Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is remek volt Tello, bár már kellett egy ilyen jó teljesítmény, hogy elhallgattassa az őt bírálókat.Lionel85 írta:Cristian Tello egyik legjobb meccsét játszotta a Szpartak ellen, mióta a Barcelona nagycsapatában játszik. Ami a legörömtelibb, hogy látni rajta a fejlődést. Amikor felkerült a nagyok közé, csak annyit láthattunk tőle, hogy megkapja a labdát a balszélen, majd megiramodott az alapvonalig és onnan beadta. Ma már valamivel összetettebb a játéka. Megtanult passzolni, ráadásul tetszik, hogy erősen adja a labdákat. Cuenca sajnálhatja a sérülését, mire visszatér, nagy riválisa lesz Tello.
Honnan tudod hogy ott van a meccsen ?Rinku írta:Na ugye. Nem ezen a meccsen fog bankot robbantani sem Afellay, sem Sergi. Meg most hogy eszembe juttattad, hogy ott ül Cesc meg Villa is, még Afellaynak jobb dolga is van, hogy az első karéjról nézi a meccset, igaz hogy nem voltam még a Camp Nouban, de biztos jobban lehet látni a VIP szektorból, mint a padról...
Na,ez is igaz...Rinku írta:Szerintem meg túlreagáljátok dolgokat. Akárki ül a padon, csak akkor jönne be, hogyha sérülés lenne, ami reményeink szerint meg eszébe sem jut senkinek, csak én filózgatok itt a vakvilágba. Olyan limonádé egy meccs, hogy az hihetetlen. Mintha valaki beutalta volna mindkét csapatot egy egy órás olajos thai masszázsra, nem kellene sok, hogy bealudjak rajta. S. Roberto NEM fog pályára lépni a meccsen, szinte tutira veszem. És Afellay sem tenne hozzá többet ehhez a babazsúrhoz...