A legutóbbi cikkben valóban decembert írtak, de egy korábbiban, ahol mind a 8 sérültünket felsorolták és néhány sorban bemutatták (sérülés fajtája, mennyire súlyos, mikor/hol történt, melyik meccsen játszhat először stb.) Araujoról tényleg november elejét, október végét írtak. Én sem nagyon értettem, mert a többi nagyjából stimmelt.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 13:33:49Én őt csak akkor engedném el, ha tutira hozunk helyette egy Van de Ven kaliberű, főleg sebességű játékost. Nagyon kell egy ilyen. Én továbbra sem találok olyat, hogy október végén visszatérhetne, sajna, pedig belelkesültem. Annyit láttam, hogy a januári vártnál talán egy picit hamarabb visszatérhet.
Még az ő visszatérésével is iszonyat gyengék lennénk hátrafelé egy BM kaliber ellen, de akkor legalább lenne valami halovány reménysugár amibe kapaszkodni lehet.
Mindenesetre én annyi pozitívumot találtam a sérülésében, hogy emiatt nem adtuk el.
Ha egy posztra van egy top játékosunk, nem kellene tőle megszabadulni, hogy valahová vehessünk egy egy közel sem elitet. Így kb. csak toporogni fogunk. Ha eladtuk volna felszabadul 7 millió a bértömegben és hiába az 1:1 akkora erősítésünk nem lett volna, ami kompenzálja a veszteséget. Őt is pótolni kellett volna, a maradékból pedig nem tudom ki jöhetett volna.
Inkább húzzuk ki ezt a szezont, jövő nyáron pedig már nagyobb mozgásterünk lesz.