La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.23. 21:41:25

defender3 írta: Nem lehet, hogy az Eurosport1-en, mert a 2-őn most megy Szalai meccse és nem ér véget este 10-re.
Nen tudom, nekem a 2-re írja. Aztán lehet csúsztatva adják ma.
Ja, most nézem, h 22:30ra írják.

szerk.: Sztornó. Lee a padon van. #-o
Akit érdekel, itt van egy összefoglaló a Guinea elleni meccséről https://youtu.be/pB6smRBX6no
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
defender3
Entrenador del Barça

2015.10.23. 21:33:26

Messias2 írta:Aki unatkozik, az meglesheti 22:00-tól az eurosport2-n Lee Seung Woo-t az u17 vb-n. Masia egyik reménysége a srác.
Most successful dribbles in this Liga: Messi 39 - Neymar 30 - Halilovic Orellana 20 - Marcelo 18 - Nolito Vitolo 17
Ez meg durva. 19 évesen itt tart a csávó a világ legjobb bajnokságában.
Nem lehet, hogy az Eurosport1-en, mert a 2-őn most megy Szalai meccse és nem ér véget este 10-re.

Reméljük hozza továbbra is ezt a teljesítményt.
Közben meg Seung Ho Paik a felnőttekkel edzett. Lehet a FIFA ban miatt hívták fel, hogy érezze a törődést.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.23. 20:59:20

Aki unatkozik, az meglesheti 22:00-tól az eurosport2-n Lee Seung Woo-t az u17 vb-n. Masia egyik reménysége a srác.
Most successful dribbles in this Liga: Messi 39 - Neymar 30 - Halilovic Orellana 20 - Marcelo 18 - Nolito Vitolo 17
Ez meg durva. 19 évesen itt tart a csávó a világ legjobb bajnokságában.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.10.21. 17:50:19

palesz77 írta:Ha felkerül valaki, az Cámara lesz gondolom, de Ini már bevethető lesz hétvégén - úgyhírlik -, létszámban megleszünk ugyanúgy.

Gumbau most nem volt vészes amúgy, rájött, hogy célszerűbb rögtön hátraadnia a labdát ha megkapja..:D Eibar ellen amúgy kipróbálnám kezdőként, azt a meccset vele is bőven hozni kell, és akkor valaki pihenhetne is, Gumbau meg megmutathatná 90 perc alatt mit tud.
Cámara biztosan nem, ő sérült.

Most ismét nagyon adná magát, hogy felhívjuk Sampert, de ebben már nem reménykedek.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.21. 16:23:51

Ha felkerül valaki, az Cámara lesz gondolom, de Ini már bevethető lesz hétvégén - úgyhírlik -, létszámban megleszünk ugyanúgy.

Gumbau most nem volt vészes amúgy, rájött, hogy célszerűbb rögtön hátraadnia a labdát ha megkapja..:D Eibar ellen amúgy kipróbálnám kezdőként, azt a meccset vele is bőven hozni kell, és akkor valaki pihenhetne is, Gumbau meg megmutathatná 90 perc alatt mit tud.
MessiCesc
Capitá del Barça

2015.10.21. 15:33:44

Amúgy ha hétvégén sem kerül fel Samper, most hogy van 4 kp-n bevethető ember a nagyok között, abból az egyik alapból védő a másik meg Gumbau akkor kb. soha...
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.20. 22:44:45

Gumbau vs BATE: tackles 1/2, yellow card, aerial duel 1/1, passes 12/13, pass accuracy 92% [squawka]
Ma azért bőven vállalható teljesítményt nyújtott.
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.20. 16:20:34

palesz77 írta:Na, ez már teljesítmény volt itt a második félidőben.. :D Jobboldalra kikerült többször, meg is látszott a teljesítményén, sokszor húzott befele, rendre veszélyes volt, adott még egy nagyon nagy löbbölt lasztit is a gyönyörű gólpasszán kívül. Szép teljesítmény, még ha sokszor el is tűnik, és nem mutatja magát eleget, de ennyi idősen ez több mint vállalható volt..

Ezzel amúgy feljött második helyre a Ligában gólpasszok tekintetében, már 3 is van neki. És ráadásul egyik szebb volt, mint a másik.. :)

Halilovic vs Granada
Az utolsó fél órára nagyon feljavult, ügyes passzok mellett nyerte a 2vs1-eket, a gólpassza meg nem volt semmi, bár, ha azt a löbbölést le tudta volna venni az a fogalmatlan már két gólpassz virított volna ott. 7 meccsen 1 gól 3 gólpassz nem rossz stat, főleg, hogy csak hármat meccset játszott végig. Remélem hasonló színvonalon folytatja, valószínűleg nem kevesen fognak bejelentkezni érte. Csak le ne sérüljön.
Forca Barca!!!!
palesz77

2015.10.19. 22:28:54

Na, ez már teljesítmény volt itt a második félidőben.. :D Jobboldalra kikerült többször, meg is látszott a teljesítményén, sokszor húzott befele, rendre veszélyes volt, adott még egy nagyon nagy löbbölt lasztit is a gyönyörű gólpasszán kívül. Szép teljesítmény, még ha sokszor el is tűnik, és nem mutatja magát eleget, de ennyi idősen ez több mint vállalható volt..

Ezzel amúgy feljött második helyre a Ligában gólpasszok tekintetében, már 3 is van neki. És ráadásul egyik szebb volt, mint a másik.. :)

Halilovic vs Granada
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.10.19. 21:10:01

palesz77 írta:Na, hát csatár mögött játszik valóban. Volt eddig talán 5 labdaérintése 30 perc alatt, egy gyönyörű, de ott is les lett végül a kiugratása, amúgy szinte mindegyik rossz volt. Mikor máskor játszana gyengén, mint amikor nézni tudom..:D
Én is pont erre gondoltam. Talán legközelebb ne nézzük... :D

Szerk: ez viszont nagyszerű gólpassz volt. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
palesz77

2015.10.19. 21:03:32

Na, hát csatár mögött játszik valóban. Volt eddig talán 5 labdaérintése 30 perc alatt, egy gyönyörű, de ott is les lett végül a kiugratása, amúgy szinte mindegyik rossz volt. Mikor máskor játszana gyengén, mint amikor nézni tudom..:D
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.19. 20:15:01

palesz77 írta:20:30-tól a Sport 2-n Gijon-Granada meccs lesz, Halilovic kezd. Hátha valakit érdekel..:)
Az lehet, h középen a csatár mögött fog jászani!? Legalábbis összeállításban ezt írják, de mintha elöző meccsen is már ott játszott volna (persze többnyire kilépett jobbra).
Érdekes, mert én úgy tudtam, h jsz az igazi posztja.
MR. TROMORT777

2015.10.19. 19:55:00

Mindkettő kis dos Santos-t sajnálom, mindkettő nagyon szimpatikus volt. Gio bejárta a fél világot, de úgy tűnt a Villarreal-ban végre megtalálta a helyét. Jól is játszott és meghatározó is volt, szóval nem igazán értettem miért igazolt az USA-ba, dehát gondolom a pénz nagy úr. Mindeneserte ott klasszis lehet.

Gumbau kérdése meg. Látjuk, hogy nem ér sokat, de 42 percről beszélünk. Ha már Samper nem volt hajlandó kölcsönbe menni, akkor számára is az értelmesebb lehet, ha a B vezérévé növi ki magát és meccseket játszik, mintsem, hogy a nagyokkal edz de mellette csak időhúzó.
Szóval én nem sajnálnám annyira Gumbau-tól a perceket. Lényegében bárki jó lenne erre a szerepre. Továbbá örüljetek, hogy B meccseken nem őt kell néznetek. Aztán meg ki tudja, lehet egyszer meg robbant egy nagyot Gumbau. Eleinte hasonló kommentek voltak Busquetsről is. :D
palesz77

2015.10.19. 19:42:39

20:30-tól a Sport 2-n Gijon-Granada meccs lesz, Halilovic kezd. Hátha valakit érdekel..:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.18. 14:49:18

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Jonathan Dos Santos nekem is nagyon szimpi volt, sajnálom, hogy nem jött össze neki, pedig lenne benne és szerencsére a Villarealban ezt meg is tudja mutatni.
Az a "bajom" vele ott, ami Kokenál is az Atleticoban, a tipikus középső középpályás tulajdonságaikkal sokszor szélen játszanak. De amúgy tényleg egész sokat játszik, tavaly is összejött 2500 perc neki. Remélem fejlődik még kicsit, és végleg bekerül középre, akkor megmutathatná, hogy mi is lakozik benne valójában - Koke szintúgy.
.
De továbbra is az irányító középpályás megy ki a divatból és máshol kell rájuk számítani. 4-3-3, 4-2-3-1, 4-1-2-1-2 felállások a "divatok", egyik sem irányítót követel. Szélen megbontani a védelmet és érkezni a kapu elé a támadóknak. Koke egyáltalán nem rossz az Atletico-ban. Labdabiztos és szélen létszámfölényt tudnak kialakítani. Meg kell nézni, hogy hányan játszanak pl kettő 2"vkp"-val. Ma már nincs olyan, hogy egy ember összeszedi, egy meg elosztogatja. Nem életképes, mert gyors a játék és nincs erre idő. Minél hamarabb megszerezni a pálya közepén és abból indítani a gyors ellentámadást, ez a modern foci.

Cucu is kedvencem volt, neki elszállt a térde...és ennyi volt sajnos.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.10.18. 14:38:10

Bob_Marley írta:Jonathan Dos Santos nekem is nagyon szimpi volt, sajnálom, hogy nem jött össze neki, pedig lenne benne és szerencsére a Villarealban ezt meg is tudja mutatni.
Az a "bajom" vele ott, ami Kokenál is az Atleticoban, a tipikus középső középpályás tulajdonságaikkal sokszor szélen játszanak. De amúgy tényleg egész sokat játszik, tavaly is összejött 2500 perc neki. Remélem fejlődik még kicsit, és végleg bekerül középre, akkor megmutathatná, hogy mi is lakozik benne valójában - Koke szintúgy.
Nero. írta:Szerinted. Szerintem meg Guardiola nem véletlenül foglalkoztatta annyit, többek közt egy Chelsea elleni BL elödöntőn
Ezt meg áthoztam ide. Egyetértek, Cuenca az egyik legszerencsétlenebb játékosunk az utóbbi évekből szerintem, Pep elkezdte nagyon nyomatni, jött is a jó játék tőle, gürizett sokat, és az 1v1-eket nagyon hatékonyan és jól oldotta meg, a beadásai is kiválóak voltak, csak aztán jött a sérülése, és totál kikerült a képből. Kezdő szint mondjuk nem lett volna szerintem soha, de kiegészítőnek lehet bevált volna. De ez már soha nem fog kiderülni..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.18. 14:26:54

Jonathan Dos Santos nekem is nagyon szimpi volt, sajnálom, hogy nem jött össze neki, pedig lenne benne és szerencsére a Villarealban ezt meg is tudja mutatni. Anno azt hittem áttudja venni Keita szerepét...nem így lett sajna. De itt van helyette Roberto. :D
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.10.18. 14:21:40

kristop írta:komolyan pirlo és makelele szerelemgyerekére lett volna szükségünk, hogy lehozzon 42 szánalmas percet már megnyert meccseken, amivel busquets 10 perccel hamarabb kezdheti ápolni a tyúkszemeit?
Nyilván nem, de az, hogy 7-ből 4 passzt ront, mellőle jön a gól, mert alig lép oda - nem csak ő volt hibás, de nagyanyám keményebben lépett volna a labdás emberhez -, elcsúszik amikor szerelnie kéne, elpattan a labda tőle.. Tökmindegy hány percet játszik, azért az első csapatnál ez alap kéne legyen, hogy ilyen hibákat nem követ el senki a középpályán - 1-1 belefér, de nem ennyi ilyen rövid idő alatt -, legyen ifista, vagy felnőtt keret játékosa. Akkor legalább hozzunk fel olyat, aki ezekre képes, tőlem aztán lehet Cámara is, csak legalább egy biztos alapot tudjon hozni az illető - egyáltalán nem rémlik az ő játéka, szóval passzolom mit tud, csak példa volt.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.18. 13:57:28

palesz77 írta:Áthozom ide, hogy ne legyen off:
TripleH írta: Dos Santos nem kp-s volt?
Giovanni nem, ő jobboldali támadó volt javarészt. Jonathan meg SR kórban szenvedett, plusz a legnagyobb baj az volt nála, hogy Thiagoval egy korosztály voltak.. :D Manapság kacsintgatna az első csapat felé szerintem, én komáltam őt nagyon, robotolós, pontosan és okosan játszó középpályás volt, hatalmas lövőkével. Csak nem olyan tehetséges, hogy legyűrje az akkori konkurenciát, de pl Gumbaut röhögve kenterbe verné. Kicsit sajnáltam, amikor elment - szerintem egyedül voltam vele -, még az aláírásomban is ott virított évekig.. :D Viszont még nagyon fiatal, remélem pár év múlva stabil helyet kiharcol magának egy erősebb spanyol csapatban - eddig jó úton jár efelé.
Jonathannal kevertem. :) De egyébként itt most egyetértek a többiek véleményével, jobban megérné mással próbálkozni, lásd, Samper, de az a 40 akárhány perc játék 3 meccsen belőle se túl sokat tudna valszeg kihozni.
kristop
Entrenador del Barça

2015.10.18. 13:34:46

most komolyan, ne hülyéskedjetek már. értem, hogy jó érzés meglovagolni dolgokat, mindig kell valakin pörögni, meg ilyenkor lehet túlzásokba esni, de mutatom mennyit játszott eddig gumbau. 42(!) játékpercet, azaz negyvenkettőt, ÖSSZESEN, tehát kevesebb, mint egy félidőt. komolyan pirlo és makelele szerelemgyerekére lett volna szükségünk, hogy lehozzon 42 szánalmas percet már megnyert meccseken, amivel busquets 10 perccel hamarabb kezdheti ápolni a tyúkszemeit?

tudjátok mikor lehet elkezdeni sírni? október 28, villanovense. nincs középpályánk, cserénk oda pedig végképp nincs. ott kilencven percekről van szó, nem pedig ilyen felhívom a nagycsapathoz, aztán itt se, de ezért a bében se tud játszani típusú szívatásokról.

szerk.: ehelyett beszéljünk lényeges dolgokról, denis suarez kiegyenlített a forduló rangadóján (villarreal - celta), ahol az első hely a tét.

szerk2.: a következő igazolásunk (nolito) viszont az utolsó percben eldöntötte a meccset!
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2015.10.18. 13:33:42

Áthozom ide, hogy ne legyen off:
TripleH írta: Dos Santos nem kp-s volt?
Giovanni nem, ő jobboldali támadó volt javarészt. Jonathan meg SR kórban szenvedett, plusz a legnagyobb baj az volt nála, hogy Thiagoval egy korosztály voltak.. :D Manapság kacsintgatna az első csapat felé szerintem, én komáltam őt nagyon, robotolós, pontosan és okosan játszó középpályás volt, hatalmas lövőkével. Csak nem olyan tehetséges, hogy legyűrje az akkori konkurenciát, de pl Gumbaut röhögve kenterbe verné. Kicsit sajnáltam, amikor elment - szerintem egyedül voltam vele -, még az aláírásomban is ott virított évekig.. :D Viszont még nagyon fiatal, remélem pár év múlva stabil helyet kiharcol magának egy erősebb spanyol csapatban - eddig jó úton jár efelé.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.18. 12:54:42

Röviden a tegnap látottakról, Gumbau helyett egy bóját is be lehetett volna rakni a pályára, sok különbség nem lett volna, Sandro/Munir téma viszont kicsit érdekesebb, tavaly ez a Sandro rendre élt a lehetőséggel, és szerzett egykét fontos gólt, míg Munir abszolút nem talált magát, idén Sandro elfelejtett kapura rúgni, ezzel szemben szerintem Munir egyre inkább kezdi megmutatni, hogy a lasztival bizony ő bánik jobban, konklúzió: Ha ebben az évben Munir tovább tudja folytatni amit elkezdett, ha választani kéne kettőjük közül ki maradjon fent az első csapattal számomra ő lenne a választás, de hosszú még a szezon, meglátjuk mit hoz.
palesz77

2015.10.18. 11:31:45

Gerard Gumbau vs Rayo Vallecano

Ez az ember.. :lol: Állítom többre mennénk azzal, ha Lucho reaktiválná magát játékosként. Ebből látszik amúgy, hogy a statok csalókák tudnak lenni, még a 2 szerelése is olyan volt, hogy ellenfélnek adta a labdát utána. :lol: Olvastam olyat, hogy Lucho azért őt hívja fel, mert nem tudja még, hogy mire számíthat tőle. Hát már tudja, ideje lenne másokat elkezdeni felhívni, mert ő még a beugrós szintet sem üti meg.

Vitát gerjeszteni nem akarok ezzel, meg végig se akarom futni újra a köröket, miszerint Gumbau valamiben jobb és felkészültebb az első csapatra, de ezt szép csendben itt hagynám pluszba.. Samper a tavalyi kupameccsein és a felkészülés alatt. Nálam valahol itt van az a szint, amit egy B játékostól elvárnék - kicsit ez alatt, még úgy is, hogy hibázott többször is ő is -, amikor felhozzuk a nagy csapatba.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.18. 11:30:04

ez a gumbau gyerek elképesztő. a második rayo gólnál csúszni-mászni kellett volna, ehelyett meg sem mozdult. :lol: bár túl sokat nem játszott még, de bátran állítom h az eddigi leggyengébb játékos akit barca mezben láttam
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.10.18. 00:06:19

palesz77 írta:Matyival egyetemben szeretném távol látni a csapattól.
szerintem pedig tök jó, hogy ott ül a padon néha (a sérülések miatt), és ma például bejöhetett. busquets kapott egy kis pihenést -> nem kellett egy már megnyert meccset végigtolnia. mascheranonak nem kellett bejönnie -> végre pihenhetett egy teljes meccset, ami a formája alapján és a sok utazás miatt rá is fért. főleg hogy a meccsnek pont egy olyan része jött, ahol a rayo nagyon beindult és mindenkinek szenvednie kellett.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Válasz küldése