S.Agüero írta:De ha Samper jobb játékos, mint Gumbau, akkor jó, hogy zavar minket.
Hát igen.. Sandro és Munir között lehet, hogy Haddadi a tehetségesebb, de Sandrot pl én is jobbnak érzem jelenleg, készebb focista. Viszont Gumbau és Samper között kérdés nincs, hogy melyik a tehetségesebb, e mellé meg a mutatott játék alapján sincs fikarcnyi kétségem afelől, hogy melyiknek lehet több jövője, ha lehetőséget kap. Samper az Apoel ellen komolyabb meccset hozott le a Bl-ben, mint Gumbau bármikor az előszezonban, vagy tavaly a B-ben, amikor játszani láttam.
No mindegy, én az alapján a kb 5-10 B-s meccs plusz a felkészülés alapján tudom csak mondani, hogy Gumbau kanyarban sincs Samperrel, ezért továbbra sem értem, hogy miért ő kell. Az, hogy jobban védekezik, mert nagyobb, sajnos nem igaz, láthattuk, minden másban meg szintén gyérebb tudással bír. És bizonyos szakadékokat még kemény munkával sem lehet áthidalni, főleg hogy Samper sem tűnt eddig annak az elszállós típusnak, inkább a csendben dolgozó fajta, akire a teljesítmény alapján figyel fel az ember, nem azért, mert annyira központi figura lenne. Na mindegy, részemről téma off, majd örömködök, ha valamelyikük bekerül a kettő közül - rajta kívül Grimaldo - a keretbe, vagy a kezdőbe, amúgy meg majd elfojtom a bánatom a témában mostantól inkább.
Bob_Marley írta:@palesz77, szerintem ellentmondásos volt amit írtál, ennyi. Idáig mindig azt írogattad, hogy a fiatalok beépítése és most Lucho ezt meg is lépi. Én ebben nem foglalok állást, mert kevés B meccset nézek, nem olvasok utána, de nem lehet véletlen, hogy őket hozza fel.
Szerintem semmi ellentmondás nincs benne, eddig is csak azokat akartam, hogy próbáljuk meg beépíteni, akik készek rá, és elég jók is hozzá.. A kiemelt mondatod meg a kulcs, aki nézi a B meccseit, és foglalkozik az ügyeikkel, azok közül mindenki értetlenül áll az eset előtt, gondolom nem véletlen.