La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.01.10. 21:14:11

noname írta:Nagyrészt én is néztem a Villarreal-Gijon meccset.
Amilyen szinten függtünk mi Messitől pár éve, annyira függ a Gijon Halilovictól. Minden tőle indul. A meccsen amúgy megint ő cselezett a legtöbbet. Szintekkel mindenki felett van. A baj az h a társak gyengék. Csak félszemmel néztem a meccset, de legalább 3-4 olyan szitu volt, amikor Halilovic átmegy 1-2-3 emberen, passzol, majd vagy a társtól pattan el 10 méterre a labda, vagy jön a rossz visszapassz. Védekező feladata nincs a csapatban. Sztem ez edzői utasítás. Kísértetiesen emlékeztet amúgy minden a játékában Messire. Az egyetlen, ami hibádzik az az eredményesség. Hozzáteszem ha nem one man army-t kéne játsszon, kevésbé lenne görcsös és sztem jönnének a gólok.
De örülök ennek az írásnak! Megmondom őszintén én nem követem a Gijónt, ez feldobta az estémet. Tavaly kezdtem elkeseredni, amikor hallottam olyan híreket, hogy alig játszik a B-ben, és amikor játszik, akkor is gyengén. Már-már leíró vélemények kaptak szárnyra. Egyébként engem az első pillanattól kezdve Messire emlékeztet, amióta csak megláttam. A mozgása, a labdakezelése, a cselei. Csak a gólerőssége nem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
noname
Llegenda del Barça

2016.01.10. 20:35:15

Nagyrészt én is néztem a Villarreal-Gijon meccset.
Amilyen szinten függtünk mi Messitől pár éve, annyira függ a Gijon Halilovictól. Minden tőle indul. A meccsen amúgy megint ő cselezett a legtöbbet. Szintekkel mindenki felett van. A baj az h a társak gyengék. Csak félszemmel néztem a meccset, de legalább 3-4 olyan szitu volt, amikor Halilovic átmegy 1-2-3 emberen, passzol, majd vagy a társtól pattan el 10 méterre a labda, vagy jön a rossz visszapassz. Védekező feladata nincs a csapatban. Sztem ez edzői utasítás. Kísértetiesen emlékeztet amúgy minden a játékában Messire. Az egyetlen, ami hibádzik az az eredményesség. Hozzáteszem ha nem one man army-t kéne játsszon, kevésbé lenne görcsös és sztem jönnének a gólok.
A Fifa egy szégyen
Petr
Entrenador del Barça

2016.01.10. 20:11:40

Szerintetek mekkora rá az esély, hogy kiesnek? Nagyon a tabella végén tanyáznak és nem mutatnak semmi olyat, ami arra predesztinálná őket, hogy bent maradnak - egyedül a tehetségük -, hiába az 1-2 új igazolás. Nincsenek távol a bent maradó helyek, de ideje lenne elkezdeni a felfelé haladást.

Van néhány szép momentum, de nem érzem azt, hogy lenne bennük átütőerő. Sajnos én látok esélyt a kiesésre, amivel rászorulna a klub a kölcsönökre, révén a negyedik liga nem vagyok benne biztos, hogy szintnek nevezhető.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.10. 20:04:33

palesz77 írta: Alena amúgy 25 percet kapott kb, de videók alapján elég jó volt. Van róla külön összefoglaló, tényleg nem tűnik ügyetlen gyereknek. 25 perc alatt amúgy ő alakította ki a legtöbb helyzetet, nem rossz.. :)
Várható volt, hogy télen véglegesen felkerül a nagyokhoz, de ez a Romera ki a hóhér? Tud valaki róla valamit? Ahogy nézem vele akarjuk megerősíteni a támadórészleget, de inkább egy balszélsőről kéne gondoskodni.
Mindenhova igazolunk és hozunk fel embert, kivéve oda ahova kellene. Tele vagyunk középpályásokkal meg középső védőkkel, de csatárt is kp-snak kell játszani. Mondjuk most pont ő lőtt gólt.
Ráadásul örültem, hogy Patric elment és végre Samper játszhat a helyén, előtte, meg Alena + xy, erre most Gerard-nak jön egy rögeszméje, hogy Gömbi legyen folyamatosan vkp. Teszem hozzá zsinórban róla kapjuk a gólokat. Valami nagyon nem működik. Ráadásul Aitort meg hanyagoljuk, inkább Dongout tegyük a helyére. Bravo
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.10. 19:37:01

Halilovic vs Villarreal

Néztem is a meccset, nagyon jól játszott. Eszméletlenül tetszik a gyerek, magasan kilóg a Gijonból, konkrétan várja az ember, hogy hozzá kerüljön a labda, mert mindig benne van valami gyönyörű megoldás. Kaput egyelőre nagyon nem érzi, de amúgy szinte patent. Az egyetlen egy bökkenő ami nem tetszett, az sajnos viszont egy elég nagy.. A védekezés. Már-már Messi 13/14-es szezonját idézte, ha így fog hozzáállni, lehet bármilyen eredményes szezonja előre játékban, Lucho nem fogja soha visszahíni.. Mondjuk lehet, hogy edzői utasításra kell neki a legkevesebbet védekeznie, mert láttam én már gürizni, de néha engem zavart már kb, hogy nem indult meg vissza.

D. Suárezt ma simán lenyomta, neki egyáltalán nem volt jó meccse. Rossz se, de nem tett szinte semmit hozzá a játékhoz, Halilovic bőven jobbnak tűnt. Érdekesség amúgy, hogy a horvátnak több csele van idén 56, mint Hazardnak, aki tavaly a legtöbbet cselező játékos volt Európában..

Barca B meg 1-1-et játszott, megint sok kihagyott helyzettel. Itt megnézhetők, Sampernek ismét volt egy nagy labdája, 0:24-től.

Alena amúgy 25 percet kapott kb, de videók alapján elég jó volt. Van róla külön összefoglaló, tényleg nem tűnik ügyetlen gyereknek. 25 perc alatt amúgy ő alakította ki a legtöbb helyzetet, nem rossz.. :)
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.05. 22:23:00

palesz77 írta:Na, Robert srác leigazolása bomba üzletnek tűnik egyelőre. Nem elég, hogy túlsúlyos kicsit, még egyéb fizikális problémái is vannak, mert a brazil liga már decemberben véget ért, és gondolom kiesett a formából.. És ezek a dolgok azért csak most derültek ki, mert orvosi visgálat nélkül írt alá.. :lol: Először Guardiola esete, most ez, hihetetlen profizmus van ott..
Nem tudom pontosan ki intézi ezeket az ügyeket, de nem hiszem, hogy ilyen amatőr szinten, minden vizsgálat nélkül igazolunk boldog-boldogtalant. És még mi röhögtünk a madridin.

palesz77 írta:Nem a Las Palmas - gólpassz, kiugratás - ellen volt?
Erre gondoltam csak úgy emlékeztem Traorénak mentek.

palesz77 írta: Halilovic vs Getafe

Ez a gyerek meg egy csiszolatlan gyémánt. Ahogy seggreülteti az embert az oda-vissza csellel.. =D> Ini szokott ilyen szép higgadtan/lazán/elegánsan elfektetni embereket, ha a horvát 3/4-e olyan jó lesz nálunk, akkor már elmondható, hogy nagyot fogtunk vele. Kíváncsi leszek a sorsára, lehet jövőre tényelg még kölcsön kéne adni, egy valamivel erősebb csapatnak..
Tényleg vigyázni kell rá, csak annyi a gondom, hogy pont ott szeret játszani, ahol Messi van, vagy egy kicsit mögötte, így viszont a védekezésünk nudli. Nem tudom Ini helyére nem lehetne-e valahogy beilleszteni. Ha Messi középen játszik akkor nem lenne gond, de így nem nagyon férnének meg. Okosan kell bánni vele, akkor nagyot szakíthatunk. Én is egyet értek, hogy évet még kölcsönbe kéne adni egy erős középcsapatnak (Depor?) aztán meglátjuk.
Forca Barca!!!!
palesz77

2016.01.05. 20:55:57

Na, Robert srác leigazolása bomba üzletnek tűnik egyelőre. Nem elég, hogy túlsúlyos kicsit, még egyéb fizikális problémái is vannak, mert a brazil liga már decemberben véget ért, és gondolom kiesett a formából.. És ezek a dolgok azért csak most derültek ki, mert orvosi visgálat nélkül írt alá.. :lol: Először Guardiola esete, most ez, hihetetlen profizmus van ott..
Chino írta:Voltak hatalmas labdái. Emlékszem egy meccsre (host így hirtelen nem jut eszembe ki ellen játszottak), de az első félidőben két olyan labdát adott Adama-nak, hogy csak néztem. Sajnos csak az egyiket verte be, de majdnem a félpályáról indított be 3-4 védő közé.
Nem a Las Palmas - gólpassz, kiugratás - ellen volt?

Amúgy összességében amiket láttam - és most a videóm miatt láttam az összeset kb, amiből helyzet lett :D -, ez a külsős kiugratás eddig a kedvencem tőle, eszméletlen mekkora labda volt.. =D> Még ami baromira tetszik valamiért, az a Las Palmas elleni gólpassza 2 éve, a Valladolid elleni gólpassza tavalyról, és idén egy kiugratása a Hercules ellen. Na mindegy, nem linkelgetek nagyon, úgyis kb csak én nézem meg őket - meg Bob még a végén megint megszól a videók miatt. :mrgreen: De nagyon szeretném a Samper-Busi-Ini középpályát látni párszor idén, csak sajnos erre 0 az esély - nyilván idézőjelben sajnos, mert Ardát kell pl majd nézni, ami szintén nme lesz rossz.. :D Busival álom páros lehetnének 1-2 év alatt.

Halilovic vs Getafe

Ez a gyerek meg egy csiszolatlan gyémánt. Ahogy seggreülteti az embert az oda-vissza csellel.. =D> Ini szokott ilyen szép higgadtan/lazán/elegánsan elfektetni embereket, ha a horvát 3/4-e olyan jó lesz nálunk, akkor már elmondható, hogy nagyot fogtunk vele. Kíváncsi leszek a sorsára, lehet jövőre tényelg még kölcsön kéne adni, egy valamivel erősebb csapatnak..
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.04. 15:30:56

palesz77 írta: Csak a visszacsel sikerült picit félre, de előtte a bicikli is szép volt, meg igazából azt akarta, csak így "extrémebb" lett. :D Plusz a passz is tetszett utána. De nem csak emiatt írtam amit, aláírásomban látszik a videón miért akarom őt Busi mellett látni, egymást váltogatva vkp és kapuhoz közelebbi közt. :D
Tavaly is sokat játszott eggyel előrébb, főleg mikor Eusebio Patricot "átképezte" vkp-nak. #-o
Voltak hatalmas labdái. Emlékszem egy meccsre (host így hirtelen nem jut eszembe ki ellen játszottak), de az első félidőben két olyan labdát adott Adama-nak, hogy csak néztem. Sajnos csak az egyiket verte be, de majdnem a félpályáról indított be 3-4 védő közé.
De emellett is voltak rendszeresen kulcspasszai és nagyon jól lát a pályán.

Annak nagyon örülök, hogy Alena-t rendszeresen játszatja Gerard, jövőre már biztos oszlopos tagja lesz a csapatnak, ráadásul pofátlanul fiatal.
Forca Barca!!!!
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.01.04. 10:18:27

palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden.. :D

1:12-től Samper.. =D> Remélem nem vkp-nak akarjuk csak használni majd, Busi mellé be balosra, jobboson Halilovic, aztán kész a középpálya pár év múlva. :mrgreen: Alena is jó lehetett amúgy, 9-es mezben tolta, elég sok helyzet az ő nevéhez fűződött.
Tényleg jól tolták, viszont ez a középkezdés mindent visz :mrgreen: falunapi tornákon szoktak hasonló megoldások születni :lol:
Samper
Director del Fútbol

2016.01.04. 10:04:23

Samper írta:
palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden.. :D

1:12-től Samper.. =D> Remélem nem vkp-nak akarjuk csak használni majd, Busi mellé be balosra, jobboson Halilovic, aztán kész a középpálya pár év múlva. :mrgreen: Alena is jó lehetett amúgy, 9-es mezben tolta, elég sok helyzet az ő nevéhez fűződött.
Majdnem kizártnak tartom, hogy tavasszal Samper még a B játékosa legyen.
A "majdnem kizártnak tartom" annyit jelent, hogy fogadnék rá. Se többet nem jelent, se kevesebbet.
palesz77

2016.01.04. 01:35:19

Denis Suarez 2015/2016 ● Villarreal

Nem rossz, nem rossz. Kíváncsi leszek a sorsára, meg hogy Lucho hol számolna vele, Ini helyettesként, vagy a támadókat tehermentesíteni. Csak mert ezekre Arda ott lenne alapból..
visca el barca írta:elég véletlennek tűnő "csel" volt :D
Csak a visszacsel sikerült picit félre, de előtte a bicikli is szép volt, meg igazából azt akarta, csak így "extrémebb" lett. :D Plusz a passz is tetszett utána. De nem csak emiatt írtam amit, aláírásomban látszik a videón miért akarom őt Busi mellett látni, egymást váltogatva vkp és kapuhoz közelebbi közt. :D
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.03. 22:45:22

Samper írta:

Beszéltél vele? :)
Amúgy jót is tenne neki egy első osztályú kis csapatban a folyamatos játéklehetőség, de ez is lerágott csont.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Samper
Director del Fútbol

2016.01.03. 18:24:56

nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.03. 16:37:08

Szerencsétlenek, pedig voltak tetszetős támadások, a videó alapján pedig az ellenfélnek 1 helyzete. Igazából a játék a lényeg, ha az jó, akkor idővel az eredmények is jönni fognak, csak idén ne essenek ki.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.03. 15:55:27

elég véletlennek tűnő "csel" volt :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.01.03. 14:56:21

Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden.. :D

roby122
Entrenador del Barça

2015.12.29. 17:23:50

palesz77 írta:Grimaldot ha minden igaz visszavásárlási nélkül engedjük el 1,5 millióért. A jövőbeni eladásából valamennyi %-ot kapunk majd. Szuper üzlet! #teamAdrinaoandMatyi
NSO szerint hivatalos.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ja-2457927" target="_blank
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.12.29. 13:25:11

Messias2 írta:Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]

Remélem, ez valami vicc, és nem fogjuk elherdálni Grimaldo után a következő tehetséget.
Hát ha tényleg sikerül mindkettejüktől megválnunk egy hónap leforgása alatt...

Amúgy sok mindent elárul, hogy Luchót a mai sajtótájékoztatón megkérdezték Sergi Guardiola esetéről, Grimaldóról pedig a szezon kezdete óta egy kérdés sem érkezett felé, pedig kíváncsi lennék, mi lenne a mondanivalója.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.29. 13:14:54

Messias2 írta: Ez érthető, csak nem tudom, miért a csapat legtehetségesebb játékosait kell kiárusítani. A nyáron érkezett 8 milliós ajánlatot Adrianoért meg visszautasítottuk. Pl. neki már semmi keresnivalója itt, mégsem engedjük el.
Jah hat logikusnak egyáltalán nem logikus, de én meg egy pár hónapja, említettem, hogy szerencsétlen Grimaldo/Sampernek is minimum 5 evet kene sorban allani, hogy kezdők lehessenek, Alba es Busi helyen, lehet LE pedig úgy van vele, hogy nem akarja vegigpadoztatni a karrierjük zenitjet, ez csak az én teóriám a valódi okot csak ott Barcelonában ismerhetik.
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.29. 13:05:38

TripleH írta: Úgy fest mindenképp a költségvetést akarjak javitani ezzel
Ez érthető, csak nem tudom, miért a csapat legtehetségesebb játékosait kell kiárusítani. A nyáron érkezett 8 milliós ajánlatot Adrianoért meg visszautasítottuk. Pl. neki már semmi keresnivalója itt, mégsem engedjük el.

Még ehhez:
Luis Enrique: "Players could leave in January? Yes, that's possible. Although some cases of players leaving are linked to players joining."
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.12.29. 13:04:27

Messias2 írta:Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]
hát ez így kívülről óriási baromságnak tűnik, ha valós. egy 6M-os költségvetés növelésnek semmi jelentős kihatása nem lenne a jövőre nézve. meg egyáltalán, valahogy nem áll össze, hogy a klub berkeiben is agyondicsért Sampert eladják aprópénzért, hogy több lóvé legyen cserecsatárra...
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.29. 12:59:12

Remélem, ez valami vicc, és nem fogjuk elherdálni Grimaldo után a következő tehetséget.
Úgy fest mindenképp a költségvetést akarjak javitani ezzel aranyosan érezhető, hogy Lucho venni szeretne egy támadót, hisz bár sajnálnám Sampert de az ő karrierje szempontjából jó döntés lehet az Arsenal hisz egy játékos csapat, akik játszák a focit. Másrészt rengeteg kps van így is pláne ha visszahozzak halilovicot es suarezt is.
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.29. 12:54:07

Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Samper
Director del Fútbol

2015.12.29. 12:44:46

palesz77 írta:Grimaldot ha minden igaz visszavásárlási nélkül engedjük el 1,5 millióért. A jövőbeni eladásából valamennyi %-ot kapunk majd. Szuper üzlet! #teamAdrinaoandMatyi
Csak azért bomba üzlet, mert LE hallani se akart róla. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz januárban Samperrel.
palesz77

2015.12.29. 11:35:46

Grimaldot ha minden igaz visszavásárlási nélkül engedjük el 1,5 millióért. A jövőbeni eladásából valamennyi %-ot kapunk majd. Szuper üzlet! #teamAdrinaoandMatyi
Válasz küldése