TripleH írta:Erről a gombáról, am mit kell tudni? Mert a B-t nem nagyon követem.
Jóindulattal is csak középszerű játékos, szerintem még csak közel sincs ahhoz a szinthez, ahol egy nagycsapat kapuján kopogtató középpályásnak ideális esetben lennie kéne. Viszonylag magas, ami a pontrúgásoknál jól jön (bár egyébként közel sem olyan domináns a legtöbb szituációban, mint amire a magassága és a testfelépítése predesztinálná), és sokat dolgozik a pályán (többnyire mondjuk nem túl magas hatékonysággal), gondolom, ezek miatt kedveli ennyire Lucho, mert más pozitívumot nagyon nem tudok mondani vele kapcsolatban. Nem dinamikus, lassú, védekezni nem igazán tud, rengetegszer szabálytalankodik, játékintelligenciája finoman szólva sem kiemelkedő, a gyors összjátékhoz fejben nem elég gyors, a passzjátéka kifejezetten gyenge (sokszor még a legegyszerűbb oldalpasszokat is elrontja, a hosszabb ívelésekről nem is beszélve), előrejátékban az esetek többségében gyakorlatilag teljesen súlytalan, a támadóharmadban pedig, ha felmegy addig, nagyon sok rossz döntést hoz (ezek közé tartozik a rengeteg lassú és pontatlan lövés 30-35 méterről).
(Mondom ezeket a tavalyi nagyjából 35 Barça B-meccs alapján, amit láttam tőle, illetve az eddigi idei teljesítményét látván.)