S.Agüero írta:Hivatalos: A klub felbontotta Edgar Ié szerződését, így a portugál védő hamarosan aláír a Villarreal CF együtteséhez.
Ez miért? Tehetségesnek tűnt. Pár éven belül akár a kezdőbe is beverekedheti magát.

Nagyon megállt a fejlődésben. Ígéretesnek indult, de tavaly amennyi meccsen láttam, nem volt a védelem oszlopa enyhén fogalmazva. Rengeteg hibával játszott Bagnack-kal egyetemben (mondjuk ha lehetett volna válsztani, inkább ő mehetett volna el), persze még csak 21 éves és lehet, hogy csak simán egy gyenge éve volt és most robbantana egyet, de annyira nem siratom. Főleg, hogy így jöhet a helyére Tarín, akiben szerintem sokkal több van. Habár csak néhány ifi Bl meccsen láttam,, de ott nagyon tetszett. Magabiztos, jól fejel és középső védőhőz képest nagyon gyors. (ez csak egy részlet, de azért valamennyire mutatja 18 évesen:
https://www.youtube.com/watch?v=ANI0WqD_Bs0" target="_blank) Igaz, hogy még csak 19, de remélem megkapja Edgar perceit, Costanál szerintem már jobb.
Lehet, hogy kérdeztem, de a Cornella ellen, hogy játszott?
Azért az durva, hogy így kiherélték a fiatalok támadósorát. Maradt a fantasztikus Eto'o-utód, aztán a két szélső védőnk játszik mellette. Ja meg feljöttek ketten. (mondjuk Padilla-ból még lehetne valamim ha nem Dongou mögött lenne)