Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem sirnek miatta ha kiderülne hogy egy dinho veszett el a gyerekben es év végén 7milláert meglehet venni. De ez persze utópia szerintem Douglas 2.0 lesz.messideco írta:Fluminense midfielder Robert (19) will sign tomorrow his contract at Barcelona. [rac1]
Gondolom ő is a B csapathoz kerül először
Olvastam.Gareth Tello írta:Sergi Guardiola mindenkinek megvan? Kemény hét óráig volt a Barça B játékosa...Ma délután aláírta a szerződését, amit este fel is bontott a klub, miután előkerült pár érdekes tweet Sergi Twitter-fiókjáról: https://twitter.com/barcabstuff/status/ ... 8013321217" target="_blank
Sergi Guardiola, who signed his contract with Barcelona at 15:00h stayed at the club for 7 hours and 13 minutes #fcbblive![]()
Arról nem is beszélve, hogy ez pár napon belül a második szerződésbontása - először az Alcorcóntól vált el ilyen módon, így lett szabadon igazolható játékos, majd most ez...
Sorianot vagy 6 éve hoztuk, Nolitonak is van vagy 6-7 éve. Amikor utóbbit leigazoltuk még a harmadosztályban vitézkedtünk, csak a legutolsó évét játszotta a másodosztályban utána el is mentTivornya írta:
Nemrég még pl. Soriano és Nolito(huszontúliak) is rohangált a csatársorban, mert másodosztályban már eredményt akartak produkáltatni az ifikkel, jött az eredménykényszer az addig tudatos oktatással szemben. Jó volt, én is örültem, de szerintem a mostani űrnek ez a közelmúltbeli feljutás is lehetett az oka.
Nemrég még pl. Soriano és Nolito(huszontúliak) is rohangált a csatársorban, mert másodosztályban már eredményt akartak produkáltatni az ifikkel, jött az eredménykényszer az addig tudatos oktatással szemben. Jó volt, én is örültem, de szerintem a mostani űrnek ez a közelmúltbeli feljutás is lehetett az oka.Chino írta:Ezt nem nagyon értem. Hogyan igazoltak rájuk? Egyedül Denisre lehet mondani, hogy az utóbbi időben "külsősként" érkezett és komolyabb "értéket" képviselt, illetve Halilovic, akinek a leigazolását nem tartom rossz húzásnak. Talán még Joan Romant lehetne említeni, illetve Edgart, aki távozott is, de helyette került fel új, jobb játékos, meg persze Gömbi. De ezek is nagyon fiatalon jöttek. Az utóbbi 3-4 év termése kb. ennyi. Az ilyen Cá, meg Rodri félék nem osztottak vagy szoroztak, nem vették el a helyet senkitől. Most is hivatalosan felkerült 5 vagy hat ember, de ezek közül volt aki már rendszeresen játszott tavaly is, például Palencia, de most is itt van pl. Alena hasonló helyzetben.Tivornya írta:.
Ha úgy értetted, hogy az első csapatba igazoltak és nem hozták fel az ifiket, akkor az más.
Viszont azzal, hogy ennyire nincsenek reflektorfényben együtt jár, hogy a nagycsapat felé sem kacsingatnak annyira. Akkora gond nem is lenne a kicsikkel, ha mind a három normális támadónkat nem vitték volna fel/el. Biztos vagyok benne, hogy a mezőny első felében lennénk, ha egy-kettő maradt volna.
-
Ezt nem nagyon értem. Hogyan igazoltak rájuk? Egyedül Denisre lehet mondani, hogy az utóbbi időben "külsősként" érkezett és komolyabb "értéket" képviselt, illetve Halilovic, akinek a leigazolását nem tartom rossz húzásnak. Talán még Joan Romant lehetne említeni, illetve Edgart, aki távozott is, de helyette került fel új, jobb játékos, meg persze Gömbi. De ezek is nagyon fiatalon jöttek. Az utóbbi 3-4 év termése kb. ennyi. Az ilyen Cá, meg Rodri félék nem osztottak vagy szoroztak, nem vették el a helyet senkitől. Most is hivatalosan felkerült 5 vagy hat ember, de ezek közül volt aki már rendszeresen játszott tavaly is, például Palencia, de most is itt van pl. Alena hasonló helyzetben.Tivornya írta:Ifjú titánjainknak a harmadosztály tökéletes: nincsenek reflektorfényben, nyugodtan dolgozhatnak és fejleszthetik képességeiket, míg másodosztályban...
Utánpótlásunk botladozásában ott látom a problémát, hogy a SD-ban ész nélkül ráigazoltak a rendszerre az illúzió fenntartása végett ahelyett, hogy továbbra is bíztak volna az ifikben eredményességtől függetlenül. Így a szem elé kerülő értékeket azonnal elkapkodták azok, akik előrelépést láttak bennük, míg a Douglas-fenyők ittmaradtak nekünk.
Én is megnéztem már párszor, nem gyenge a kicsiktől.MR. TROMORT777 írta:https://streamable.com/vkb6
Csak névrokonok, ha erre gondolsz.brownieheaven írta:Neki amúgy a poszton kívül sok köze nincs az "öreg" Busihoz, ugye? Pedig még a mozgásuk is hasonló.
Neki amúgy a poszton kívül sok köze nincs az "öreg" Busihoz, ugye? Pedig még a mozgásuk is hasonló.Gareth Tello írta: Egy újabb Busquets, ráadásul ugyanazon a poszton, mint Sergio, én kedvelem a srác játékát.
Zseniális.
Azért ez így összeszedve brutális...
Egyszerűen méltatlan hozzá, hogy harmadosztályú legyen 21 éves korában. Ha ott marad és befut egy sérülés, örökre eltűnhet. Grimaldo se marad ott tavaszra.recrea írta:Ne essünk már át a ló túloldalára...kétlem, h majd télen csinálja meg a karrierjét egy jó menedzser. Láthatóan megkapja a lehetőséget, jól is játszik, legutóbb, amikor láttam, LE még nem volt vak, vagyis vélhetően ő is látja. Nem értem, miért kellene most pattognia vagy alternatívát keresnie, nyár előtt meg főként?! Attól, h átkerül az A-keretbe, még nem fog többet játszani, jobban mondva, nem attól fog többet játszani. Arra sincs garancia, h idegen csapatban jól teljesítene.Samper írta:Ha Sampernek jó menedzsere lenne, télen a játékos megcsinálhatná a karrierjét. Először a Barcanál tisztázhatná, hogy átkerül-e az A keretébe. Ha nem, akkor kereshetne csapatot, amely letenné érte a kivásárlási pénzt és jó is lenne neki. Ha ilyen sincs, jöhetne egy jó kölcsönszerződés. Referenciaként most teljes meccsek vannak, nem összevágott video.