La Masia - Barça fiatalok
Nálam az ifik közül kezdene Montoya, Fontás, Bartra, Dos Santos, Cuenca mindenképp, de a többiek nem biztos. Nem olyan gyenge ez az ellenfél, és csupán 1 gól az előnyünk, a Barca B védelme sokat hibázik, itt visszaüthet azért, mert nincs több meccs javítani. Nálam mjuk Pinto-Montoya,Bartra,Fontás,Abidal-Dos Santos,Thiago,Iniesta-Cuenca,Cesc,Pedro.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Cuenca Villa sérülése miatt a szezon hátralevő részében a nagy csapattal marad. -sport.es
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Kíváncsi vagyok, hogy csütörtökön mennyi fiatal kap majd lehetőséget. Fontás keveset játszott eddig, de elég nagydarab, Pique-vel jó védőpárost alkothatnak néhány év múlva. Romeu is nagyon jó lesz, múltkor direkt figyeltem city ellen:D Csak az a baj, hogy nincs igazán értelme visszavásárolni. 2 év múlva lesz olyan jó, hogy simán alapember lehetne a barcában, de nem lesz, mert már van stabil kezdő... Bár Keita helyére jól jönne, de a Barca B-ből is jönnek a tehetséges jelentkezők szép számmal. Az a "baj", hogy túl sok a nagy tehetség.
Deulofeut-ban viszont nem látom a jövőt. Igaz, hogy nagyon gyors, meg minden, de akkor sincs meg benne az, ami a legjobbak közé emelhetné. Szerintem Jeffrennél nem lesz nagyobb játékos belőle. Cuencát pedig a kezdőbe várom csütörtökön, Rafinhával és Pedróval együtt.
Deulofeut-ban viszont nem látom a jövőt. Igaz, hogy nagyon gyors, meg minden, de akkor sincs meg benne az, ami a legjobbak közé emelhetné. Szerintem Jeffrennél nem lesz nagyobb játékos belőle. Cuencát pedig a kezdőbe várom csütörtökön, Rafinhával és Pedróval együtt.
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ügyes ez a Cuenca fiú 
http://www.youtube.com/watch?v=G7zHmj2oTbk
Bár még tétmeccsen van mit bizonyítania, de jó úton halad.

http://www.youtube.com/watch?v=G7zHmj2oTbk
Bár még tétmeccsen van mit bizonyítania, de jó úton halad.
- shutterisland
- Director del Fútbol
romeu a kezdőben a city elleni rangadón! 

Cuenca fantasztikus, óriási kedvencem kb az első meccse óta
sztem a csapat egyik legjobbja volt, két assziszt, meg kiharcolt büntető, agresszív, céltudatos játék, vállalkozó kedv, határozottság, könnyedség, már a rutin is meglátszott rajta a többiekhez képest...egészen hihetetlen.
Dos Santos sztem kész játékos, nem nagyon fog fejlődni már. Keitát tudná helyettesíteni, technikásabb nála, de ugyanolyan pontosan passzol, rengeteget szerelt, talán a leghasznosabb játékosunk volt, Thiago mellett.
Sergi Roberto rengeteget dolgozott, bár a két kihagyott ziccer azért picit fájó. Rafinha még túl fiatal, nem volt az igazi, voltak szép megmozdulásai, de még nem elég folyamatos a játéka, nem elég tudatos...de hát 18 évesen nem is lehet elvárni. A képességei megvannak, kb 2 év múlva meglátjuk meddig jutott
Deulofeu meg...továbbra is nagy kérdőjel nekem, a potenciál megvan benne, lendületes, gyors, képes jó cselekre, amikkel helyzetet tud teremteni. Viszont...passzolni nem TUD! Nem az, hogy nem akar...egyszerűen nem tud. Szinte minden átadása a hátra passzokon kívül rossz helyre ment. Rá duplán igaz az, hogy még fejlődnie, érnie kell, nem lesz még1 Messi, aki 18 évesen Clásicón kezdő, és jól játszik...
Montoya is nagy spíler lehet, őt tutira felhoznám jövőre. Bár ha annyit játszik, mint Fontás, akkor inkább ne...
Összességében tátott szájjal néztem a meccset, hogy némi segítséggel ( Thiago, Maxwell, Pedro ) micsoda fölényt tudtak kialakítani a fiatalok, szenzációs volt nézni ezt.

Dos Santos sztem kész játékos, nem nagyon fog fejlődni már. Keitát tudná helyettesíteni, technikásabb nála, de ugyanolyan pontosan passzol, rengeteget szerelt, talán a leghasznosabb játékosunk volt, Thiago mellett.
Sergi Roberto rengeteget dolgozott, bár a két kihagyott ziccer azért picit fájó. Rafinha még túl fiatal, nem volt az igazi, voltak szép megmozdulásai, de még nem elég folyamatos a játéka, nem elég tudatos...de hát 18 évesen nem is lehet elvárni. A képességei megvannak, kb 2 év múlva meglátjuk meddig jutott

Deulofeu meg...továbbra is nagy kérdőjel nekem, a potenciál megvan benne, lendületes, gyors, képes jó cselekre, amikkel helyzetet tud teremteni. Viszont...passzolni nem TUD! Nem az, hogy nem akar...egyszerűen nem tud. Szinte minden átadása a hátra passzokon kívül rossz helyre ment. Rá duplán igaz az, hogy még fejlődnie, érnie kell, nem lesz még1 Messi, aki 18 évesen Clásicón kezdő, és jól játszik...
Montoya is nagy spíler lehet, őt tutira felhoznám jövőre. Bár ha annyit játszik, mint Fontás, akkor inkább ne...
Összességében tátott szájjal néztem a meccset, hogy némi segítséggel ( Thiago, Maxwell, Pedro ) micsoda fölényt tudtak kialakítani a fiatalok, szenzációs volt nézni ezt.
Sokan tetszettek a tegnapi mérkőzésen, de azért még voltak problémák is. Ami bejött, hogy végre meg tudtuk indítani úgy a szélen az embereinket, hogy középen is érkezett valaki, főleg h ez úgy történt meg, h már 2-vel mentünk. (Tehát az, hogy 2-2nél meg 0-0nál a Madrid ellen Messi is fel-fel tűnik ilyenkor, nem igazán számít).
A védelmen nagyon látszik, hogy erőltetik a trükkös meg nagyon kijátszott labdakihozatalokat, de ez sokszor nem jött össze. (Ezt egyébként a B meccsein is észrevettem). Viszont szereléseknél nagyon a helyükön voltak (talán Muniesa volt egy kicsit gyengébb), Fontás jegelését egyáltalán nem tartom indokoltnak. Montoya meg kiváló utódja lesz Alvesnek, ha eljön az ideje.
JdS nem vállalt sok kockázatot, de a feladatát megoldotta, mondhatjátok, hogy Busquets helyén játszott, de teljesen Xavira emlékeztetett. Védekezésben szvsz nem olyan jó, hogy vkp-ként kezdjük használni.
Rafinha meg Deulofeu nem villogott annyira, látszik még rajtuk, hogy rájuk fér a pallérozódás a B-ben.
Sergi Roberto egyértelműen jobb volt nála, teljesen illett Cesc posztjára
Cuenca jó volt ismét, de látszik hogy fejben még nagyon nem érett meg a feladatra, jól példázza az, amikor kb. 5-en vihették 2 védőre, ő meg megállt először, aztán meg a rövid sarokra rábikázta. Volt látványosan rontott passza (nem rosszul találta el, hanem oda adta Sergi Robertonak a labdát, ahonnan az éppen elmozgott), felesleges cselezése is.
A védelmen nagyon látszik, hogy erőltetik a trükkös meg nagyon kijátszott labdakihozatalokat, de ez sokszor nem jött össze. (Ezt egyébként a B meccsein is észrevettem). Viszont szereléseknél nagyon a helyükön voltak (talán Muniesa volt egy kicsit gyengébb), Fontás jegelését egyáltalán nem tartom indokoltnak. Montoya meg kiváló utódja lesz Alvesnek, ha eljön az ideje.
JdS nem vállalt sok kockázatot, de a feladatát megoldotta, mondhatjátok, hogy Busquets helyén játszott, de teljesen Xavira emlékeztetett. Védekezésben szvsz nem olyan jó, hogy vkp-ként kezdjük használni.
Rafinha meg Deulofeu nem villogott annyira, látszik még rajtuk, hogy rájuk fér a pallérozódás a B-ben.
Sergi Roberto egyértelműen jobb volt nála, teljesen illett Cesc posztjára
Cuenca jó volt ismét, de látszik hogy fejben még nagyon nem érett meg a feladatra, jól példázza az, amikor kb. 5-en vihették 2 védőre, ő meg megállt először, aztán meg a rövid sarokra rábikázta. Volt látványosan rontott passza (nem rosszul találta el, hanem oda adta Sergi Robertonak a labdát, ahonnan az éppen elmozgott), felesleges cselezése is.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A SPORT szerint Bartra 2 évvel meghosszabbította a szerződését.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Cuenca élőben játsza a 'FIFA BE A PRO' módot. Egyszerűen zseniális a srác!
-
- Jugador d'estrella
a tegnapi meccs HD minőségben azoknak akik lemaradtak róla vagy újranéznék normális minőségben:D
a sok jó teljesítményből nekem Rafinha játéka tetszett talán a legjobban , illetve Thiago is nagyszerűen mozgatta a csapatot
Cuenca a második félidőben hozta azt amit mostmár el is várok tőle (a 11-est megérdemelte volna ,hogy ő lője
Pedronak remélem jót tesz ez a két gól, bár játékban nem volt túl jó, inkább csak görcsösen darált mint sérülése előtt...
Deulofeu viszont rettentő gyenge volt, de neki még van sok ideje a fejlődésre...
http://torrent.alein.org/index.php?page ... 5debe8e71b
a sok jó teljesítményből nekem Rafinha játéka tetszett talán a legjobban , illetve Thiago is nagyszerűen mozgatta a csapatot
Cuenca a második félidőben hozta azt amit mostmár el is várok tőle (a 11-est megérdemelte volna ,hogy ő lője

Pedronak remélem jót tesz ez a két gól, bár játékban nem volt túl jó, inkább csak görcsösen darált mint sérülése előtt...
Deulofeu viszont rettentő gyenge volt, de neki még van sok ideje a fejlődésre...
http://torrent.alein.org/index.php?page ... 5debe8e71b
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Remek meccs volt, örömteli látni a kicsiket!Cuenca játéka nagyon tetszik, talán a Real ellen is kap lehetőséget, s meglepjük őket! 

háhh, a mai meccs után az első csapat játékosai(akik a lelátón ültek) tapssal és üvöltéssel várták az öltözőben a fiatalokat. meg is érdemlik.
- shutterisland
- Director del Fútbol
talán tévedtem cuencával kapcsolatban, lehet, hogy valóban több van benne, mint amennyit sejtettem.
mondjuk ettől függetlenül csak akkor hoznám majd fel jövőre az A csapathoz, ha afellay elmegy.
mondjuk ettől függetlenül csak akkor hoznám majd fel jövőre az A csapathoz, ha afellay elmegy.
-
- Entrenador del Barça
En azt hiszem megvan a jovo evi 3 jatekos aki megkapja a profi szerzodest:
Cuenca:Zsenialis,amit az iden muvel
JDS:Szerintem Keita tavozni fog s o fogja atvenni a helyet,ha nem akkor esetleg majd Romeu,de meg kell adni neki a lehetoseget
Montoya:Alvesnek tovabbra sincs rendes csereje(Adriano nem jo ott), Montoya jateka pedig nagyon hasonlit a brazilera,s lehet,hogy meg beadni is tud.
Cuenca:Zsenialis,amit az iden muvel
JDS:Szerintem Keita tavozni fog s o fogja atvenni a helyet,ha nem akkor esetleg majd Romeu,de meg kell adni neki a lehetoseget
Montoya:Alvesnek tovabbra sincs rendes csereje(Adriano nem jo ott), Montoya jateka pedig nagyon hasonlit a brazilera,s lehet,hogy meg beadni is tud.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- westerngom
- Entrenador del Barça
- az idény egyik legjobb meccsét láttam a "csapattól", a B keret játékosaival!
Elgondolkodtató, hogy a fiatalok mennyire könnyed, letisztult játékot játszottak, az A keretre jellemző: agyonbonyolított, cselt a cselre és még kettőt húzva, majd tök fölöslegesen lepasszolva, végül kapusba lőve játékkal szemben.
Gratula még 1x!
Elgondolkodtató, hogy a fiatalok mennyire könnyed, letisztult játékot játszottak, az A keretre jellemző: agyonbonyolított, cselt a cselre és még kettőt húzva, majd tök fölöslegesen lepasszolva, végül kapusba lőve játékkal szemben.
Gratula még 1x!
-
- Entrenador del Barça
Eszmeletlen ez a Pep,annyi tehetseges jatekos kozul pont ot szurta ki!kristop írta:nagyot mondok, de cuencát lehet hogy lekellett volna hozni, hogy pihenjen a madrid elleni meccsrekét gólpassz + egy kiharcolt tizenegyes. ennek a gyereknek jövőre a nagycsapatban a helye!

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
nagyot mondok, de cuencát lehet hogy lekellett volna hozni, hogy pihenjen a madrid elleni meccsre
két gólpassz + egy kiharcolt tizenegyes. ennek a gyereknek jövőre a nagycsapatban a helye!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Nincs okunk a panaszra az utánpótlást illetően.
Nagyon tetszett a játék, így tovább a segundaban is!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- gianni
- Entrenador del Barça
Aki nem látta bánhatja!
Fantasztikus volt,csúcs!!!http://www.youtube.com/watch?v=y0bkJYIz3gY
Fantasztikus volt,csúcs!!!http://www.youtube.com/watch?v=y0bkJYIz3gY
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gianni 2011.12.06. 22:46:41-kor.
-
- Jugador del Barça
Hát teljesen másképp láttuk a meccsetpalesz77 írta:Hát Dos Santos érzésem szerint hatalmasat játszott - főleg az első félidőben. Igazi karmestere volt ma a csapatnak, minden támadás rajta ment keresztül, bármikor megjátszható volt, és kb 90% fölötti pontossággal passzolt..

Azzal viszont egyetértek, hogy Thiagot többször is meg lehetne próbálni előrébb játszatni.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Szerintetek a szezon végén Cuenca kapni fog szerződést? Szerintem ha a hátralévő x meccsből kap minimum 5x játéklehetőséget, akkor igen. Én látok a srácban fantáziát, és dettó az lenne vele mint Pedroval és Busquetssel.
shutter, ármándó ennél 100x jobbakat csinál
shutter, ármándó ennél 100x jobbakat csinál

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát Dos Santos érzésem szerint hatalmasat játszott - főleg az első félidőben. Igazi karmestere volt ma a csapatnak, minden támadás rajta ment keresztül, bármikor megjátszható volt, és kb 90% fölötti pontossággal passzolt..
Én még mindig szeretném ha Xavit ő helyettesítené majd, a stílusa teljesen olyan mint az "öregnek", inkább passzolna rá ez a szerep mint Thiagora - neki előrébb kéne játszania érzésem szerint, a Milan ellen is bizonyította ezt. Persze tudom, hogy ez sajna nem fog megvalósulni - legalábbis nagyon kicsi esélyt látok rá -, túl sokan vannak a középpályán jelenleg akik tehetségesebbek is mint ő, de szerintem nagyon jó kis playa, és ezt az osztogató szerepkört tökéletesen végzi. Én még bízok benne, hogy az A csapatnál is szép karriert fut be!
Nem csak a mai meccs alapján mondom, mindig is komáltam a fiút, csak gondoltam most le is írom..
Amúgy a többi ifi is nagyon jó, Rafinha is villog párszor, Montoya is tetszik.. Jó az utánpótlás na!
Én még mindig szeretném ha Xavit ő helyettesítené majd, a stílusa teljesen olyan mint az "öregnek", inkább passzolna rá ez a szerep mint Thiagora - neki előrébb kéne játszania érzésem szerint, a Milan ellen is bizonyította ezt. Persze tudom, hogy ez sajna nem fog megvalósulni - legalábbis nagyon kicsi esélyt látok rá -, túl sokan vannak a középpályán jelenleg akik tehetségesebbek is mint ő, de szerintem nagyon jó kis playa, és ezt az osztogató szerepkört tökéletesen végzi. Én még bízok benne, hogy az A csapatnál is szép karriert fut be!

Amúgy a többi ifi is nagyon jó, Rafinha is villog párszor, Montoya is tetszik.. Jó az utánpótlás na!

- shutterisland
- Director del Fútbol
látványos, bár én sosem ájultam el attól, ha egy profi focista (főleg ilyen szinten) képes jó trükkökrekristop írta:cuenca freestyle. hogy nézi már mindenki

ármándó a grundon megcsinálja az ilyeneket

mástéma : sosincs szó a kapusokról, bevallom, én sem vagyok nagyon képben velük....oier,mino..nem tudom, lassacskán pinto szerintem szögre fogja akasztani, valdes pedig tölti a 30-at (mondjuk kapusoknál az még nem sok)...de kíváncsi vagyok, hogy az utánpótlásunkból valaki tűzközelbe érhet e majd.