Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Deulofeu?Gareth Tello írta:Más:
holnap délután négytől Hércules - Barça B.
Várható kezdő: Oier - Balliu, Sergi Gómez, Lombán, Planas - Rafinha, Ilie, Luis Alberto - Femenía, Araujo, Lobato.
Nem mellesleg a hazaiak igen tré formában vannak (egy győzelem, négy vereség, 20. helyezés), így szerintem jó lehet a Barça B egy pontszerzésre.
Ne Messihez hasonlítsd, hanem saját magához. Saját magához képest az egyik legjobb teljesítmény volt. Nem volt tökéletes meccse, de mégis ő azon kevesek egyike, akik jó teljesítményt nyújtottak. Akár ment el támadás rajta, akár nem, nagyon aktív volt.Chino írta:Tello-val kapcsolatban én még mindig szeptikus vagyok. A Spartak elleni statisztikája szerintem nem igazán tükrözik a valóságot. Egy kicsit túlzásnak érzem ezt a „meccs embere", „most megmutatta mit is tud, „a kezdőben a helye" stb. mondatokat. Nagyon szép volt a gólja és gólpassza, jár a pacsi érte, de rengeteg támadás halt el nála. És ez még mindig a kiemelkedő meccsei közé tartozik. Csereként beszállva olykor tényleg jól jön, de én inkább elnézem Cuenca-t a csapatban mint őt, Villa-t pedig főleg.
Szerintem is remek volt Tello, bár már kellett egy ilyen jó teljesítmény, hogy elhallgattassa az őt bírálókat.Lionel85 írta:Cristian Tello egyik legjobb meccsét játszotta a Szpartak ellen, mióta a Barcelona nagycsapatában játszik. Ami a legörömtelibb, hogy látni rajta a fejlődést. Amikor felkerült a nagyok közé, csak annyit láthattunk tőle, hogy megkapja a labdát a balszélen, majd megiramodott az alapvonalig és onnan beadta. Ma már valamivel összetettebb a játéka. Megtanult passzolni, ráadásul tetszik, hogy erősen adja a labdákat. Cuenca sajnálhatja a sérülését, mire visszatér, nagy riválisa lesz Tello.