Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nagyon jól összegzed, nekem is kb ugyanez a véleményem.LG írta: ↑2024.02.04. 10:08:35A gólnál tényleg megverték, de ezt leszámítva nem volt rossz szerintem.
Egyébként elég szélsőséges vélemények vannak vele kapcsolatban a fórumon, én az adjuk el jó pénzért, mert egyenge és a pótolhatatlan klasszis között vagyok. Nem vagyok vele elégedetlen, de annyit nem látok bele, mint sokan. Az már szerintem kiderült, hogy DMC-nek nem megfelelő, így ez a poszt jelenleg hiánycikk a Barcánál. Romeu gyenge, az egyéb kísérleti megoldásokra nem építhetünk. Na meg nyilván Gavi mezőnymunkája is hiányzik. Na, szerintem a srác kiesését sokkal inkább megszenvedjük, mint amikor a hollandot kell nélkülözni. Tehát szerintem előbbi és Gündogan, akik jelenleg a pótolhatlan kategória a középpályásaink közül. FdJ és Pedri közül én azért megfontolnám, hogy az egyiket pénzé tegyem, és árából igazoljunk egy jó DMC-t.
El szoktam olvasni Xavi nyilatkozatait, de még burkoltan sem emlékszem ilyenre vagy hogy akaratlanul is ez érződött volna. Szerintem rá lehet mondani, hogy egy klasszis játékos, viszont leginkább idén azért értékelődik fel nagyon mert olyan csapatrészben van, ami iszonyatosan foghíjas és rendre elő kell lépnie, fontos láncszemnek kell lennie, aki mentálisan és játékban is irányítja a csapatot. Ha lenne mellette konstansan egy Pedri és Gavi, még ilyen szűk keret ellenére is el tudna oszlani a teher. Egy Gündoganra lehet még számítani, aki azért már 32 éves, de csapágyasra van hajtva. Neki, ha nem is cserének, de egy rotációba komolyan belevett játékosnak kellene lenni, nem ő az akivel gyakorlatilag kezdődik a mindenkori tizenegy.bunga írta: ↑2024.01.12. 11:30:40A Szuperkupa meccsen FdJ-t minősítették a meccs emberének. Ez egy sorozat újabb darabja, amikor friss, elfogulatlan szemmel rá nézők kiemelik klasszisát. Csak a szurkolók között található egy makacs tábor, amely így-úgy becsmérli őt és teljesítményét. Ennek nem lenne jelentősége, hogy ha világos volna,hogy Xavi mit gondol róla. Egyszer a nyilatkozatából úgy tűnik, hogy a csapat fontos láncszemének tartja, máskor meg úgy, hogy nem. Akárhogy is, de Busi távozása után ezidő szerint megbecsültségben nem lépett az örökébe. Kár.
Nemcsak a nyilatkozataiból, hanem pl. abból is, hogy állandó tagja a kezdőcsapatnak. Nemhogy fontos láncszem, hanem a legfontosabb.
Nekem nem rémlik ilyen.
Nem hiszem, hogy olyan sok játékos van a világon akért ajánlanak egy beteg összeget és kiugróan magas a fizetése (ami emelkedik) poros pénztárca mellett, folytogató FFP-vel ne adtak volna el. A jelenlegi keretből talán Araujo, Pedri, Yamal (?). Gavit is inkább csak a kötődése miatt, bár ő szerintem még ingyen is maradna mintsem máshol játszon 7-8 millióért.
Tegnap még a körülményes és lassú labdaátvételeket mondtad hibájául, és hogy megakasztja a támadásépítést, szerintem azokban a fázisokban a csiki-csuki még nem annyira van jelen.gránit írta: ↑2023.11.28. 15:51:13Elég meredek a kettő között párhuzamot vonni. A csiki-csukikat olyan egyérintőkkel oldottuk meg, amik mára kikoptak a játékunkból. Ő nem az a játékos, akinek a játékát szeretem látni, és akire véleményem szerint szükségünk lenne.
https://www.youtube.com/watch?v=sko8H-7 ... arcaStudio
Milyen értelemben? Azt írtam, hogy az egész csapat becsődölt, volt tízmillió probléma, miért pont FDJ-n kell fennakadni? Pont ugyanolyan gyenge volt, mint SR, Vidal, Messi, Semedo, TS(ő legalább nem saját hibájából), és sorolhatnám. Az edzői stáb ugye pláne, akikkel a játékosok már beszélni sem voltak hajlandóak. Amire gondoltál, annak köze nincs a felmentésnek, súlyos felelősség a stáb részéről.
Az én olvasatomban ez azt sugallja, hogy "van felmentés" azokkal a tényekkel szemben, amik a pályán megtörténtek.
Pontosíts, mert őszintén fogalmam sincs, mire gondolsz.Peter írta: ↑2023.11.27. 23:27:26Egyáltalán nem pro vagy kontra Frenkie, de nem nagyon értem, hogyan lehet olyan dolgokról beszélni egy meccsel kapcsolatban ami nem történt meg. A meccset a pályán játszák a pályára lépő játékosokkal.bence0330 írta: ↑2023.11.27. 22:34:19Setien kb először az ottléte alatt felrakott 4 középpályást SR-el az élen, kihagyta az abban az időszakban legjobb Puigot, Fatit, nem nagyon értem, hogy lehet ezt pont Frenkie-re kivetíteni, mikor az egész csapat becsődölt egy gyenge, öltözőt sem összefogó edző alatt,
Lassan ott tartunk a fórumon, hogy minden ami TS-től indul az gólszerzési lehetőség, ha pont éppen nem piszkál bele egy ellenfél a középpályán.....
Minden Barca szurkolónak nehéz, de bármilyen meccsel kapcsolatban is - szerintem - csak azokról a tényekről érdemes beszélgetni, amik megtörténtek a pályán.
Jövő időben fantáziálni az teljesen más, szerintem is megnyerhetnénk a BL-t, ha éppen kedvező lenne a csillagállás számunkra, de a múlton és a tényeken akkor sem lehet változtatni, ha bárki más lett volna a pályán, nagyobb vagy kisebb lett volna szél, fű vagy bármi.....
Egyáltalán nem pro vagy kontra Frenkie, de nem nagyon értem, hogyan lehet olyan dolgokról beszélni egy meccsel kapcsolatban ami nem történt meg. A meccset a pályán játszák a pályára lépő játékosokkal.bence0330 írta: ↑2023.11.27. 22:34:19Setien kb először az ottléte alatt felrakott 4 középpályást SR-el az élen, kihagyta az abban az időszakban legjobb Puigot, Fatit, nem nagyon értem, hogy lehet ezt pont Frenkie-re kivetíteni, mikor az egész csapat becsődölt egy gyenge, öltözőt sem összefogó edző alatt,
Szerintem nem.
Na igen, a minőségi cserekapus szükségessége már akkor téma volt, részemről legalábbis.
Áthozom az off miatt.gránit írta: ↑2023.11.27. 22:05:20Közel sem akkora eresztés, mint amekkorának gondoljuk. Münchenben nevetség tárgya lett, amikor úgy gázoltak át rajta, mint kés a vajon. Ő, mint vkp? Na ne... Barcelonába meg szerintem főleg nem volt jó vétel. Passzjátékban sokkal pörgősebb emberre lenne szükségünk.