Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem követem annyira a válogatott meccseket, mert elvből gyűlölöm az egész cirkuszt, de MI A FENE??? MIT KERES FDJ A VÁLOGATOTTBAN EGY NL MECCSEN EGY KISCSAPAT ELLEN, MIKOR PÁR NAPJA SÁNTIKÁLT LE A PÁLYÁRÓL, AZT IS HOSSZÚ SÉRÜLÉS UTÁN???
Alapvetően szerintem fura módon 4 volt. Flick elnézte a csiku-csukikat. Elvileg csak DJ került be és Yamal ki, de ha megnézzük, milyen hatása volt ennek dominó-effektusban...
Sajnos ≠ örülök. Még idézted is.
Pláne nem egy Soci ellen, ahol ennyire menni kell, és ennyire necces szituk vannak fizikailag és technikailag is. Belgrád ellen pont elfért még, nem javított épp a dolgokon, de elfért, rotációnak okés, és sérülésveszélyes sem volt.
A gúnyolódással még soha senki nem nyert sem vitát, sem nem győzött meg senkit...just saying
Centire ugyanígy játszott a sérülése előtt, talán kicsit gyorsabban, de ugyanennyi hibával, ugyanilyen körülményesen. A hibái nem fel vannak nagyítva, hanem csak kimondva. Ugyanúgy, ahogy Fermin játéka is értelmezhetetlen volt, úgy Frenkié is.Atlantis írta: ↑2024.11.11. 11:56:42Nem írtam, hogy az élőben a fizetése miatt lett elővéve. Azt írtam amiatt kezdődött vele szembe egy mélyen gyökerező utálat kialakulása, ami miatt most minden hibája órásira van felnagyítva és az erényei vagy eddigi eredményei elfelejtve. Amiket írsz, azok a sérülése előtt pontosan az ellentétei voltak és elsődleges erősségei.
Nem felejti el senki, mert 19 éves kora stagnál, mindenki döntse el, hogy ez elég-e ide, hogy alapkezdő és kapitány legyen.
Szóval csak Roque olyan szerencsés, hogy 4 hónapja és kb 150 perce van bizonyítani? Ő is sérülten érkezett, kapott 5 meccset és utilaput?
Mások nevében nem nyilatkozom, de egyetlen sérülésnek sem örültem, még ellenfélnél sem. Viszont aki nem tud egy meccset végigbírni, azt cserének hívják és álljon be a 60-70. percben.
Szövegértelmezési segédlet: Nem írtam, hogy az élőben a fizetése miatt lett elővéve. Azt írtam amiatt kezdődött vele szembe egy mélyen gyökerező utálat kialakulása, ami miatt most minden hibája órásira van felnagyítva és az erényei vagy eddigi eredményei elfelejtve. Amiket írsz, azok a sérülése előtt pontosan az ellentétei voltak és elsődleges erősségei.Troym írta: ↑2024.11.11. 09:54:34Nem láttam olyat, aki az élőben a fizetését hozta volna fel.
Általános kritikák:
-lassú
-körülményes
-nem bírja a nyomást
Én meg melléteszem, hogy a 18-21 éves középpályások között ő az egyedüli 27 éves, aki még a csk is. Akkor pontosan mit várjunk tőle? Hogy hurrá, nem ő a leggyengébb? Őt segítik ki tavaly harmadosztályban játszó játékosok és olyanok (Pedri, Gavi), akik szintén hosszú hónapokat hagytak ki.
Mit kéne elvárni Frenkietől, amit meg is ugrik?
Lehet, hogy én látom rosszul, de az első sérüléséig nem hogy nem lógott ki a csapatból, hanem kifejezetten a jobbak közé tartozott. Miután sántikálva visszajött romlott inkább le a teljesítménye. Szemre is látványosan kerülte a párharcokat és jobban kivonta magát a játékból.bence0330 írta: ↑2024.11.11. 09:41:35Senki nem akar neki sérülést. Viszont az is tény, hogy van az a sérülés, ami megoldja a csapat gondját, Ferráné látványosan ilyen volt, vagy régebben egy Lenglet-é. Pont az lenne a jó, ha nem így lenne, de valahogy mindenhol a nagy nevek előnyt élvezhetnek néha teljesítménytől függetlenül. Szomorú, hogy Ferrán számára is ez volt a vége, és nem azért került ki a csapatból, mert heteken keresztül nem volt egy jó labdaérintése. DJ ha nem sérül le tavasszal és nem húzódik át idáig a sérülése, szerintem nem hozunk egyáltalán ilyen jó eredményeket, mert a neve benntartotta volna jó eséllyel a kezdőben, legalábbis a Ferrán példa alapján van rá esély.
Nem láttam olyat, aki az élőben a fizetését hozta volna fel.
Nagyjából egyetértek, nagyot kell most bizonyítania bárkinek, hogy ebbe a tökéletes gépezetbe bele"rondítsanak". És kb ez a legnagyobb baj Frenkie-vel: keresni kell a helyét. Hol jó? Melyik skillje az, amire építeni lehet? (Csereként mindegy, mert jó játékos, mindenhol tud egy jó szintet hozni.) Egyedül hagyhatom-e hátul, ennek megfelelően játszhat-e Casado/Gavi/Chris nélkül? Elég agresszív-e? Pedri helyén tudna-e eleget szervezni, tud-e elég kulcspasszot kiosztani, összeköti-e elég jól a csapatrészeket? Ha igen, jobban tudná-e ezt, mint Gavi? Én nem kétlem, hogy Flick alatt ő jó játékos lesz, de hogy kiemelkedő(bármiben is), azt igen. Márpedig Casadó és Pedri kiemelkedő játékosok, ebben a rendszerben, a feladatkörük ellátásában mindenképp. És náluk nem kell gondolkodni, mit tudnak és mit nem. Vannak dolgok, amikben kérdés nélkül kitűnőek, és az az ő feladatuk, egymást kb kiegészítve, de mindkettő elég magas szinten csinál minden mást. Egyértelmű a helyük. DJ-nál meg nem érzem, hogy így lenne, mindenhol éreznék egy kis kompromisszumot. Szerintem ennél egy kevesebb dimenziójú játékos jobb, aki amiben jó, abban viszont nagyon. És ilyenből sok van a világon, és belőlük lehet ilyen jó rendszerekben kihozni a maxot.gránit írta: ↑2024.11.10. 03:52:15Én azt remélem, hogy a jelenlegi gálakezdő nem lesz nagyon megbontva a visszatérők által. Araújót, eseteg Christensent tudom csak elképzelni, hogy visszaépüljön a kezdőbe, meg persze ter Stegent, de ő erre a szezonra biztosan off. De még az előbbiekben sem vagyok biztos. Ez a mostani kezdő nagyon jó most, nem is hiszem, hogy nagyon variálnunk kéne vele. Sérülések nélkül a visszatérőknek nem adnék komoly szerepet, de Jongnak sem látom a helyét a csapatban, sőt, ha sikerül 1:1-be kerülni, télen a helyére erősítenék.