sneco7 írta:3-2-re nyertük az Valencia elleni meccset, döntetlennél a Valencia a BL induló.nagyatyesz írta:Nekem a legnagyobb kedvencem volt Rivaldo, és mai napig az általam legkedveltebb játékos egyike. Dinho és Messi odafér mellé.Abban az időben indult a Sport 1 amikor a Barcában focizott, így sokszor láthattam játszani. Mondjuk ma már hihetetlen ennyi sportcsatorna mellett, de anno ugye a Sport Tv (mai Sport 1) adta a német, angol, olasz, spanyol meccseket is, így sokszor csak felvételről lehetett látni a meccseket.
Örök emlék, és mind a mai napig az egyik legemlékezetesebb gólja a valencia ellen ollózott gól, amivel x-re hozta a meccset, és ezáltal Bl induló helyen végzett a csapat. De a bl-ben is emlékezetes az akkori csúcs Manchester és München elleni csoportmeccseink, amikor 3 gólt vert egyedül az MU-nak. Emlékezetes a sorfal alatti "sunyi" gólja. Vagy amikor idegenben 2-2 játszottunk a Reallal és nem adták meg a 3. gólját les címén. A kvalitásáról mindent elmond, hogy az akkori Barcában, ami Bl-ben maradandót nem alkotott aranylabdás tudott lenni. Sajnos Van Gaallal nagyon nem jött ki, és ha jól emlékszem miatta is sokallt be, és lépett le a Milanba. Utána nem volt vezére mindaddig a csapatnak, míg be nem esett egy másik brazil Ronaldinho személyében...a többi pedig már ismert szorti...
Jogos! Tényleg 3-2 lett. Rosszul emlékeztem, de a gól kitörölhetetlen emlék!

Rivaldonak talán éppen az volt a baja, hogy nem kapta meg a szabad kezet a csapaton belül, és túlzottan taktikához igazították kvalitásait, - ellentétben Rijkarddal, aki Dinhonak, és Pepnek, aki pedig Messinek megadta a szabad kezet, akik ficánkoltak is.
LVG-t én anno még az Ajax edzőjeként kedveltem, és örültem, hogy a Barcához jött. Ugye első regnálása alatt ért is el sikereket, sőt még annak is örültem, hogy egy-két ajaxost hozott (pl Kluivert, De Bour, Cocu), de azért túlzásba is vitte a dolgokat, hiszen kb az akkor Ajax cseresort is idehozta. Sok lett nagyon a hollandból, bár tény és való, hogy a felsoroltakat én is szerettem. Mellette azért LE,Pep, Figo, Rivaldo, Soni Andreson (

Szóval sok jó húzás mellett, sok rossz is fűződött LVG nevéhez.
Ami viszont tény, hogy bár nem vagyok brazil fan, de nálam ha össze kéne raknom az eddigi életem során látott játékosokból a kedvenc támadósoromat, akkor nálam a Ronaldinho, Rivaldo, Messi - Ronaldo sor ostromolná a kaput.