Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor menjen a ... sündörgőbe. Azért az nagyon pofátlan lenne, hogy visszahívják egy 3. ligás csapatból, folyamatosan játéklehetőséget kap, majd a szerződéseket nem fogadja el és elmegy egy másik klubhoz. Azt hiszem szép kép maradna róla mindannyiunkban....sura írta:Cuencanak, mint lejáró szerződésű játékosnak most már joga van tárgyalni mással is. Ha valaki abból indul ki, hogy a klubnak nem kell érte fizetni, ezért neki magának beajánlhat egy nehezen visszautasíthatót, akkor nehéz lesz itt tartani.
Szezon végéig lehúzza így, aztán kap egy felnőtt kontraktust. Ha meg kevésli majd a pénzt amit esetleg kiszab a Barca, akkor viszlát.sura írta:Cuencanak, mint lejáró szerződésű játékosnak most már joga van tárgyalni mással is. Ha valaki abból indul ki, hogy a klubnak nem kell érte fizetni, ezért neki magának beajánlhat egy nehezen visszautasíthatót, akkor nehéz lesz itt tartani.
Én is szépen néztemshutterisland írta:én annyit fűznék hozzá, hogy brummogtam, mikor cuenca sok lehetőséget kapott az első csapatnál, viszont mások nem...de itt van ez a tello gyerek, sergi roberto, jds, fontás....és még azok, akik ma nem játszottak....hihetetlen megint az utánpótlás.
nyilván nem lesz mindenki xavi meg messi, de hogy ilyen busquets-pedro szintű játékosok fognak jönni a la masiából, abban jelenleg biztos vagyok...sőőőt...
A Barca B erősebb csapat, mint a hospitalet, szóval nem értem mitől félsz.Tocy írta:Hm, hát ennek annyira nem örülök, a védelem így meglehetősen harmatos lesz, főleg igazi szűrő nélkül.ab1daL írta:A Sporton olvastam, hogy Abi is szabadságot kapott.Egyébként ezt tippelik mára: Pinto - Montoya, Piqué, Fontás, Muniesa - Busi, Thiago, JdS - Pedro, Cesc, Cuenca.
Amúgy Soriano azért nem, mert egy nulla, semmivel sem jobb, mint a fiatalok, nem is illik Pep játékrendszerébe, valamint még a nullánál is kisebb az esélye annak, hogy akármikor is kerettag lesz az A csapatnál.
szerk.: hülye vagyok, hiszen ott van BusquetsValamiért az volt bennem, hogy JDS a szűrő...
Hm, hát ennek annyira nem örülök, a védelem így meglehetősen harmatos lesz, főleg igazi szűrő nélkül.ab1daL írta:A Sporton olvastam, hogy Abi is szabadságot kapott.Egyébként ezt tippelik mára: Pinto - Montoya, Piqué, Fontás, Muniesa - Busi, Thiago, JdS - Pedro, Cesc, Cuenca.