2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Rutintalan, fizikailag gyenge, ezeket aláírom. Csak hogy ezeken lehet javítani. Cuenca nem lesz egy Messi, nem valószínű hogy nyerni fogja az aranylabdákat, de Pedro sem ezért tart ott ahol. Nekem egyből ő jutott eszembe róla, sok a hasonlóság kettőjük között, bár lehet hogy ezt csak én látom így.lluisllach89 írta: De rutintalan, fizikailag sehol nincs. Baromi szerencséje van hogy itt lehet, de hogy még a MU is érdeklődik... Felfoghatatlan, Premier Leagueben mi lenne vele, te jó ég...
Szimpatikus mint személyiség, de valljuk be, nem Barca szint.Barcaman14 írta:Egyre többször hallani hogy sok az érdeklődő Cuenca iránt, persze nem meglepő módon.
Ideje lenne elé tenni egy szerződést, mert banális hiba lenne a részünkről ha hagynánk távozni, pláne ingyen! Az mondjuk jó hír hogy Cuenca itt képzeli el a jövőjét!
Én nagyon megkedveltem a srácot, és gondolom még sokan így vannak ezzel.
"megüti a szintet" elég baljós szerintem. Nagyon keveset fog majd szerepelni, ha pedig igen akkor is csak azért mert nincs más lehetőség. Semmiképp nem adnék neki szerződést. Neki tökéletes a másodosztály. Ha többre vágyik majd megy egy olyan csapatba ahol jutna neki normális szerep.ab1daL írta:Pep nyilatkozatából: "Felmerült a lehetőség, hogy Soriano véglegesen felkerül az első csapathoz, mivel megüti ezt a szintet, ez nem kétséges. Óriási hátrány viszont a számára, hogy ha felhívom, már nem szerepelhet a B csapatban. A hónap végéig dönteni fogok a személyét illetően."Ez csak nekem szúrt szemet?
Így van! Abszolút jól jöhetne ideiglenesen, meg neki se lenne rossz ajánlólevél ha esetleg futna nálunk pár jobb meccset - eligazolni is könnyebb lenne neki mivel azért az első csapat szerintem neki nem realitás.shutterisland írta:bár nem fiatal már igazán soriano, de aki 38 meccsen 32 gólt rúg, az tűzoltásnak minimum jó lenne a nagy csapatba is... az már más kérdés, hogy ő középcsatár...
Akkor menjen a ... sündörgőbe. Azért az nagyon pofátlan lenne, hogy visszahívják egy 3. ligás csapatból, folyamatosan játéklehetőséget kap, majd a szerződéseket nem fogadja el és elmegy egy másik klubhoz. Azt hiszem szép kép maradna róla mindannyiunkban....sura írta:Cuencanak, mint lejáró szerződésű játékosnak most már joga van tárgyalni mással is. Ha valaki abból indul ki, hogy a klubnak nem kell érte fizetni, ezért neki magának beajánlhat egy nehezen visszautasíthatót, akkor nehéz lesz itt tartani.
Szezon végéig lehúzza így, aztán kap egy felnőtt kontraktust. Ha meg kevésli majd a pénzt amit esetleg kiszab a Barca, akkor viszlát.sura írta:Cuencanak, mint lejáró szerződésű játékosnak most már joga van tárgyalni mással is. Ha valaki abból indul ki, hogy a klubnak nem kell érte fizetni, ezért neki magának beajánlhat egy nehezen visszautasíthatót, akkor nehéz lesz itt tartani.
Én is szépen néztemshutterisland írta:én annyit fűznék hozzá, hogy brummogtam, mikor cuenca sok lehetőséget kapott az első csapatnál, viszont mások nem...de itt van ez a tello gyerek, sergi roberto, jds, fontás....és még azok, akik ma nem játszottak....hihetetlen megint az utánpótlás.
nyilván nem lesz mindenki xavi meg messi, de hogy ilyen busquets-pedro szintű játékosok fognak jönni a la masiából, abban jelenleg biztos vagyok...sőőőt...