Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sneco7 írta:3-2-re nyertük az Valencia elleni meccset, döntetlennél a Valencia a BL induló.nagyatyesz írta:Nekem a legnagyobb kedvencem volt Rivaldo, és mai napig az általam legkedveltebb játékos egyike. Dinho és Messi odafér mellé.Abban az időben indult a Sport 1 amikor a Barcában focizott, így sokszor láthattam játszani. Mondjuk ma már hihetetlen ennyi sportcsatorna mellett, de anno ugye a Sport Tv (mai Sport 1) adta a német, angol, olasz, spanyol meccseket is, így sokszor csak felvételről lehetett látni a meccseket.
Örök emlék, és mind a mai napig az egyik legemlékezetesebb gólja a valencia ellen ollózott gól, amivel x-re hozta a meccset, és ezáltal Bl induló helyen végzett a csapat. De a bl-ben is emlékezetes az akkori csúcs Manchester és München elleni csoportmeccseink, amikor 3 gólt vert egyedül az MU-nak. Emlékezetes a sorfal alatti "sunyi" gólja. Vagy amikor idegenben 2-2 játszottunk a Reallal és nem adták meg a 3. gólját les címén. A kvalitásáról mindent elmond, hogy az akkori Barcában, ami Bl-ben maradandót nem alkotott aranylabdás tudott lenni. Sajnos Van Gaallal nagyon nem jött ki, és ha jól emlékszem miatta is sokallt be, és lépett le a Milanba. Utána nem volt vezére mindaddig a csapatnak, míg be nem esett egy másik brazil Ronaldinho személyében...a többi pedig már ismert szorti...
LVG nem gyenge edző, de túlságosan megosztó, makacs és saját hibáit sem látta be. Rivaldoval való konfliktusa is valahol itt keresendő. Ez vice-versa működik, nem csak a játékos sara volt az az ügy. Amellett a "hollandosítása" sem volt egy egészséges dolog. Azért nem csak olyan sztárok érkeztek, mint mondjuk Kluivert. Voltak Reizigerek, Bogard-ok, Zenden-ek.Bob_Marley írta:Szeritnem azert LVG nem gyenge edzo es Nunez se volt rossz elnok (nalam etalon egyebkent). Jo focista volt Rivaldo szo se rola, szerintem pont akorul engedtuk el mikor kellett. Megvolt a kis ugye a hollanddal, nalam egy jatekosnak mindig kuss a neve es aztan lefele is indult a plyafutasa.
Azért egy kissé szubjektív...nekem megvan Ronaldo kb. 15 éves nyilatkozata, amiben elmondja, h Nunez átvágta őket...elég hosszú, korrektnek tűnő, focistától meglepően intelligens interjút ad. Szóval van másik oldala is a dolognak.Bob_Marley írta:Nunez szerintem egy kemenykezu jo elnok volt. Ronaldo is pampogott mehetett amerre akart. Es mielott valaki leirna, hogy Nunez bezzeg most sitten van (vagy volt mar nem is tudom hogy all), nem volt o sem tokeletes, de elnoknek szerintem pont ilyennek kell lenni. 0 erzelem, kokemeny raiconalitas. Figok, Ronaldok pampogtak es aztan szepen kitette oket. Egy klub nem ovoda meg szeretetszolgalat. Kokemeny uzlet es siker, penz. Ez a ketto a legfontosabb. En ezert szerettem nagyon Nunezt, hogy o merlegelt es nem erdekelte ki kicsoda, csak az hogy a klub celjait elerje. Hozzateszem nekem a mostani vezetes is kicsit ilyen, s Laportat pont ezert nem szerettem, mert sokkal inkabb vezereltek az erzelmek mint az esz. Es az uzletben erzelmekbol nem lehet sikert taplalkozni.
LVG valoban masodjara mar nem ugy jott ossze, plusz Init is o rakta be a Mallorca ellen.
Én nem bocsájtom meg Ronaldo elengedését...hozzáteszem, teljesen egyetértek abban, h nem normális, ami mostanában kluboknál folyik, manapság Messik, Neymarok, CR-ek, Ibrák "irányítanak" klubokat, kicsit fordítva ülünk a lovon. Ettől még Nunez egy szélsőséges barom volt, aminek voltak pozitív és negatív hatásai is, egy biztos, nem cserélném el a mostani elnökünkre.Bob_Marley írta:Szeritnem azert LVG nem gyenge edzo es Nunez se volt rossz elnok (nalam etalon egyebkent). Jo focista volt Rivaldo szo se rola, szerintem pont akorul engedtuk el mikor kellett. Megvolt a kis ugye a hollanddal, nalam egy jatekosnak mindig kuss a neve es aztan lefele is indult a plyafutasa.
és mindhármat Rivaldo mester rúgtasneco7 írta:3-2-re nyertük az Valencia elleni meccset, döntetlennél a Valencia a BL induló.nagyatyesz írta:Nekem a legnagyobb kedvencem volt Rivaldo, és mai napig az általam legkedveltebb játékos egyike. Dinho és Messi odafér mellé.Abban az időben indult a Sport 1 amikor a Barcában focizott, így sokszor láthattam játszani. Mondjuk ma már hihetetlen ennyi sportcsatorna mellett, de anno ugye a Sport Tv (mai Sport 1) adta a német, angol, olasz, spanyol meccseket is, így sokszor csak felvételről lehetett látni a meccseket.
Örök emlék, és mind a mai napig az egyik legemlékezetesebb gólja a valencia ellen ollózott gól, amivel x-re hozta a meccset, és ezáltal Bl induló helyen végzett a csapat. De a bl-ben is emlékezetes az akkori csúcs Manchester és München elleni csoportmeccseink, amikor 3 gólt vert egyedül az MU-nak. Emlékezetes a sorfal alatti "sunyi" gólja. Vagy amikor idegenben 2-2 játszottunk a Reallal és nem adták meg a 3. gólját les címén. A kvalitásáról mindent elmond, hogy az akkori Barcában, ami Bl-ben maradandót nem alkotott aranylabdás tudott lenni. Sajnos Van Gaallal nagyon nem jött ki, és ha jól emlékszem miatta is sokallt be, és lépett le a Milanba. Utána nem volt vezére mindaddig a csapatnak, míg be nem esett egy másik brazil Ronaldinho személyében...a többi pedig már ismert szorti...
3-2-re nyertük az Valencia elleni meccset, döntetlennél a Valencia a BL induló.nagyatyesz írta:Nekem a legnagyobb kedvencem volt Rivaldo, és mai napig az általam legkedveltebb játékos egyike. Dinho és Messi odafér mellé.Abban az időben indult a Sport 1 amikor a Barcában focizott, így sokszor láthattam játszani. Mondjuk ma már hihetetlen ennyi sportcsatorna mellett, de anno ugye a Sport Tv (mai Sport 1) adta a német, angol, olasz, spanyol meccseket is, így sokszor csak felvételről lehetett látni a meccseket.
Egyetértek. Én miatta kezdtem Barca meccseket nézni. Elképesztően technikás játékos volt minden téren.Nero. írta:https://m.youtube.com/results?q=Rivaldo ... goals&sm=3
Bár soha nem láttam Barca meccsen játszani, de így youtube videók alapján szerintem minden idők egyik legnagyobb focistája volt. Szerintem bőven jobb focista mint Zidane, csak pechére egy nagyon gyenge Barcelonát fogott ki. Aztán lehet hogy elfogult vagyok, de mindig hiányolom ezekből az álomtizenegyekből.
Én erre keltem, nagyon szomorú a hírkristop írta:Johan Cruyff diagnosed with lung cancer
Nem tudom mire gondolsz. Ez a lényeg, hogy a most, és a nem olyan rég távozókból is össze lehetne állítani egy ilyen csapatot.S.Agüero írta:Szerintem a mostani csapatból is elment már mind.