Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavasszal már rendre ő kezdett a jobboson. Igazából erre két variációt látok. Vagy felhozták és kiszorította onnan Patricot, de valahogy a csapatban kellett tartani ezért lépett fel kp-ra vagy alapból Gabarron-t akarták vkp-nak és inkább Palenciat, mint Diagné-t tették ki jobbra. (hasonlóan mint Pep-Lahm-al)palesz77 írta:Sergi Palencia 2014/2015 ● Juvenil A and Barcelona B
Nem tűnik ügyetlennek, de ez alapján extra tehetségnek sem. Persze nem feltétlen ez kell az első keretbe kerüléshez ugye.. Kíváncsi vagyok, hogy játszik-e pár éven belül felnőtt meccset, vagy előszezonban utazik-e a nagyokkal majd - akár jövőre -, szimpatikus srácnak tűnik. De először játssza be magát a B kezdőjébe jövőre teljes mértékben..
Elég visszás ez a helyzet. Egyrészt még csak most kerülne fel, még B-ben sem játszott, ott is ki tudja mennyi szerepet kapna, látva a szezonban játszatott középpályát és lehet, hogy még a harmadosztályban sem tudná felvenni a csapat ritmusát. Másrészt, ha elmegy ilyen fiatalon elég kicsi az esélye, hogy vissza fog térni. Kivéve ha valami nagyot robbant. Olyan sokat nem láttam játszani, de annyit le lehetett szűrni, hogyan nagy technikás és tehetséges játékos.Petr írta:Ha minden igaz akkor Ayoub a Porto U19-es csapatához fog csatlakozni. Reménykedtem benne, hogy nem igaz a hír... Valószínűleg jól jár a transzferrel, ott nagyobbat robbanthat a kisebb konkurencia mellett. Megértem a döntését, de jó lett volna, ha marad.
Moha El Ouriachi meg a Stoke-hoz. Te mit tennél a helyükben, látva elődeik sorsát és az igazolási híreket?Petr írta:Ha minden igaz akkor Ayoub a Porto U19-es csapatához fog csatlakozni. Reménykedtem benne, hogy nem igaz a hír... Valószínűleg jól jár a transzferrel, ott nagyobbat robbanthat a kisebb konkurencia mellett. Megértem a döntését, de jó lett volna, ha marad.
Hiába - LE kikosarazta.Gareth Tello írta:Még egy kis Samper, egy mai sajtótájékoztatóról:
"Barça is the club of my life, if I can I want to stay here forever."
"Arda is a great player and will contribute a lot to the team with the loss of Xavi."
"My reference has always been Xavi and always will be."
"It is difficult for me to stay with the first team but I will do my best and work hard."
Meg még egy kicsi..Gareth Tello írta:Még egy kis Samper
Azt honnan veszed, hogy Rafinha a Barca-ban nem szint?Chino írta:Samper írta:
Ha nem lenne transferban és bárki jöhetne - mehetne, a tavaszi kispadosok közül én csak a másik kapus és Rafinha távozását sajnálnám. A Barcaban nem szint, hogy nem olyan kutyaütő. Más kérdés, hogy a fiatal tehetségeknek kell lehetőség, különben tényleg minek a La Masia.
Azt honnan veszed, hogy Rafinha a Barca-ban nem szint? Iniestat, Rakiticet vagy Xavit kellett volna kiszorítania, aki egyrészt nagyon jó szezont futott, ráadásul klubikon. Megjegyzem anno Xavi is úgy tudott a tűz közelébe kerülni, hogy Pep jó időre lesérült és nem dúskáltunk minőségi cserékben. Aztán meg Pep el is ment Olaszországba. Ini szintén Xavi hosszabb sérülése miatt kezdhetett komolyan játszani. Busi, Piqué Pedro kik voltak mielőtt felkerültek? Az első szezonjukban a fél fórum küldte volna őket a p...ba. (legalábbis előbbi kettőt) A brazil 20 évesen egy spanyol középcsapatot vitt a hátán és nagy szerepe volt hogy a stabil középmezőnyben tudtak végezni. Plusz a liga legjobb fiatal játékosának is megválasztották. Itt nem kapott annyi lehetőséget még érthetően, de ha nézed a játékát látszik hogy sok van benne. Ráadásul volt MOM is Neymar stb. előtt. Az, hogy kiből lehet nagy játékos a fiatalok közül az nagy részt az edzőn múlik. Busi-ra kb. negyedannyit tettek, mint most Samperre. Jelenleg tuti hogy elküldenék valahova kölcsönbe Angliába aztán többet jó eséllyel nem látnánk.Samper írta:
Ha nem lenne transferban és bárki jöhetne - mehetne, a tavaszi kispadosok közül én csak a másik kapus és Rafinha távozását sajnálnám. A Barcaban nem szint, hogy nem olyan kutyaütő. Más kérdés, hogy a fiatal tehetségeknek kell lehetőség, különben tényleg minek a La Masia.
Ha nem lenne transferban és bárki jöhetne - mehetne, a tavaszi kispadosok közül én csak a másik kapus és Rafinha távozását sajnálnám. A Barcaban nem szint, hogy nem olyan kutyaütő. Más kérdés, hogy a fiatal tehetségeknek kell lehetőség, különben tényleg minek a La Masia.palesz77 írta:Jó, mondjuk ha miatta fogjuk kukába dobni Sampert, akkor tényleg hagyjuk mostantól a Masiát a francba..S.Agüero írta:Azért SR nem annyira kutyaütő, vkp poszton viszonylag jól nyomta, nagy hiba nélkül.SR nem rossz gyerek, de benne nincs bent az, hogy Busis magasságokba nőhet, míg Sampert nem kell sokat nézni, hogy meglássa az ember a benne rejlő potenciált. Hosszabb távon szerintem egyértelmű, hogy melyiküknek lehet komoly jövője a klubnál. Ráadásul azt sem lehet mondani, hogy még jobb lenni Robi, mert akár hányszor játszott Samper, mindig tanárian tolta - de ha ez túlzás is, azért SR szintjét bőven hozta.
Jó, mondjuk ha miatta fogjuk kukába dobni Sampert, akkor tényleg hagyjuk mostantól a Masiát a francba..S.Agüero írta:Azért SR nem annyira kutyaütő, vkp poszton viszonylag jól nyomta, nagy hiba nélkül.
Kedvelem Robertót, de Samper szinte minden téren jobb nála, képességeket és potenciált nézve is. Nem fogok örülni, ha Sampert végül azért adjuk kölcsön, hogy így SR a nagyokkal maradhasson.S.Agüero írta:Azért SR nem annyira kutyaütő, vkp poszton viszonylag jól nyomta, nagy hiba nélkül.
Simán le kell köröznie SR-t.palesz77 írta:A Mundo szerint Samper hétfőn az első csapattal kezdi meg az előszezont, és a sorsáról később döntenek. Gondolom attól függően, hogy hogy sikerül az ő és mások előszezonja..
Naná, hisz én posztoltam ezt a hírt.palesz77 írta:Közben olvasom, hogy lehet Porto lesz belőle..Bár te gondolom tudod.
![]()
Senki se hülye másnak kikaparni a gesztenyét. Ha egy csapatnak gazdag tulajdonosa van, az vehet fiókcsapatot is. Ha nincs, akkor ezt a figurát el kell felejteni. Ha a csapatnak most nem kell Samper, akkor majd pont akkor fog kelleni, amikor Arda már játszhat és leigazolják Pogbát, vagy más menőt. Akkor inkább legyenek gerincesek és adják el.palesz77 írta:Közben olvasom, hogy lehet Porto lesz belőle..Gareth Tello írta:Csak ehhez előbb fel kéne hozni Sampert...
Promotion is an option for Samper, but Barcelona are also considering to let him stay at Barcelona B for one more season. [md]
Remélem, ez csak valami rossz vicc...Bár te gondolom tudod.
Samper could leave on loan as well. He would be happy with a loan move to Porto. Málaga and English and Dutch teams also interested.
Ez kimaradt a videóból.Bob_Marley írta:Telített elől a társaság, de egy tökös gyerek, s a felnőtt csapatban is megmutatta magát.
Sandro Ramírez 2014/2015 ● Barcelona B
Nem lepődnék meg ha többre vinné mint akár Halilovic akár Munir. Az akaraterő sokat számít és neki helyén van a szíve és az esze is.
Közben olvasom, hogy lehet Porto lesz belőle..Gareth Tello írta:Csak ehhez előbb fel kéne hozni Sampert...
Promotion is an option for Samper, but Barcelona are also considering to let him stay at Barcelona B for one more season. [md]
Remélem, ez csak valami rossz vicc...
Amint igazolja, hogy unokája született, rögvest felhozzák.Gareth Tello írta: Promotion is an option for Samper, but Barcelona are also considering to let him stay at Barcelona B for one more season. [md]
Remélem, ez csak valami rossz vicc...
Alapvetően ugyebár védekező középpályás, de van benne egy olyan irányítói véna, ami elég ritka, és ami alkalmassá teheti arra, hogy a jövőben középső középpályásként is játszhasson majd. Az már más kérdés, hogy megérné-e tudatosan átnevelni erre a posztra, amint felkerül a nagycsapatba. Én erről nem vagyok teljesen meggyőződve, de annak mindenképpen örülnék, ha nem csak szűrőként jutna majd lehetőséghez. Egy Samper-Busquets-Iniesta középpályát szívesen megnéznék néhány alkalommal.Alfa írta:Egyébként ő képes vkp-n kívül máshol is játszani ? Vagy Busi 2.0 ?
Képes előrébb is játszani, viszonylag jól szervez, de inkább vkp, és ott a játéka eléggé hajaz Busiéra.Alfa írta:Nem nagy szám a nagyim még csukott szemmel is simán megcsináljapalesz77 írta:Samper megkezdte az edzést. Mekkora jó már..
Egyébként ő képes vkp-n kívül máshol is játszani ? Vagy Busi 2.0 ?