Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De örülök ennek az írásnak! Megmondom őszintén én nem követem a Gijónt, ez feldobta az estémet. Tavaly kezdtem elkeseredni, amikor hallottam olyan híreket, hogy alig játszik a B-ben, és amikor játszik, akkor is gyengén. Már-már leíró vélemények kaptak szárnyra. Egyébként engem az első pillanattól kezdve Messire emlékeztet, amióta csak megláttam. A mozgása, a labdakezelése, a cselei. Csak a gólerőssége nem.noname írta:Nagyrészt én is néztem a Villarreal-Gijon meccset.
Amilyen szinten függtünk mi Messitől pár éve, annyira függ a Gijon Halilovictól. Minden tőle indul. A meccsen amúgy megint ő cselezett a legtöbbet. Szintekkel mindenki felett van. A baj az h a társak gyengék. Csak félszemmel néztem a meccset, de legalább 3-4 olyan szitu volt, amikor Halilovic átmegy 1-2-3 emberen, passzol, majd vagy a társtól pattan el 10 méterre a labda, vagy jön a rossz visszapassz. Védekező feladata nincs a csapatban. Sztem ez edzői utasítás. Kísértetiesen emlékeztet amúgy minden a játékában Messire. Az egyetlen, ami hibádzik az az eredményesség. Hozzáteszem ha nem one man army-t kéne játsszon, kevésbé lenne görcsös és sztem jönnének a gólok.
Várható volt, hogy télen véglegesen felkerül a nagyokhoz, de ez a Romera ki a hóhér? Tud valaki róla valamit? Ahogy nézem vele akarjuk megerősíteni a támadórészleget, de inkább egy balszélsőről kéne gondoskodni.palesz77 írta: Alena amúgy 25 percet kapott kb, de videók alapján elég jó volt. Van róla külön összefoglaló, tényleg nem tűnik ügyetlen gyereknek. 25 perc alatt amúgy ő alakította ki a legtöbb helyzetet, nem rossz..
Nem tudom pontosan ki intézi ezeket az ügyeket, de nem hiszem, hogy ilyen amatőr szinten, minden vizsgálat nélkül igazolunk boldog-boldogtalant. És még mi röhögtünk a madridin.palesz77 írta:Na, Robert srác leigazolása bomba üzletnek tűnik egyelőre. Nem elég, hogy túlsúlyos kicsit, még egyéb fizikális problémái is vannak, mert a brazil liga már decemberben véget ért, és gondolom kiesett a formából.. És ezek a dolgok azért csak most derültek ki, mert orvosi visgálat nélkül írt alá..Először Guardiola esete, most ez, hihetetlen profizmus van ott..
Erre gondoltam csak úgy emlékeztem Traorénak mentek.
Tényleg vigyázni kell rá, csak annyi a gondom, hogy pont ott szeret játszani, ahol Messi van, vagy egy kicsit mögötte, így viszont a védekezésünk nudli. Nem tudom Ini helyére nem lehetne-e valahogy beilleszteni. Ha Messi középen játszik akkor nem lenne gond, de így nem nagyon férnének meg. Okosan kell bánni vele, akkor nagyot szakíthatunk. Én is egyet értek, hogy évet még kölcsönbe kéne adni egy erős középcsapatnak (Depor?) aztán meglátjuk.palesz77 írta: Halilovic vs Getafe
Ez a gyerek meg egy csiszolatlan gyémánt. Ahogy seggreülteti az embert az oda-vissza csellel..Ini szokott ilyen szép higgadtan/lazán/elegánsan elfektetni embereket, ha a horvát 3/4-e olyan jó lesz nálunk, akkor már elmondható, hogy nagyot fogtunk vele. Kíváncsi leszek a sorsára, lehet jövőre tényelg még kölcsön kéne adni, egy valamivel erősebb csapatnak..
Nem a Las Palmas - gólpassz, kiugratás - ellen volt?Chino írta:Voltak hatalmas labdái. Emlékszem egy meccsre (host így hirtelen nem jut eszembe ki ellen játszottak), de az első félidőben két olyan labdát adott Adama-nak, hogy csak néztem. Sajnos csak az egyiket verte be, de majdnem a félpályáról indított be 3-4 védő közé.
Tavaly is sokat játszott eggyel előrébb, főleg mikor Eusebio Patricot "átképezte" vkp-nak.palesz77 írta: Csak a visszacsel sikerült picit félre, de előtte a bicikli is szép volt, meg igazából azt akarta, csak így "extrémebb" lett.Plusz a passz is tetszett utána. De nem csak emiatt írtam amit, aláírásomban látszik a videón miért akarom őt Busi mellett látni, egymást váltogatva vkp és kapuhoz közelebbi közt.
Tényleg jól tolták, viszont ez a középkezdés mindent viszpalesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()
1:12-től Samper..Remélem nem vkp-nak akarjuk csak használni majd, Busi mellé be balosra, jobboson Halilovic, aztán kész a középpálya pár év múlva.
Alena is jó lehetett amúgy, 9-es mezben tolta, elég sok helyzet az ő nevéhez fűződött.
A "majdnem kizártnak tartom" annyit jelent, hogy fogadnék rá. Se többet nem jelent, se kevesebbet.Samper írta:Majdnem kizártnak tartom, hogy tavasszal Samper még a B játékosa legyen.palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()
1:12-től Samper..Remélem nem vkp-nak akarjuk csak használni majd, Busi mellé be balosra, jobboson Halilovic, aztán kész a középpálya pár év múlva.
Alena is jó lehetett amúgy, 9-es mezben tolta, elég sok helyzet az ő nevéhez fűződött.
Csak a visszacsel sikerült picit félre, de előtte a bicikli is szép volt, meg igazából azt akarta, csak így "extrémebb" lett.visca el barca írta:elég véletlennek tűnő "csel" volt
Beszéltél vele?Samper írta:Majdnem kizártnak tartom, hogy tavasszal Samper még a B játékosa legyen.palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()
Majdnem kizártnak tartom, hogy tavasszal Samper még a B játékosa legyen.palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()
Szerencsétlenek, pedig voltak tetszetős támadások, a videó alapján pedig az ellenfélnek 1 helyzete. Igazából a játék a lényeg, ha az jó, akkor idővel az eredmények is jönni fognak, csak idén ne essenek ki.palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()
NSO szerint hivatalos.palesz77 írta:Grimaldot ha minden igaz visszavásárlási nélkül engedjük el 1,5 millióért. A jövőbeni eladásából valamennyi %-ot kapunk majd. Szuper üzlet! #teamAdrinaoandMatyi
Hát ha tényleg sikerül mindkettejüktől megválnunk egy hónap leforgása alatt...Messias2 írta:Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]
Remélem, ez valami vicc, és nem fogjuk elherdálni Grimaldo után a következő tehetséget.
Jah hat logikusnak egyáltalán nem logikus, de én meg egy pár hónapja, említettem, hogy szerencsétlen Grimaldo/Sampernek is minimum 5 evet kene sorban allani, hogy kezdők lehessenek, Alba es Busi helyen, lehet LE pedig úgy van vele, hogy nem akarja vegigpadoztatni a karrierjük zenitjet, ez csak az én teóriám a valódi okot csak ott Barcelonában ismerhetik.Messias2 írta: Ez érthető, csak nem tudom, miért a csapat legtehetségesebb játékosait kell kiárusítani. A nyáron érkezett 8 milliós ajánlatot Adrianoért meg visszautasítottuk. Pl. neki már semmi keresnivalója itt, mégsem engedjük el.
Ez érthető, csak nem tudom, miért a csapat legtehetségesebb játékosait kell kiárusítani. A nyáron érkezett 8 milliós ajánlatot Adrianoért meg visszautasítottuk. Pl. neki már semmi keresnivalója itt, mégsem engedjük el.TripleH írta: Úgy fest mindenképp a költségvetést akarjak javitani ezzel
hát ez így kívülről óriási baromságnak tűnik, ha valós. egy 6M-os költségvetés növelésnek semmi jelentős kihatása nem lenne a jövőre nézve. meg egyáltalán, valahogy nem áll össze, hogy a klub berkeiben is agyondicsért Sampert eladják aprópénzért, hogy több lóvé legyen cserecsatárra...Messias2 írta:Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]
Úgy fest mindenképp a költségvetést akarjak javitani ezzel aranyosan érezhető, hogy Lucho venni szeretne egy támadót, hisz bár sajnálnám Sampert de az ő karrierje szempontjából jó döntés lehet az Arsenal hisz egy játékos csapat, akik játszák a focit. Másrészt rengeteg kps van így is pláne ha visszahozzak halilovicot es suarezt is.Messias2 írta:Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]
Remélem, ez valami vicc, és nem fogjuk elherdálni Grimaldo után a következő tehetséget.
Csak azért bomba üzlet, mert LE hallani se akart róla. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz januárban Samperrel.palesz77 írta:Grimaldot ha minden igaz visszavásárlási nélkül engedjük el 1,5 millióért. A jövőbeni eladásából valamennyi %-ot kapunk majd. Szuper üzlet! #teamAdrinaoandMatyi