bence0330 írta: ↑2023.11.27. 22:34:19
Setien kb először az ottléte alatt felrakott 4 középpályást SR-el az élen, kihagyta az abban az időszakban legjobb Puigot, Fatit, nem nagyon értem, hogy lehet ezt pont Frenkie-re kivetíteni, mikor az egész csapat becsődölt egy gyenge, öltözőt sem összefogó edző alatt,
Egyáltalán nem pro vagy kontra Frenkie, de nem nagyon értem, hogyan lehet olyan dolgokról beszélni egy meccsel kapcsolatban ami nem történt meg. A meccset a pályán játszák a pályára lépő játékosokkal.
Lassan ott tartunk a fórumon, hogy minden ami TS-től indul az gólszerzési lehetőség, ha pont éppen nem piszkál bele egy ellenfél a középpályán.....
Minden Barca szurkolónak nehéz, de bármilyen meccsel kapcsolatban is - szerintem - csak azokról a tényekről érdemes beszélgetni, amik megtörténtek a pályán.
Jövő időben fantáziálni az teljesen más, szerintem is megnyerhetnénk a BL-t, ha éppen kedvező lenne a csillagállás számunkra, de a múlton és a tényeken akkor sem lehet változtatni, ha bárki más lett volna a pályán, nagyobb vagy kisebb lett volna szél, fű vagy bármi.....
Holnap nyerhetünk, akár Frenkie-vel vagy akár nélküle is, de nyerhetünk, ha megmutatjuk a világnak, hogy jó fából faragták ezt a csapatot, lesz akaratunk, tartásunk, elszántságunk.....