mert vagy Pedri 6-8 közötti helyén kéne lennie (ez lenne neki az ideális), ahol Pedri szerintem egy polccal jobb, vagy Casadó helyén, akinek a szintjét meg megüti, de nem nyomástűrő, nem gyors gondolkodású, nem tudja azt, amit a kicsi, főleg egyedül hagyva. De akárhogy is, Flick alatt biztos jó kirakósdarab lesz, ezt nem kétlem. Csak azt, hogy jobb kirakósdarab lesz, mint akár egy 0 km-es B-ből felhozott ember. Ebben a szűkös helyzetben ha nem tudunk helyette kit hozni, szurkolok, hogy felépüljön, kell ő nekünk, legrosszabb esetben rotációnak (de robbanjon be). Viszont itt találkozik a sportszakmai kérdés az anyagival, ennyi fizuért nem a gyengeségeit kéne elfedegetni, meg jó kirakósdarabnak lenni. Erre a poszton rajta kívül legalább 100 játékos lenne képes Európában. És igen, ez nem az ő hibája, de ez engem nem nagyon érdekel, mert a klub érdekeit nézem. 4-5 játékos fér be a keretbe a helyére.davi10 írta: ↑2024.09.12. 10:49:35Ha tavaly érkezett volna és nem láttuk volna előtte évekig, akkor el tudnám fogadni. Xavi nem tudott mit kezdeni vele, ahogy az általad ezerszer dicsért Kessie-vel sem, őt mégse középszerezed.
Flick szintén dicsérve van, mert megtalálja a játekosok erősségeit és elfedi a gyengeségeit, még Inigo-ból is egy viszonylag stabil Barca védőt csinált, de Frenkie-nél nem feltételezzük ugyanezt.
Elő lehet venni, mert hibázott. De a mondandóm lényege az volt, hogy az uru nincs piszkálva, De Jong meg igen, pedig elég hasonló a két szitu.
Ha tavaly érkezett volna és nem láttuk volna előtte évekig, akkor el tudnám fogadni. Xavi nem tudott mit kezdeni vele, ahogy az általad ezerszer dicsért Kessie-vel sem, őt mégse középszerezed.bence0330 írta: ↑2024.09.11. 22:54:30Igen, volt ilyen. Viszont utána is az derült nekem ki, hogy jó-jó, akár nagyon jó is, főleg, ha megy a csapatnak, és úgy könnyed a játék, de... ha kiesik, nem is veszem észre. Ez meg addig nem nagyon volt meg, mert addig nem volt sérülékeny. Ezt többször lehetett észrevenni azóta,tavaly pláne, de idén is csak a számszerűség miatt jutott még eszembe, hogy nincs ott. Amikor Gavi kiesett, rögtön összeomlott a védekezés, ha Pedri kiesett, szétesett a támadás. Ha Frenkie kiesett, jobb átlagot hoztunk, mint nélküle.
Frenkie nem csökkentette a fizetését a covid alatt?MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.09.12. 09:57:36Eleve nagy csalódás a hozzáállása, úgy meg különösen nagy hogy előzetesen hatalmas nagy Barca fan volt, és kb ő róla tűnt az hogy bármit megtenne a klubért, ehhez képest fiatalon semmi kompromisszumra nem hajlandó, Laporta 3 év alatt nem tudott vele mit kezdeni miközben elment az Umtiti-Griezmann-Coutinho mesterhármas, a többi baklövéssel együtt.
Én is az előző véleményeményt osztom. Nagyon távolról sem olyan játékos, akinek a teljesítményét nem vennénk észre, ha hiányzik. Ezt legfeljebb az utóbbi másfél évéről a Xavi-érában lehet elmondani. Azelőtt más edző alatt, más klubban/válogatotottban nem ez volt a jellemző. Igenis megéreztük a hiányát, nem is kicsit, bár szerencsére nem kellett sokat nélkülöznünk. Persze az utóbbi 1-2 szezon az amire inkább emlékszünk.bence0330 írta: ↑2024.09.11. 22:54:30Igen, volt ilyen. Viszont utána is az derült nekem ki, hogy jó-jó, akár nagyon jó is, főleg, ha megy a csapatnak, és úgy könnyed a játék, de... ha kiesik, nem is veszem észre. Ez meg addig nem nagyon volt meg, mert addig nem volt sérülékeny. Ezt többször lehetett ésni azóta,tavaly pláne, de idén is csak a számszerűség miatt jutott még eszembe, hogy nincs ott. Amikor Gavi kiesett, rögtön összeomlott a védekezés, ha Pedri kiesett, szétesett a támadás. Ha Frenkie kiesett, jobb átlagot hoztunk, mint nélküle.davi10 írta: ↑2024.09.11. 22:40:44Kiváncsiságból elkezdtem visszaolvasgatni a topicját, pont véletlenül tőled is találtam egy ilyet, tavaly év elejéről :
Ez nem egy középszerű játekosnak a leírása. Évekig mindenki oda meg vissza volt tőle, tavaly volt egy gyengébb éve, amikot többet volt sérült és Xavi nem tudott vele mit kezdeni, és hirtelen egy közepes semmi játekos lett belőle. Nekem ez a fura.
Nem csak itt, rengeteg más helyen is negatív a megítélése, pont azért mert szinte mindenki hajlandó volt kompromisszumra(Umtiti, Griezmann, Coutinho, most de Gündogan is fix kezdőként).davi10 írta: ↑2024.09.11. 21:35:37Fú, nem gondoltam volna, hogy Dembele távozása után Frenkie lesz itt a közellenség.
Lassan már mindennek el van itt hordva, de az azért kimarad a képletből, hogy amikor csak egészséges, szinte mindig kezdő, a tavalyi évet leszámítva (a sérülései miatt) Ő is csapágyasra volt járatva, nem mellesleg a csapattársai kapitánnyá választották. Szóval nem csak a város meg a fizu miatt érezheti itt jól magát.
Szerintem ezen a fórumon kívül sehol nem téma ennyire, hogy hogyan kéne megszabadulni tőle, mintha egymást hajszolnátok bele.
gránit írta: ↑2024.09.10. 18:00:09
Lewandowski úgy mondott volna le az éves fizetésének egy részéről, hogy a szerződését meghosszabbítják. A tipikus fizetéstologatós hülyeség. Például megfelezzük a jövő évi fizetését, viszont a másik felét áttoljuk 2026-2027-re. Így még 2027-ben is a csapatban lenne, minimum 15-20 milliós fizetéssel. Laporta joggal mondhatja azt, hogy fogalmunk nincs, hogy 2026-ben milyen állapotban lesz, és érdemes lesz-e őt még mindig nagyon magas fizetésért 2026-2027-re itt tartani.
Ezt még meg is érteném. Viszont de Jongnak meg felajánlották ugyanezt. Neki is 2026-ban jár le a szerződése. Ha jövőre például feleznénk a horror fizetését, és áttolnánk a következő szezonra, akkor 2027 tavaszán még mindig itt enné a fene minimum 18,5 milliós fizuval. Ez az, aminek semmi értelme nem lenne.
Szóval a szerződéskitolós dolgot megértem, hogy elutasította, hiszen nem tudjuk, hogy x év múlva lesz-e olyan formában és állapotban, hogy megérje nagy fizuval itt tartani. Az ellentmondás az, hogy eközben ezt a rossz konstrukciót meg de Jongnak felajánlották.
Szerencsénkre de Jong volt olyan kapzsi, hogy visszautasítsa az ajánlatot, mivel ő úgy gondolta, hogy nem 3 év alatt akarja megkeresni azt, amit 2 év alatt megkereshet, abban a 3. évben, a 2. év után már új lehúzást akar véghezvinni, nem még a korábbinál tartani, amikor már az újabb zsíros szerződésénél tarthatna.
https://www.msn.com/en-in/sports/other/ ... r-BB1nUyQo
Valamiért nagyon szeretik de Jongot, a regisztrációját sem törölték, amikor törölni kellett volna, és még a nyári átigazolási szezont is beáldozták annak kedvéért, hogy de Jong regisztrációjához a világért se nyúljanak.
Lehet egyedül leszek vele, de ha leehtőség nyílna rá, mind a kettőt dobra verném, aztán menjenek máshova rehabozni. Araujo ha nem sérült akkor a posztján az egyik legjobb játékos, de nálam a psg féle hiba és az utána való kommunikáció mutatta meg, hogy önbizalom és szöveg van, a teljesítménye is bőven alul maradt emellett tavaly. Frenkie-t egy baromi jó játékosnak tartom és Flick keze alatt ha egészséges lenne szerintem nagyon jó szolgálatra lenne képes, de ebben a sztoriban még több a ha mint Araujo esetében, a fizetése meg hab a tortán. Jó lenne 1:1-be kerülni, vélhetőleg ez a 2 ember helyzete is felgyorsulna.davi10 írta: ↑2024.09.11. 22:40:44
Ez nem egy középszerű játekosnak a leírása. Évekig mindenki oda meg vissza volt tőle, tavaly volt egy gyengébb éve, amikot többet volt sérült és Xavi nem tudott vele mit kezdeni, és hirtelen egy közepes semmi játekos lett belőle. Nekem ez a fura.
Mellesleg a hírek szerint a fent említett Araujo se válaszol a klubnak ha új szerződést kínálnak neki, és érzésre többet volt sérült az elmúlt 1 évben, mint Frenkie, Őt mégse utáljuk. Gondolom mert kevesebb a fizetése, mert a tavaly szezonvégén ő is teljesen vak volt, kezdve a PSG elleni elúszott visszavágóval.
Visszakerestem önmagam akkor már én is
Nekem nem közellenség és olyan sincs nem is volt, hogy mennyire szuper lenne. Mindig annyit írtam, hogy jó, de nem kiemelkedő és tartósan nem játszik jól. Centire ugyanott tart, mint 3 éve.Troym írta: ↑2021.11.18. 18:17:27Valahogy a srácról nekem Fabregas ugrik be. Nem a stílusa, hanem a csapatban a szerepe miatt. Mindkettő nagyot ment az előző klubjában, de tartósan jól játszani a Barcában nem tudott. Én eladnám, mégpedig azért, mert már 3 edző sem bírta kihozni belőle azt a hihetetlen tehetséget, amire mindenki tartja. Lehet mindegyik edzőt leszólni, de ez azért azt is jelenti, hogy nem biztos, hogy valaha valaki megtalálja FdJ formáját ennél a csapatnál. Xavi az ő esetében a vízválasztó lehet. Ne legyen igazam, de szerintem simán háttérbe szorulhat.
Igen, volt ilyen. Viszont utána is az derült nekem ki, hogy jó-jó, akár nagyon jó is, főleg, ha megy a csapatnak, és úgy könnyed a játék, de... ha kiesik, nem is veszem észre. Ez meg addig nem nagyon volt meg, mert addig nem volt sérülékeny. Ezt többször lehetett észrevenni azóta,tavaly pláne, de idén is csak a számszerűség miatt jutott még eszembe, hogy nincs ott. Amikor Gavi kiesett, rögtön összeomlott a védekezés, ha Pedri kiesett, szétesett a támadás. Ha Frenkie kiesett, jobb átlagot hoztunk, mint nélküle.davi10 írta: ↑2024.09.11. 22:40:44Kiváncsiságból elkezdtem visszaolvasgatni a topicját, pont véletlenül tőled is találtam egy ilyet, tavaly év elejéről :
Ez nem egy középszerű játekosnak a leírása. Évekig mindenki oda meg vissza volt tőle, tavaly volt egy gyengébb éve, amikot többet volt sérült és Xavi nem tudott vele mit kezdeni, és hirtelen egy közepes semmi játekos lett belőle. Nekem ez a fura.bence0330 írta: ↑2023.02.24. 17:08:08Szerintem is ő a legkonstansabban komoly szintet hozó játékosunk. Idénre igazi beast lett előre és hátrfelé játszva is, teljesen megkérdőjelezhetetlen kezdő, ráadásul ő kb az egyetlen a csapatunkból, aki visszaesés nélkül bírja a kettős terhelést is, illetve nagy meccseken sem döcög. Eddig simán nekiadnám az idei legjobbunknak járó címet, Araujo túl sokat volt sérült.
Ez nem egy középszerű játekosnak a leírása. Évekig mindenki oda meg vissza volt tőle, tavaly volt egy gyengébb éve, amikot többet volt sérült és Xavi nem tudott vele mit kezdeni, és hirtelen egy közepes semmi játekos lett belőle. Nekem ez a fura.bence0330 írta: ↑2023.02.24. 17:08:08Szerintem is ő a legkonstansabban komoly szintet hozó játékosunk. Idénre igazi beast lett előre és hátrfelé játszva is, teljesen megkérdőjelezhetetlen kezdő, ráadásul ő kb az egyetlen a csapatunkból, aki visszaesés nélkül bírja a kettős terhelést is, illetve nagy meccseken sem döcög. Eddig simán nekiadnám az idei legjobbunknak járó címet, Araujo túl sokat volt sérült.
Elkezdtem a hetekben 1-2 nagy nézettségű barcás youtube csatornát nézni kíváncsiságból, jellemzően még maga a beszélő is necces hangon (kulturáltan, de egyre szemrehányóbb hangvétellel) tud róla beszélni, de kommentekben meg pláne elég rossz a helyzet. Nem Frenkiet utálják szerintem ott sem, de ha szigorúan a klub érdekeit nézi valaki, akkor igenis óriási probléma ő jelenleg. Egy 5 játékos helyét foglaló játékos, nem húzóemberes teljesítménnyel, aki fél éve nem bevethető, és akkor hozzá sem tettem, hogy kb évek óta nem beszél a klubbal semmilyen szinten, hosszabbításról sem, ami nyilván általánosan is rossz megítélést jelent a szurkolók szemében. Aki nem hosszabbít, és nem tárgyal, az mindenhol szép lassan közellenség lesz, hacsak nem egy klublegenda, aki a pályafutásának végefelé jár. Ez más klubokban is így van. Szerintem annyira nem csoda a dolog, teljesen függetlenül attól, hogy ő, mint személy ebből mit érdemel, és mit nem, legtöbben a klubnak szurkolnak, a játékos másodlagos, amivel kb Messin kívül egyet is értek.davi10 írta: ↑2024.09.11. 21:35:37Fú, nem gondoltam volna, hogy Dembele távozása után Frenkie lesz itt a közellenség.
Lassan már mindennek el van itt hordva, de az azért kimarad a képletből, hogy amikor csak egészséges, szinte mindig kezdő, a tavalyi évet leszámítva (a sérülései miatt) Ő is csapágyasra volt járatva, nem mellesleg a csapattársai kapitánnyá választották. Szóval nem csak a város meg a fizu miatt érezheti itt jól magát.
Szerintem ezen a fórumon kívül sehol nem téma ennyire, hogy hogyan kéne megszabadulni tőle, mintha egymást hajszolnátok bele.
Csak mert szeretem a várost, ahol élek és jó a fizum, attól még utálhatom a munkahelyem, lehetek rosszban kollégákkal, vagy az ő esetében a vezetőséggel, sajtóval stb.
Troym írta: ↑2024.09.11. 16:26:513 dolog.Chino írta: ↑2024.09.11. 16:12:36
Ezt max. a szaúdiak cashalnék ki, de ahhoz még fiatal, hogy a karrierjét befejezze, mert egy top klubban még játszhat, ráadásul jól is érzi magát.
A realitás talaján mozogva a legjobb megoldás egy szerződéshosszabbítás lenne, komoly tehertől szabadulhatna meg a klub, így még akár el is lehetne adni, ha pedig sikerül Flicknek rendesen felépíteni még jól is járunk.
Anno Umtitinél is ezt léptük meg és így tudtunk kijönni belőle legjobban.
1. Olyan biztos vagy benne, hogy jól érzi magát? Nem csak a sok pénz és jó életkörülményeket szereti?
2. 2 év múlva 29. Annyira azért nem ördögtől való, hogy megy a sivatagba, rengeteg 29-32 éves játékos ment oda.
3. Szerződést nem fog hosszabbítani. Legalább 50szer megpróbálták, hónapok óta nem is reagál (mint anno Dembele) el tudod képzelni, hogy pár hónappal a szerződése vége előtt megvilágosodik és aláír ide fele annyiért, mint amit most kap szemben az olajsejk csapatok végtelen pénzével?
Igazad van, jogos! Bár végeredményben nagy különbség nincs, végül meggondolta magát. De Frenkienél ezt én sem látom, hogy ez megtörténjen.Troym írta: ↑2024.09.11. 19:14:04Apróság és félig off, de rosszul emlékszel. Dembelének simán kifutott a szerződése, várt a PSG-re már akkor is, csak sportigazgatót váltottak és az újnak nem kellett, így pár hét után aláírta a másik 25m távozási bónuszos szerződését szabadon igazolhatóként.
De 3-4 hétig nem volt a játékosunk, csak utána ló helyett szamár alapon végül visszajött.
Szerintem nem rossz, de nem is kiemelkedően fontos játékosunk, még kicsit értem is a sértettségét, de abszolút nem hiányozna, ha nem lenne itt.
Apróság és félig off, de rosszul emlékszel. Dembelének simán kifutott a szerződése, várt a PSG-re már akkor is, csak sportigazgatót váltottak és az újnak nem kellett, így pár hét után aláírta a másik 25m távozási bónuszos szerződését szabadon igazolhatóként.bence0330 írta: ↑2024.09.11. 19:00:41Hát, Dembélé végül pont meghosszabbította, mielőtt elment.De amúgy szerintem sincs rá sok oka, nem látom be, miért tenné, nincs is ezzel baj, de azért egy átlag szurkoló igenis lehet mérges, ha a vélhetően Európa legmagasabb keresetével lévő játékos se hosszabbítani, se távozni nem akar, se együttműködni az orvosokkal, se semmi. Kicsit kezd már ilyen Bale érzete lenni a dolognak.
Ez bőven elég ahhoz, hogy jól érezze magát ott, és ne akarjon váltani. Van egy tippem, hogy az öltözőben nem ő a legnépszerűbb srác (lásd a lelátós esetet pl. Piquével), meg úgy általában a szurkolók felől már negatív a megítélése (függetlenül attól, mennyire jogos, vagy mennyire nem), és emellé leteszi azt a közepes semmit, amit szó szerint ötödekkora fizetéssel is le tudna tenni sok ember... De ez egy dolog. Szép az idő, szép a város, jül érzi magát, valakinek ez elég. Valaki meg ha azt érzi, hogy nem akarják, akármilyen okokból, csendben távozik, lásd Gündogan, pedig ő még le is tett valamit a pályára a nagy, de azért nem akkora fizuért.Troym írta: ↑2024.09.11. 16:26:513 dolog.Chino írta: ↑2024.09.11. 16:12:36
Ezt max. a szaúdiak cashalnék ki, de ahhoz még fiatal, hogy a karrierjét befejezze, mert egy top klubban még játszhat, ráadásul jól is érzi magát.
A realitás talaján mozogva a legjobb megoldás egy szerződéshosszabbítás lenne, komoly tehertől szabadulhatna meg a klub, így még akár el is lehetne adni, ha pedig sikerül Flicknek rendesen felépíteni még jól is járunk.
1. Olyan biztos vagy benne, hogy jól érzi magát? Nem csak a sok pénz és jó életkörülményeket szereti?
2. 2 év múlva 29. Annyira azért nem ördögtől való, hogy megy a sivatagba, rengeteg 29-32 éves játékos ment oda.
3. Szerződést nem fog hosszabbítani. Legalább 50szer megpróbálták, hónapok óta nem is reagál (mint anno Dembele) el tudod képzelni, hogy pár hónappal a szerződése vége előtt megvilágosodik és aláír ide fele annyiért, mint amit most kap szemben az olajsejk csapatok végtelen pénzével?
3 dolog.Chino írta: ↑2024.09.11. 16:12:36
Nem hiszem, hogy zseninek kellene lenni, hogy meghatározó játékos lehessen. Az Ajaxnak a húzóembere volt, a válogatottban is stabil játékos, Koeman alatt is a a teljesítménye alapján abszolút joggal volt kezdő. Ha egy Torres szint lenne, akinek korlátozottak a képességei minimális lenne az esély, hogy bármit kezdeni lehessen vele, de ez nem érvényes Frenkiere.bence0330 írta: ↑2024.09.11. 15:17:05Ha az is terhelné az ffp-t, akkor mindegy, még elméleti szinten is felesleges szócséplés. De amúgy meg 90%, hogy mindenképp ingyen megy, csak két év múlva, és nem tudom, mennyi köszönet lesz gyakorlati értelemben az ittlétében addig is. Mennyit játszhat egyáltalán, és ha fel is gyógyul, hasznosabb-e ő mint Casado. Vagy hogy Flick alatt valami csodával határos módon meghatározó, határozott, kemény játékos lesz (ez sosem volt), ami a posztra kéne, nem egy olyan, akiről ha nem cikkeznének folyamatosan, észre sem vennéd, hogy nincs a keretben vagy a pályán. Lehet, hogy így lesz, szurkolok, és nem lehetetlen mert Flick egy zseni, aki egy Inigót is képes volt vicckategóriából egy erős közepes védővé varázsolni, de ehhez még meg is kéne gyógyulnia, hogy egyáltalán kiderüljön.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.11. 15:02:53Gondolom sokan nem vennék jó néven, ha egy 70 milliós játékos távozna ingyen, és emellett ki kellene fizetni a fizetését is, ami gondolom 80 millió körüli 2 évre.
https://www.goal.com/en/news/barcelona- ... 75b45ec279
Ezt már az első körben ellőttük Matheus Fernandesnél, a bíróság neki adott igazat.
Ismét ennyit a La Liga FFP-éről.
Gondolom még mindig ez is az FFP-t terheli, ahogy De Jongé is tenné évekig (Setient most fizettük ki). Tegyük fel, kifizetjük egy összegben, jövőre, ahogy már írtam, lesz mínuszos bérsapkánk, mert ez a 80 milliós kifizetés a jövő év költségvetését terheli
Nincsenek egyszerű helyzetben Laportáék. Bartomeuék kísértenek![]()
Ha az is terhelné az ffp-t, akkor mindegy, még elméleti szinten is felesleges szócséplés. De amúgy meg 90%, hogy mindenképp ingyen megy, csak két év múlva, és nem tudom, mennyi köszönet lesz gyakorlati értelemben az ittlétében addig is. Mennyit játszhat egyáltalán, és ha fel is gyógyul, hasznosabb-e ő mint Casado. Vagy hogy Flick alatt valami csodával határos módon meghatározó, határozott, kemény játékos lesz (ez sosem volt), ami a posztra kéne, nem egy olyan, akiről ha nem cikkeznének folyamatosan, észre sem vennéd, hogy nincs a keretben vagy a pályán. Lehet, hogy így lesz, szurkolok, és nem lehetetlen mert Flick egy zseni, aki egy Inigót is képes volt vicckategóriából egy erős közepes védővé varázsolni, de ehhez még meg is kéne gyógyulnia, hogy egyáltalán kiderüljön.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.11. 15:02:53Gondolom sokan nem vennék jó néven, ha egy 70 milliós játékos távozna ingyen, és emellett ki kellene fizetni a fizetését is, ami gondolom 80 millió körüli 2 évre.
https://www.goal.com/en/news/barcelona- ... 75b45ec279
Ezt már az első körben ellőttük Matheus Fernandesnél, a bíróság neki adott igazat.
Ismét ennyit a La Liga FFP-éről.
Gondolom még mindig ez is az FFP-t terheli, ahogy De Jongé is tenné évekig (Setient most fizettük ki). Tegyük fel, kifizetjük egy összegben, jövőre, ahogy már írtam, lesz mínuszos bérsapkánk, mert ez a 80 milliós kifizetés a jövő év költségvetését terheli
Nincsenek egyszerű helyzetben Laportáék. Bartomeuék kísértenek![]()
100%-ban egyetértek, viszont nem látom a realitását. Most meg előző nyáron sem a vételi ára miatt nem ment el, neki az majdhogynem hóttmindegy. Egyszerűen nem akart, mert szép itt az élet meg család meg mittudomén. Aztán lehet ha nagyon elege lenne, meggondolná magát, de kétlem. De legyen így, akárkit hozunk a helyére, hasznosabb lesz nekünk.
25 nyarán simán el kell engedni ingyen, addigra a piaci értéke 30 körül lesz, mert 1 év lesz a szerződéséből és ugyanúgy 30+ millió fizetése. Én úgy érzem ez a hajó elment mindkét oldalon. Neki is jobb anyagilag, mert szabadon igazolhatóként simán kérhet 10-20 milliós aláírási pénzt plusz 20-30 milliós fizetést még 4-5 évre, itt hasonlóra sem számíthat, mi meg sok év után esetleg igazolhatnánk normálisan.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.11. 15:02:53Gondolom sokan nem vennék jó néven, ha egy 70 milliós játékos távozna ingyen, és emellett ki kellene fizetni a fizetését is, ami gondolom 80 millió körüli 2 évre.
Gondolom sokan nem vennék jó néven, ha egy 70 milliós játékos távozna ingyen, és emellett ki kellene fizetni a fizetését is, ami gondolom 80 millió körüli 2 évre.bence0330 írta: ↑2024.09.11. 14:36:08Jajj, neeeeeFcBarcelona1 írta: ↑2024.09.11. 14:06:11Szerintem nem lehet törölni senkinek a regisztrációját következmények nélkül (büntetés, szerződésbontás stb.)![]()
Meg hát a büntetés mértéke sem mindegy, DJ-al lehet, hogy simán megérné egyoldalúan szerződést bontani és kifizetni a hátralévő részt. Mindjárt megszűnne az ffp gondnak egy része, vagy legalábbis gondolom az nem számítana bele.
Amúgy ja, sajna reálisnak tűnik amit írsz. Szurkoljunk a műtétért, vagy hogy egy orvos sok hónaposnak tudna minősíteni az állapotát.
Jajj, neeeeeFcBarcelona1 írta: ↑2024.09.11. 14:06:11Szerintem nem lehet törölni senkinek a regisztrációját következmények nélkül (büntetés, szerződésbontás stb.)