La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.07. 18:22:42

Bob_Marley írta:Eusebio jól végezte a munkáját eddig, az hogy voltak gyengébb eredmények mellékes. A B csapatnál nem ez a fontos, hanem hogy a felnőtt keretre készítse fel a srácokat.
gyors kérdés: szoktad nézni a B csapat meccseit?
mer Eusébionak pont hogy eredményei vannak, vagyis inkább voltak. (tavaly harmadik hely) ellenben nem készíti fel őket az első keretre, nem fejlődnek szinte semmit a fiatalok a kezei alatt. ez az ember nem mert konfrontálódni pl Deulofeuval, hagyta hogy csípőre tett kézzel nézze az ellenfelet miután elvesztette a labdát. a hisztizéseit is elnézte. igaz, cserébe Deu több gólt is szerzett, csak épp rossz irányba fejlődött. de ez őt nem zavarta.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.07. 18:12:09

Eusebio jól végezte a munkáját eddig, az hogy voltak gyengébb eredmények mellékes. A B csapatnál nem ez a fontos, hanem hogy a felnőtt keretre készítse fel a srácokat.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.07. 18:10:10

barca0417 írta:, illetve a fiatalok is felnéznének rá, hiszen pár éve még szurkolhattak neki.
Hát, mondjuk szerintem a mai fiatalok már nem látták Kluivertet játszani a Barcaban, max Samper, aki már 5-6 éves kora óta itt volt, és gondolom azóta Barca drukker.. :D
Erxy írta:Bartomeu: "Barcelona B coach Eusebio? He's doing amazing work. In youth football, it's not all about winning, but in the end results count."
Mit mondott volna vajon, ha tényleg jó munkát végezne? :roll:
barca0417
Entrenador del Barça

2015.01.07. 18:05:22

Pont ma gondolkodtam, hogy mennyire örülnék ha Kluivert lenne a B csapat edzője. Talán ragadt rá valami Van Gaal mellett, illetve a fiatalok is felnéznének rá, hiszen pár éve még szurkolhattak neki.
Kevés a realitása, de örülnék neki. De Xavi is kezdhetné edzői karrierjét a tartalékoknál 2-3 év múlva.
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.07. 18:00:11

Bartomeu: "Barcelona B coach Eusebio? He's doing amazing work. In youth football, it's not all about winning, but in the end results count."

sose fogják azt az embert kirúgni..
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.01.06. 10:27:10

Eusebio rég megérett a kirúgásra, de az LE körüli balhé idején nem ezzel foglalkoznak. Érdekes, hogy a két edzővel szinte ugyanaz a baj: nem tudnak csapatot csinálni és hiúsági harcokba keverednek csapatuk legjobbjaival.
Chino
Llegenda del Barça

2015.01.04. 12:52:42

kristop írta:
Chino írta:kristop-al nem vagyunk egy véleményen ami Adamat illeti, mert pont ő aki hátára tudja venni a csapatot. A meccsek nagy részén tőle lehet leginkább várni a gólveszélyt és látványosan őt keresik a labdával, nála van a legbiztosabb helyen. Sokszor hátra is megy emiatt.
mármint elméletben, mert a 18. hely nem arról árulkodik jelenleg, hogy annyira a hátára vette volna a csapatot. és ez még csak a másodosztály.

de ezzel igazából nem ellene akarok beszélni, tényleg semmi bajom vele, azzal viszont van, ha minden fiatalt ész nélkül egyből a felnőtt csapatba akarunk irányítani. írom kiknek jött be utoljára, messi, pedro, busquets. talán még bartra, ha a negyedik számú védőt sikernek vesszük. nem sok mostanában, ugye?

hatalmas különbség ám a másodosztály középmezőnye szintjén nyomni minden meccset, aztán hirtelen egy liga és bl címre esélyes csapatnál. nem is túl sok játékos ugorja meg. ezért vagyok a híve a játékosok fokozatos felépítésének. ahogy rafinha, vagy denis esetében is történt, vagy történik.

alapembere, vezéregyénisége egy spanyol középcsapatnak + egy év első ligás tapasztalat? ez már jó kezdés. de ha oda se fér be rendszeresen, akkor mit akarunk vele mi? tényleg minimális kockázata van a kölcsönadásnak, viszont annál több előnye.
Én sem vagyok híve annak, hogy egyből dobáljuk fel a TEHETSÉGEKET a felnőtt csapatba, pontosan az ellenkezője mellett állok. Amit Adamaval kapcsolatban írtam az arra vonatkozott, hogy a meccseken ő az aki szinte mindig kiemelkedik a csapatból, akiben leginkább benne van a "gólveszély". Ő az akit talán leginkább húzóembernek nevezhetünk és az ellenfelek is látványosan ellene készülnek.

A 18. helyet én nem tartom olyan vészesnek, tavaly is szinte egész ősszel e körül tendáltunk, sokszor kiesőhelyen voltunk és amilyen szoros a bajnokság egy-két forduló alatt minden megváltozhat ami a helyezést illeti.
A tegnapi meccs is simán alakulhatott volna másképp, hiába a listavezető a Las Palmas.
A Girona is sokáig listavezető volt, most a negyedik. A Valladolid is inkább a középmezőnyben volt pár fordulóval ezelőtt, most azt hiszem a második. Mi is gyakorlatilag két forduló alatt estünk vissza a stabil középmezőnyből a 18. helyre.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2015.01.04. 12:05:31

Chino írta:kristop-al nem vagyunk egy véleményen ami Adamat illeti, mert pont ő aki hátára tudja venni a csapatot. A meccsek nagy részén tőle lehet leginkább várni a gólveszélyt és látványosan őt keresik a labdával, nála van a legbiztosabb helyen. Sokszor hátra is megy emiatt.
mármint elméletben, mert a 18. hely nem arról árulkodik jelenleg, hogy annyira a hátára vette volna a csapatot. és ez még csak a másodosztály.

de ezzel igazából nem ellene akarok beszélni, tényleg semmi bajom vele, azzal viszont van, ha minden fiatalt ész nélkül egyből a felnőtt csapatba akarunk irányítani. írom kiknek jött be utoljára, messi, pedro, busquets. talán még bartra, ha a negyedik számú védőt sikernek vesszük. nem sok mostanában, ugye?

hatalmas különbség ám a másodosztály középmezőnye szintjén nyomni minden meccset, aztán hirtelen egy liga és bl címre esélyes csapatnál. nem is túl sok játékos ugorja meg. ezért vagyok a híve a játékosok fokozatos felépítésének. ahogy rafinha, vagy denis esetében is történt, vagy történik.

alapembere, vezéregyénisége egy spanyol középcsapatnak + egy év első ligás tapasztalat? ez már jó kezdés. de ha oda se fér be rendszeresen, akkor mit akarunk vele mi? tényleg minimális kockázata van a kölcsönadásnak, viszont annál több előnye.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Samper
Director del Fútbol

2015.01.04. 11:14:42

Meglátjuk a téli ablak és az esetleges edzőváltás után.
Chino
Llegenda del Barça

2015.01.04. 10:58:07

Samper írta: Grimaldo. Nem Alba helyett, hanem Alba tartalékaként hoznám fel Douglas helyére úgy, hogy Adrianot a jobb oldalon venném számításba.
Én is így írtam. Alba mögé. Viszont van egy Adriano, aki jolly jokerként van a csapatban. Alba-t szinte nem is pihentetik, gyakorlatilag csak eltiltás/sérülés, illetve kupában nem játszik. Arra a pár meccsre pedig szezononként nem érdemes felhozni, arra ott a brazil. Kupában például nyugodtan játszhat úgy is, hogy még a B-ben van. Sajnálom, hogy a legtehetségesebb fiatal játékosaink pont olyan posztokon vannak, amik telítettek. Gondolok itt Grimaldo, Adama, Munir, de még Samper esetére is. Halilovicnak is meg kell küzdenie még Rafinhaval és Denis-el. Bár a brazil jobban érzi magát a kp. jobb oldalán a horvátnak meg gyakorlatilag mindegy, ráadásul Ini utódját is el kell keresni lassan.
Samper írta:Samper. Busi és Masche mellé befér harmadiknak, főleg, ha szóba jön a 2 vk.-s felállás. Ráadásul tud Rakitic pozíciójában is játszani, ha kell. Az ő felhozása SR jelenlétét tenné fölöslegessé..
Két vkp-s felállásunk nem igazán volt és nem is lesz, ezt maga LE mondta. Ha egy-egy alkalommal meg is játszaná, akkor is csak csereként jönne szóba sajnos. SR jelenléte most is felesleges, nem is nagyon kap szerepet.

Ortola. Nem is hoznám fel, csak kölcsönadnám Masipot, hogy védjen, azzal, hogy vész esetén Ortola is leülhet a kispadra.
Samper írta:Halilovic. Én se hoznám még fel, ha a szerződésében ez nincs benne. Eusebio viszont csak árt neki. Így ha Eusebio marad, akkor az A edzőinek kellene vele foglalkozni, vagy kölcsön kéne adni. Nagy tehetség - ki tudja mi lehet belőle.

A többi említett dolgában egyetértünk. Még Adamaról mondanám, hogy úgy látom a helyzetét, mint Halilovicét.
A többiben kb. egyetértünk. A Grimaldo, Samper duónak talán a kölcsönadás lenne a legjobb, ebben viszont megvan a kockázat, Adaman és Halilovicon szerintem ráér majd jövőre gondolkodni.

kristop-al nem vagyunk egy véleményen ami Adamat illeti, mert pont ő aki hátára tudja venni a csapatot. A meccsek nagy részén tőle lehet leginkább várni a gólveszélyt és látványosan őt keresik a labdával, nála van a legbiztosabb helyen. Sokszor hátra is megy emiatt. Mondom ezt úgy, hogy nem tartozik a kedvenceim közé.

Én úgy tudom, hogy a horvátnak nincs a szerződésében, hogy fel kell kerülni az A-keretbe egy éven belül, csak annyi a kitétel, hogy ha tényleg felmegy fizetni kell a Dinamonak még 7 millió eurot.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2015.01.04. 10:41:31

Samper írta: Teljesen más, ha Albatól kapom a labdát és Messit kell helyzetbe hoznom, mint ha Patrictól kapom és Dongout keresem vele. Ezért a B-s rutin még probléma is lehet az A-ban, ha túlzottan beleszokik valaki.
mintahogy a nyomás is más fent, és az elvárás is. tök jó, hogy jobb játékosok veszik körbe, de ha ő nem elég jó ezekhez a játékosokhoz, akkor csak elveszíti az önbizalmát, és használhatatlan lesz. rémlik egy sergi roberto?

adama például tényleg ügyes, de ha egy másodosztály alján lévő csapatot nem tud a hátára venni, akkor mit akarunk vele a felnőtt csapatban jelenleg? plusz még kölcsönben is van két hasonló stílusú játékosunk, akik lényegesen előrébb tartanak nála, és mégse játszanak az aktuális csapatukban.

de tényleg. deulofeuért is már két éve ment a hiszti, hogy kell a felnőtt csapatunkba, ami most nyáron már sírásba torkollott, erre egy kicsit erősebb csapatban csak negyedik számú választás a posztján.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Samper
Director del Fútbol

2015.01.04. 10:31:57

Chino írta:[

Én még Grimaldoval sem számolnék ennyire. Mondjuk ez függ attól, hogy Montoya/Alves marad-e vagy nem. Nagyon jó a srác, végtelenül kedvelem, de nagyon össze kellene jönni a dolgoknak, hogy komolyan játszhasson. "Sajnos" ott van előtte egy top 3-as balbekk, aki ráadásul még fiatal is.

Samperen lehet gondolkodni, de amíg Busi, ilyen teljesítménnyel is évek óta ennyire kirobbanthatatlan nehéz a dolog. Ami a védőket illeti, ott megvagyunk, főleg, ha még Vermat is odavesszük, ráadásul először Bartrat kellene állandósítani. Ortola-t meg minek? Egy harmadik számú kapust miért kellene felhozni, ha már itt van Masip. Örüljünk, hogy a B-ben van egy jó kapusunk. Ami égető lenne az a jobb hátvéd poszt. Oda viszont van egy fogalmatlan Patric, aki helyett nem tudom miért nem Campins (akár Diagné) játszik. Igaz olyan sokat még nem láttam, de sokkal biztatóbb, mint a kedves csk-nk.
A középpályán is igazán csak Halilovic akit ki lehet emelni. Ilyen Pol Calvet-el meg Gumbau-val nem sokra mennénk. Mondjuk utóbbira nem mondanám, hogy rossz játékos, de nálunk nem hiszem, hogy lenne jövője.
Sandrro pedig inkább a helyzetek elpuskázásában jeleskedik. Én egy olyan se színe se szaga játékosnak látom. Amilyen konkurenciái vannak csatárposzton, nem hiszem, hogy lenne bármire is esélye.
.
Grimaldo. Nem Alba helyett, hanem Alba tartalékaként hoznám fel Douglas helyére úgy, hogy Adrianot a jobb oldalon venném számításba.

Samper. Busi és Masche mellé befér harmadiknak, főleg, ha szóba jön a 2 vk.-s felállás. Ráadásul tud Rakitic pozíciójában is játszani, ha kell. Az ő felhozása SR jelenlétét tenné fölöslegessé.

Ortola. Nem is hoznám fel, csak kölcsönadnám Masipot, hogy védjen, azzal, hogy vész esetén Ortola is leülhet a kispadra.

Halilovic. Én se hoznám még fel, ha a szerződésében ez nincs benne. Eusebio viszont csak árt neki. Így ha Eusebio marad, akkor az A edzőinek kellene vele foglalkozni, vagy kölcsön kéne adni. Nagy tehetség - ki tudja mi lehet belőle.

A többi említett dolgában egyetértünk. Még Adamaról mondanám, hogy úgy látom a helyzetét, mint Halilovicét.
Chino
Llegenda del Barça

2015.01.04. 10:08:54

Samper írta:
Rivaldo11 írta:Különösen fontos lesz most, hogy azokra a fiatalokra, akikben tényleg van potenciál, bátran építsünk. Ha tavasszal elmennek a hajók végleg-liga, Bl, kupa-már el is kezdeném az építkezést, nincs hova várni. Persze ésszel, de a lehetőséget bátran megadva azoknak, akik erre alkalmasak.
Na de kik ők? Samper és Grimaldo (Muniron kívül) vitathatatlanul. Adama és Halilovic akkor, ha az edzők vállalják velük az egyéni foglalkozást. Sandro, Ortola és Ié (Diagné ? )akkor, ha a sérülések, eltiltások szükségessé teszik. A többiek közül egyelőre SENKI.
Én még Grimaldoval sem számolnék ennyire. Mondjuk ez függ attól, hogy Montoya/Alves marad-e vagy nem. Nagyon jó a srác, végtelenül kedvelem, de nagyon össze kellene jönni a dolgoknak, hogy komolyan játszhasson. "Sajnos" ott van előtte egy top 3-as balbekk, aki ráadásul még fiatal is.

Samperen lehet gondolkodni, de amíg Busi, ilyen teljesítménnyel is évek óta ennyire kirobbanthatatlan nehéz a dolog. Ami a védőket illeti, ott megvagyunk, főleg, ha még Vermat is odavesszük, ráadásul először Bartrat kellene állandósítani. Ortola-t meg minek? Egy harmadik számú kapust miért kellene felhozni, ha már itt van Masip. Örüljünk, hogy a B-ben van egy jó kapusunk. Ami égető lenne az a jobb hátvéd poszt. Oda viszont van egy fogalmatlan Patric, aki helyett nem tudom miért nem Campins (akár Diagné) játszik. Igaz olyan sokat még nem láttam, de sokkal biztatóbb, mint a kedves csk-nk.
A középpályán is igazán csak Halilovic akit ki lehet emelni. Ilyen Pol Calvet-el meg Gumbau-val nem sokra mennénk. Mondjuk utóbbira nem mondanám, hogy rossz játékos, de nálunk nem hiszem, hogy lenne jövője.
Sandrro pedig inkább a helyzetek elpuskázásában jeleskedik. Én egy olyan se színe se szaga játékosnak látom. Amilyen konkurenciái vannak csatárposzton, nem hiszem, hogy lenne bármire is esélye.

danianevem írta:Nekem ezzel a nagy fiatalítási hadjárattal csak annyi a bajom, hogy alapvetően már megvan a keret jövőre is. A jobb oldali védő és a védekező középpályás poszt kivételével (már ha Mascheranot védőnek számoljuk) mindenhol elegendő mennyiségű játékos van, minőségben meg érdemi javulást az ifik csak akkor hozhatnának, ha már x tétmeccsen túl vannak a felnőttek között is. Ezt meg aligha fogja LE (vagy bárki más) eredménykényszer mellett meglépni...

Illetve már a B-ben kellene őket jól felkészíteni, ami az elmúlt jó pár hét alapján megint csak eléggé ingoványos talaj elnézve Eusebio eredményességét...

Egyébként az említett neveket én is szívesen elnézegetném a felnőttek között, csak éppen a helyüket nem látom. Leginkább a támadószekcióba lehetne felhívni játékosokat, de ott a legtelítettebb a mezőny. A fejlődésükhöz meg elengedhetetlen lenne a megfelelő meccsrutin, azt meg inkább a B-ben kaphatnak...
Ezt én is így gondolom. Idén is igazából Rafinha-t kellene beépíteni, akiben szerintem bőven van annyi, hogy érdemi javulást hozzon a középpályára. A kisebb csapatok ellen egy Ini-Rafinha-Busi/Masch trióval sokkal többre mennénk.
Ha jövőre feljönne Grimaldo, Samper, Ié, Halilovic, Adama a már meglévő Munir, Rafinha (esetleg Denis) mellé csak az ő fejlődésüket korlátoznánk.
A horvát srác a B-ben sem alapjátékos (bár méltánytalanul keveset játszik) akkor mi lenne vele a nagy csapatban.
Szezononként kb. két fiatal játékos az szerintem akit be le "integrálni a felnőtt csapatba, de oda sem a telített posztokra.
Samper is nagyon tehetséges és húzóember a B-ben, de nagy kérdés, hogy Busi (rotáció esetén akár Masch) mellett mennyit játszhatna.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2015.01.04. 09:37:20

danianevem írta: A fejlődésükhöz meg elengedhetetlen lenne a megfelelő meccsrutin, azt meg inkább a B-ben kaphatnak...
Na ez az, amit vitatok. Azt természetesen elfogadom, hogy egy ifijátékosnak fontos, hogy megtanuljon FELNŐTTEK ELLEN focizni, mert az más, mint a kortársak között játszani. De ez a tehetségeknél egy, maximum két év. Attól kezdve már az számítana, hogy kikkel tanulják meg az összjátékot. Teljesen más, ha Albatól kapom a labdát és Messit kell helyzetbe hoznom, mint ha Patrictól kapom és Dongout keresem vele. Ezért a B-s rutin még probléma is lehet az A-ban, ha túlzottan beleszokik valaki.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.04. 07:54:36

Nekem ezzel a nagy fiatalítási hadjárattal csak annyi a bajom, hogy alapvetően már megvan a keret jövőre is. A jobb oldali védő és a védekező középpályás poszt kivételével (már ha Mascheranot védőnek számoljuk) mindenhol elegendő mennyiségű játékos van, minőségben meg érdemi javulást az ifik csak akkor hozhatnának, ha már x tétmeccsen túl vannak a felnőttek között is. Ezt meg aligha fogja LE (vagy bárki más) eredménykényszer mellett meglépni...

Illetve már a B-ben kellene őket jól felkészíteni, ami az elmúlt jó pár hét alapján megint csak eléggé ingoványos talaj elnézve Eusebio eredményességét...

Egyébként az említett neveket én is szívesen elnézegetném a felnőttek között, csak éppen a helyüket nem látom. Leginkább a támadószekcióba lehetne felhívni játékosokat, de ott a legtelítettebb a mezőny. A fejlődésükhöz meg elengedhetetlen lenne a megfelelő meccsrutin, azt meg inkább a B-ben kaphatnak...
Samper
Director del Fútbol

2015.01.04. 05:50:27

Rivaldo11 írta:Különösen fontos lesz most, hogy azokra a fiatalokra, akikben tényleg van potenciál, bátran építsünk. Ha tavasszal elmennek a hajók végleg-liga, Bl, kupa-már el is kezdeném az építkezést, nincs hova várni. Persze ésszel, de a lehetőséget bátran megadva azoknak, akik erre alkalmasak.
Na de kik ők? Samper és Grimaldo (Muniron kívül) vitathatatlanul. Adama és Halilovic akkor, ha az edzők vállalják velük az egyéni foglalkozást. Sandro, Ortola és Ié (Diagné ? )akkor, ha a sérülések, eltiltások szükségessé teszik. A többiek közül egyelőre SENKI.
Samper
Director del Fútbol

2015.01.04. 04:36:08

Gareth Tello írta:Talán mégis van még remény...

Fans were shouting "resign" chants towards Eusebio at the game tonight. [sport]

García Pimienta is the first option to replace Eusebio who might be fired soon. Lobera, Barjuán, Oscar García are other options. [sport]

note: pimienta has coached ondoa, suarez, grimaldo, samper, sandro, adama, costa, rolon, godswill, dongou and babunski at juvenil b.

=D>
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.01.03. 22:55:35

Talán mégis van még remény...

Fans were shouting "resign" chants towards Eusebio at the game tonight. [sport]

García Pimienta is the first option to replace Eusebio who might be fired soon. Lobera, Barjuán, Oscar García are other options. [sport]

note: pimienta has coached ondoa, suarez, grimaldo, samper, sandro, adama, costa, rolon, godswill, dongou and babunski at juvenil b.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.03. 22:08:59

ha nyer a Racing ebben a fordulóban a Barca B a kiesőzónába találja magát.
egészen elképesztő, hogy micsoda rombolást végez a klubnál Bartomeu/Rossel bandája. komolyan, mintha Perez kottájából játszanának.. :(
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.01.03. 22:04:30

Még egy stat és egy kép, aztán megpróbálom nem felhúzni magam Eusebión a következő bajnokiig...

Barcelona B have only won 1 of their last 10 Liga Adelante games.

Kép
Chino írta:Én bízok a tavaszban, a kicsiknél inkább az szokott sikeresebb lenni. Persze a Segundaban olyan szoros a bajnokság, hogy egy forduló akár három-négy helyezést is változtathat.
Én is bízom azért bennük, de egyre kevésbé, és már azt érzem, hogy a játékosok sem bíznak igazán magukban, de főleg Eusebióban nem. Teljesen szét van csúszva ez az egész dolog, taktikailag és mentálisan is, nincs, aki összefogja a csapatot. És bármennyire is mutogat Eusebio, hogy vezéregyéniségek kellenek, stb., ez elég nagy részben az ő feladata is lenne... Ma még Sampert is kicsit idegesnek láttam néha, pedig rá aztán nem jellemző ez.
Chino
Llegenda del Barça

2015.01.03. 21:58:59

Gareth Tello írta: Elég volt a 70. percben becserélni... Persze Cámara hamarabb bejött, és természetesen Sandro helyére. Nevetséges...

De Eusebio nyugodt lehet, ha a 0-7 után nem rúgták ki, akkor most sem fogják.
Ez talán csak elgondolkodtatja a vezetőséget. Igazából a legszebb, hogy akár meg is nyerhettük volna (mondjuk mikor Adama egyedül vitte kapura, azt hittem kiugrok az ablakon), ha nem ilyen amatőr módon állunk neki.
Azt azért nem a 72. percben kellene észrevenni, hogy nincs középpályánk és már kettővel mennek.

Dongout sem értem miért szent tehén. Két éve nem tud semmit felmutatni. A szezon elején mutatott valamit, de azóta semmi. Ma is háromszor ha találkozott a labdával, mégis Sandrot kapják le.

Én bízok a tavaszban, a kicsiknél inkább az szokott sikeresebb lenni. Persze a Segundaban olyan szoros a bajnokság, hogy egy forduló akár három-négy helyezést is változtathat.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2015.01.03. 21:52:17

Gareth Tello írta:
Chino írta:1:0-ra megy a Las Palmas a félidőben. Eusebio megint nagyon kitalálta. A csatárok labdát sem kapnak, igaz egy Pol Calvet-Gumbau kp duótól nehéz is. Akit ki lehet emelni az Grimaldo, nagyot játszik, szinte a legveszélyesebb játékosunk.
Remélem szünetben jön Halilovic és költözik valami kreativitás a középpályára.
Elég volt a 70. percben becserélni... Persze Cámara hamarabb bejött, és természetesen Sandro helyére. Nevetséges...

Semmi pozitívumot nem lehet látni Eusebio munkájában. Középpályán egyedül Samper mutatott játékot, főleg az első félidőben. Sandro a szélen sokkal gyengébb, mint középen.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.01.03. 21:42:40

Chino írta:1:0-ra megy a Las Palmas a félidőben. Eusebio megint nagyon kitalálta. A csatárok labdát sem kapnak, igaz egy Pol Calvet-Gumbau kp duótól nehéz is. Akit ki lehet emelni az Grimaldo, nagyot játszik, szinte a legveszélyesebb játékosunk.
Elég volt a 70. percben becserélni... Persze Cámara hamarabb bejött, és természetesen Sandro helyére. Nevetséges...

Chino
Llegenda del Barça

2015.01.03. 20:51:17

1:0-ra megy a Las Palmas a félidőben. Eusebio megint nagyon kitalálta. A csatárok labdát sem kapnak, igaz egy Pol Calvet-Gumbau kp duótól nehéz is. Akit ki lehet emelni az Grimaldo, nagyot játszik, szinte a legveszélyesebb játékosunk.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.01.03. 14:35:51

Bocs a dupláért.

Ma este nyolctól a kicsik a listavezető Las Palmast fogadják a Miniestadíban. Elég nehéz meccsnek ígérkezik, leginkább az a kérdés, hogy mentálisan fel tudta-e dolgozni már a csapat a Valladolid elleni kudarcot. Én személy szerint nem szomorkodnék, ha megint becsúszna egy nagyobb arányú vereség, ami után végre elbúcsúzhatnánk Eusebiótól...

A keretünk: Ortolá, Suárez, Patric, Juste, Ié, Bagnack, Costa, Grimaldo, Calvet, Samper, Gumbau, Cámara, Babunski, Halilovic, Joan Román, Adama, Dongou, Sandro.

Diagne eltiltott, Lucas és Kaptoum ( :( ) még mindig sérült, Rolón és Ondoa a válogatottal kapcsolatos kötelezettségek miatt hagyja ki a meccset, Campins és Bicho pedig Eusebio döntése miatt nem került be a keretbe. Utóbbi mellőzését nem igazán értem, hogy őszinte legyek, rám a szezon elején sokkal jobb benyomást tett, mint Cámara vagy Gumbau, ehhez képest utóbbi folyamatosan játssza végig a meccseket, Bicho pedig hetek óta keretben sincs...

Stream majd lesz itt: http://www.lfp.es/barcelona-b_las-palma ... o/laligatv" target="_blank
Válasz küldése