La Masia - Barça fiatalok
Szerintem meg túlreagáljátok dolgokat. Akárki ül a padon, csak akkor jönne be, hogyha sérülés lenne, ami reményeink szerint meg eszébe sem jut senkinek, csak én filózgatok itt a vakvilágba. Olyan limonádé egy meccs, hogy az hihetetlen. Mintha valaki beutalta volna mindkét csapatot egy egy órás olajos thai masszázsra, nem kellene sok, hogy bealudjak rajta. S. Roberto NEM fog pályára lépni a meccsen, szinte tutira veszem. És Afellay sem tenne hozzá többet ehhez a babazsúrhoz...
Football, bloody hell. /SAF/
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Nem istenítem Afellayt,de hát mégiscsak nemzeti válogatott,és igen,az előszezonja elég jól sikerült.Rinku írta:A hétvégi. Egy meccs kevés lesz. Ha így fog játszani, lehet maradása. Afellayt meg nem tudom, hogy miért ajnározzátok annyira. Már-már betegesen akarja játszatni a legtöbb ember, pedig a srác semmit nem csinál. Nem passzol, bele viszi a védőkbe a labdát, egy szerencsétlen a csapatban. Vannak jó megmozdulásai, de ezért még nem jár kerettagság. Mondjuk S. Roberto sem klasszis, de valahogy inkább ő, mint a krisztofel fejű holland...
Dr.Dre: még mindig többet tett, mint a nagy Ibrahim mester...
8 hónapos sérülés után tért vissza,és igy is egész jó. Sergi Roberto meg egy meccsen játszott jól,és már rögtön jobb mint Afellay?

Titi - The Legend!
Szerintem meg hozzuk vissza Pepet, azt ne szrozzunk. (:D)
Nem játszani akarom, hanem padra odatenni. Előszezonja teljesen jó volt, ezek után nem értem miért nem fér el legalább a padon.Rinku írta:A hétvégi. Egy meccs kevés lesz. Ha így fog játszani, lehet maradása. Afellayt meg nem tudom, hogy miért ajnározzátok annyira. Már-már betegesen akarja játszatni a legtöbb ember, pedig a srác semmit nem csinál. Nem passzol, bele viszi a védőkbe a labdát, egy szerencsétlen a csapatban. Vannak jó megmozdulásai, de ezért még nem jár kerettagság. Mondjuk S. Roberto sem klasszis, de valahogy inkább ő, mint a krisztofel fejű holland...
Ellenben s.Roberto, akinek egyáltalán nem volt jobb előszezonja, ott van
A hétvégi. Egy meccs kevés lesz. Ha így fog játszani, lehet maradása. Afellayt meg nem tudom, hogy miért ajnározzátok annyira. Már-már betegesen akarja játszatni a legtöbb ember, pedig a srác semmit nem csinál. Nem passzol, bele viszi a védőkbe a labdát, egy szerencsétlen a csapatban. Vannak jó megmozdulásai, de ezért még nem jár kerettagság. Mondjuk S. Roberto sem klasszis, de valahogy inkább ő, mint a krisztofel fejű holland...
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Na ezt én sem értem sajnos... SZERINTEM eddig semmit sem tett le az asztalra...Sanama írta: azt nem értem viszont,hogy s.roberto mivel érdemli ki a padot és afellay nem?!

Titi - The Legend!
hétvégi teljesítményre egyértelmű azért.Rinku írta:Hátha áramvonalasabb lesz tőle ez a tökfilkó és tesz majd valamit azért, hogy itt maradhasson.
azt nem értem viszont,hogy s.roberto mivel érdemli ki a padot és afellay nem?!
Hátha áramvonalasabb lesz tőle ez a tökfilkó és tesz majd valamit azért, hogy itt maradhasson.
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Először azthittem Valdes plasztikáztatott.Dr.Dre írta:Ja hogy ezt már megbeszéltétekMessiBarca10 írta:Olvas lejjebb 1 kommenttelDr.Dre írta:![]()
Tello
akkor semmi

- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Olvas lejjebb 1 kommenttelDr.Dre írta:![]()
Tello

- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Kár,jó volt a haja :dblupatrik írta:Sajnos igen,nem tudom hogy most sírjak,vagy addig röhögjek rajta amíg ki nem hányom a söröm?:D Nem tudom milyen okból,lehet, hogy valami fogadásból?MessiBarca10 írta:Jól látom,hogy Tello kopaszra vágatta a haját?:OO

Sajnos igen,nem tudom hogy most sírjak,vagy addig röhögjek rajta amíg ki nem hányom a söröm?:D Nem tudom milyen okból,lehet, hogy valami fogadásból?MessiBarca10 írta:Jól látom,hogy Tello kopaszra vágatta a haját?:OO
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Jól látom,hogy Tello kopaszra vágatta a haját?:OO

- Capon
- Llegenda del Barça
Ez a legjobb dolog ami történhet vele. Ezt neki is tudnia kell.Barcaman14 írta:És remélhetőleg rá is fog bólintani, mindenki jobban járna. Itt nem kapna túl sok lehetőséget, ott pedig minden bizonnyal jóval többet. 1 év után pedig, ha jó szezont zárt és esetleg Song nem vált be nálunk visszatérhet.ab1daL írta:Sevillai információk szerint a Sevilla és a Barcelona megállapodott egymással dos Santos kölcsönadásáról, ami vásárlási opciót is tartalmaz, a hírek szerint már csak a játékosnak kell rábólintania.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman14
- Director del Fútbol
És remélhetőleg rá is fog bólintani, mindenki jobban járna. Itt nem kapna túl sok lehetőséget, ott pedig minden bizonnyal jóval többet. 1 év után pedig, ha jó szezont zárt és esetleg Song nem vált be nálunk visszatérhet.ab1daL írta:Sevillai információk szerint a Sevilla és a Barcelona megállapodott egymással dos Santos kölcsönadásáról, ami vásárlási opciót is tartalmaz, a hírek szerint már csak a játékosnak kell rábólintania.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
Sevillai információk szerint a Sevilla és a Barcelona megállapodott egymással dos Santos kölcsönadásáról, ami vásárlási opciót is tartalmaz, a hírek szerint már csak a játékosnak kell rábólintania.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tello tegnap kétségtelenül a csapat egyik legjobbja volt, remekül játszott. Tegnap láttam először rajta a tudatosságot, hogy nem csak elfut és beadja a vakvilágba, hanem sok megoldásában éreztem, hogy többet tud ennél.
De ettől függetlenül én továbbra is kételkedem abban, hogy elég jó-e ő ide, ahhoz még sok ilyen produkció kell és komolyabb csapatok ellen is.
De ettől függetlenül én továbbra is kételkedem abban, hogy elég jó-e ő ide, ahhoz még sok ilyen produkció kell és komolyabb csapatok ellen is.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Kis Classicó mikor lesz és valamelyik magyar adó adja-e vagy streamen kell majd nézni?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
ne haragudj, hogy nem egy előre eltervezett szimpátia alapján mondunk véleményt róla mindig, hanem inkább az épp adott meccsen nyújtott teljesítményét értékeljük.blupatrik írta:Na nehogy most meg már agyon dicsérje mindenki Deoulofeut amikor lőtt egy mesterhármast,máskor csak sz@rozni tudjátok!
ha idegesítő és haszontalan, akkor az. (ami valljuk be, eddig elég sokszor volt és gondolom lesz is még) viszont ha ember és gólhátrányban hátára veszi a társaságot és egy ekkora meccset játszik, akkor úgygondolom illik ezt is leírni.
Na nehogy most meg már agyon dicsérje mindenki Deoulofeut amikor lőtt egy mesterhármast,máskor csak sz@rozni tudjátok!
nagyon jó meccs volt. sok gól, iram, feszültség. deulofeu szenzációs volt, a megindulásai, cselei bejöttek, folyton veszélyforrás volt és mellesleg rúgott három gólt. még rafinha az aki szerintem kiemelkedett.
a castilla ellen jöhet a középpályára sergi roberto, aztán jó lesz ez.
a castilla ellen jöhet a középpályára sergi roberto, aztán jó lesz ez.