Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Svsz igen. 19-be játszik szóval az A cspat tagja. Vagy ez önmagába nem jár szerzőséssel?Sanama írta:Montoyanak van már profi szerződése?
montoyanak az elmult két évben nem volt rossz meccse... én nyáron titkon reménykedtem benne, h a psg elviszi alves 40 milláért és veszünk belőle e gy középhátvédet...Sanama írta:Montoyanak van már profi szerződése? Ha nincs, holnap írjon alá!
Alves játékaához képest felüdülés volt a srác, komolyan mondom. Nem játszott hibátlanul, de nekem nagyon tetszik, ahogy tolja. Csak így tovább!!!
Sanama írta:Montoyanak van már profi szerződése? Ha nincs, holnap írjon alá!
Alves játékaához képest felüdülés volt a srác, komolyan mondom. Nem játszott hibátlanul, de nekem nagyon tetszik, ahogy tolja. Csak így tovább!!!
Biztos van benne valami...Pedig nagy reménységnek volt kikiáltva Thiagóval együtt vitték a korosztályuk.De már ott elcseszte h elment még mindig csak 21 éves ha vár előbb utóbb kapott volna lehetőséget úgy ahogy Cuenca vagy épp Tello..ők sem 18 évesen kerültek fel...És akkor az eligazolást még tetézte azzal h Angliába..ami korántsem hinném h fekszik ezeknek a játékosoknak...lásd GioPiquenbauer írta:Azért szerintem az sem volt véletlen, hogy Guardiola nem őt hívta fel az első csapathoz, amikor a B csapattól hívott fel játékosokat például kupa, vagy barátságos mérkőzésre. Guardiola jól ismerte a srácot, és valószínűleg valami más probléma volt a háttérben (pl fejben nem volt erős).csaszitomi85 írta:http://www.soccerfame.hu/transfer/10299/gai-assulin
Nagyon sajnáltam őt mikor eligazolt tőlünk..így meg főleg, hogy vissza igazolt Santanderbe ami h jól rémlik második ligás...akárcsak a Barca B ahol már bőven alapember lenne (lehetne). Kár érte..nagyon kár..
A Brightonnál is csak hét meccset játszott amíg kölcsönben volt ott, sztem ehhez képest a Racing egy ajándék a számára...
Azért szerintem az sem volt véletlen, hogy Guardiola nem őt hívta fel az első csapathoz, amikor a B csapattól hívott fel játékosokat például kupa, vagy barátságos mérkőzésre. Guardiola jól ismerte a srácot, és valószínűleg valami más probléma volt a háttérben (pl fejben nem volt erős).csaszitomi85 írta:http://www.soccerfame.hu/transfer/10299/gai-assulin
Nagyon sajnáltam őt mikor eligazolt tőlünk..így meg főleg, hogy vissza igazolt Santanderbe ami h jól rémlik második ligás...akárcsak a Barca B ahol már bőven alapember lenne (lehetne). Kár érte..nagyon kár..
Apró kötözködés, hogy Rafinha a védők előtt passzolt oldalra, Messi ezt egy ütemmel később belöbböli közöttük, és állítgatás nélkül tiszta ziccerMessidona10 írta:Espinosa, ez gyönyörű volt!
Vagy ketten alkotják majd a jövő Barca KPját.Érdekes lenneMessidona10 írta:Rafi szenzációs. Ez a srác a saját bátyját fogja kiszorítani egyszer.
A kezdőcsapat: Oier, Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo, Ilie, Luis Alberto, Lobato, Kiko, Rafinha, DeulofeuGareth Tello írta: holnap délután négytől Hércules - Barça B.
Várható kezdő: Oier - Balliu, Sergi Gómez, Lombán, Planas - Rafinha, Ilie, Luis Alberto - Femenía, Araujo, Lobato.
Nem mellesleg a hazaiak igen tré formában vannak (egy győzelem, négy vereség, 20. helyezés), így szerintem jó lehet a Barça B egy pontszerzésre.
Neki kisebb sérülése volt, ha jól emlékszem, nem biztos, hogy meg fogja kockáztatni Eusebio a játékát.Barcaman1993 írta:Deulofeu?
Deulofeu?Gareth Tello írta:Más:
holnap délután négytől Hércules - Barça B.
Várható kezdő: Oier - Balliu, Sergi Gómez, Lombán, Planas - Rafinha, Ilie, Luis Alberto - Femenía, Araujo, Lobato.
Nem mellesleg a hazaiak igen tré formában vannak (egy győzelem, négy vereség, 20. helyezés), így szerintem jó lehet a Barça B egy pontszerzésre.
Ne Messihez hasonlítsd, hanem saját magához. Saját magához képest az egyik legjobb teljesítmény volt. Nem volt tökéletes meccse, de mégis ő azon kevesek egyike, akik jó teljesítményt nyújtottak. Akár ment el támadás rajta, akár nem, nagyon aktív volt.Chino írta:Tello-val kapcsolatban én még mindig szeptikus vagyok. A Spartak elleni statisztikája szerintem nem igazán tükrözik a valóságot. Egy kicsit túlzásnak érzem ezt a „meccs embere", „most megmutatta mit is tud, „a kezdőben a helye" stb. mondatokat. Nagyon szép volt a gólja és gólpassza, jár a pacsi érte, de rengeteg támadás halt el nála. És ez még mindig a kiemelkedő meccsei közé tartozik. Csereként beszállva olykor tényleg jól jön, de én inkább elnézem Cuenca-t a csapatban mint őt, Villa-t pedig főleg.