bence0330 írta: ↑2024.12.09. 02:02:23
Nyilván ilyen szintű kapussal meg pláne közünk nem lehet a trófeákhoz. Ahhoz konstansan minden meccsen bucira kéne verni az ellenfelet, ezt még kétszer ilyen bő kerettel is nehéz lenne megoldani. Szerencsére idén nem a a tavalyi vicc szint, most legalább kb hozza, amit tud, jól tisztázgat, néha ziccereket is véd, nem kapunk róla igazán gólokat, csak nem tesz hozzá pluszt (1-1 meccseet kivéve, mint a minapi). Vannak kifejezetten jó meccsei, de alighanem a leggyengébb így is a ligában.
Cubarsival meg Inigoval nincs bajom, amíg a szisztéma egyben van, még az is lehet, hogy jobbak, mint Araujo. Nagyon ül velük a lestaktika, és nagyon jók lábbal, ez a két dolog nagyon fontos ebben a rendszerben. Viszont amikor nem működik a rendszer, akkor kijön, hogy két korrekt, de azért nem húdeerős védőről beszélünk. Leginkább ugye a sebességgel van a gond. Ara ilyenkor ég és föld lenne. És amúgy a legnagyobb (egyetlen?) légiveszély a pontrúgásainknál Lewyn kívül, ez néhány meccsen még előrefelé is adhat pluszt. Amúgy nagyon érdekel, hogy melyik védő fog padra kerülni, ha jól tér vissza, mert én alig-alig tudnám megmondani, melyikük a jobb a két jelenlegi kezdő közül. Egy hangyányit Inigo felé húzna a szívem.
Ezzel egyetértek. Troym pedig megírta rá a választ.
Alapesetben egyikőjük sem lenne alap kezdő.
Bajnokság topicban ezt kellene észrevenni, ennyi a hiányzó, és így túl van játszatva a 3-4. számú kh-ünk, mert mögöttük Sergi Dominguez, Cuenca és Garcia van, aki sérült volt, és Casadot rotálja. Kounde is számba vehető itt alap esetben de most akkor Fort kerül a képbe. Tavaly Cancelo, és Cubarsi valamint Inigo és Alonso jöhetett szóba. Szerintem nem mindegy.
Tegnap leírtam, a Betis ellen egyszer sem állítottuk őket lesre, ez először fordult elő a szezonban.
Mintha hátrébb húzta volna a csapatot, de így még rosszabbnak nézett ki.
Egy egészséges Araujo és Christensen sokat javíthat a helyzeten, Araujot már viszik Dortmundba.
Itt az a kérdés, milyen állapotban tér vissza (és Christensen), mert De Jong és Gavi szerintem sehol nincs a tavalyi formájához képest, és nem gondolnám, hogy ezért Flick a felelős. Egyszerűen nincsenek játékban, és nem 100%-ak.