2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
DE! Ha Chris vagy Kessié tényleg megkapják ezt a 6-8 milliós fizetést, akkor Araujo alapból 10 milla lenne.
Christensen max. kiegészítő szerepkörbe jöhet, kb. Lenglet helyére. Ha neki 3 milliónál többet ajánlunk és Araujonak is ugyanennyit az gáz. Kessié 8 milliós fizuját meg hagyjuk is.... A Pedi-Gavi-Nico hármas nem keres ennyit összesen!!!
Én azt mondanám, hogy ha megállapodnak félúton és 5 misit kap, akkor ettől többet nem kaphat a Chris - Kessié páros sem!
+1Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
DE! Ha Chris vagy Kessié tényleg megkapják ezt a 6-8 milliós fizetést, akkor Araujo alapból 10 milla lenne.
Christensen max. kiegészítő szerepkörbe jöhet, kb. Lenglet helyére. Ha neki 3 milliónál többet ajánlunk és Araujonak is ugyanennyit az gáz. Kessié 8 milliós fizuját meg hagyjuk is.... A Pedi-Gavi-Nico hármas nem keres ennyit összesen!!!
Én azt mondanám, hogy ha megállapodnak félúton és 5 misit kap, akkor ettől többet nem kaphat a Chris - Kessié páros sem!
A fizetésekről szerintem nem érdemes beszélnünk, egyszerűen nem tudhatjuk,hogy mik a tényleges ajánlatok.
Kessié elvileg 6,5 lesz. Ennyit szerintem is meg kellene kapnia mindenképp az urunak, de azt tippelném, hogy meg is fogja kapni.Subinho írta: ↑2022.03.24. 09:36:11Alapvetően azt mondanám, hogy ne kérjen már senki 6-8 milliós fizetést, amikor most indultunk még csak felfelé, nemrég még a fizetéseket felezgettük.
Szerintem nem kell tartani, furcsa nekünk most ez, de mi ahhoz szoktunk hozzá hogy Bartoék Robiknak dobálnak 10 milliós fizut instantba.Faramuci69 írta: ↑2022.03.24. 06:14:06
Ha igazak a hírek és A klub 3 milliót akar adni, a MU kínál 8-10-et, Araujo szeretne 6-6,5 milliót, akkor elakarják adni. Jön a VB, játszania kell. Ezek szerint az a pénz amit remélnek érte, nagyon sokáig fedézné azt a fizetés különbözetet, amivel a helyére szánt játékos érkezne. Ha Christensen kapana 6,5-et, akkoz az 3,5-el több, mint amit Araujo kapna. Ha a MU adna érte 35-t, akkor érthető, hogy miért gondolkodnak így. Persze túl sokáig nem lehet kivárni. Vagy elviszik, vagy nagyobb fizut kellene adni, ha nem akarunk újabb Dembele ügyet.
Ha a Barca valóban nem emel ezután, akkor ez így fura. Azt hittem hosszú idő után, végre megtaláltuk Araujo személyében a jövő Barca csk-ját. Ja, lehet nem katalán? Esetleg Xavi nem lát benne akkora fantáziát? Vagy ez még mindig az alku része, és valahok 5 misi környékén kiegyeznek?
Araujot meg kellene tartani! Nem minden áron, de tény, hogy ha Kessié, Christensen sokkal többet kap, az feszöltséget okoz. Btw, miért nyilvánosak a bérek?
Ha igazak a hírek és A klub 3 milliót akar adni, a MU kínál 8-10-et, Araujo szeretne 6-6,5 milliót, akkor elakarják adni. Jön a VB, játszania kell. Ezek szerint az a pénz amit remélnek érte, nagyon sokáig fedézné azt a fizetés különbözetet, amivel a helyére szánt játékos érkezne. Ha Christensen kapana 6,5-et, akkoz az 3,5-el több, mint amit Araujo kapna. Ha a MU adna érte 35-t, akkor érthető, hogy miért gondolkodnak így. Persze túl sokáig nem lehet kivárni. Vagy elviszik, vagy nagyobb fizut kellene adni, ha nem akarunk újabb Dembele ügyet.Peter írta: ↑2022.03.09. 17:18:13Nagyon remélem, hogy maradni fog Araujo. Szerintem bármilyen, az ő pótlására történő megoldás csak sokkal több pénzért lehetne megoldható. Tudják ezt a székházban is nagyon jól.
Nem tudom, hogy Christensen milyen ajánlatot kapott, de ha a vezetőség egy megemelt ajánlattal képes volt Londonba utazni a dán miatt, akkor bízom abban, hogy azt is kellően megbecsülik, aki miatt még utazni sem kell.
Ha tehetem szoktam nézni Ch meccset, de nekik a csapatszintű védekezésük elég jó, így kifejezetten a dánról nem maradt sem jó, sem rossz emlékem. Ha észrevétlenül teszi egy védő a dolgát, már az is jó.
Rüdiger vagy Azpi játéka, szerepe feltűnőbb volt.
Nagyon remélem, hogy maradni fog Araujo. Szerintem bármilyen, az ő pótlására történő megoldás csak sokkal több pénzért lehetne megoldható. Tudják ezt a székházban is nagyon jól.
Meg amennyire tudom még mindig csavarokkal a kezében játszik, az se segít.bence0330 írta: ↑2022.03.09. 14:18:45Mostanában talán nincs igazi top formában, de még így is elég jó, és rengeteg góltól ment meg, ráadásul az ilyen problémásabb alkudozások általában ki szoktak hatni egy játékos telejsítményére kicsit, elég gyakran látni a jelenséget. Főleg ilyen esetben, ahol jogosan nem érzi magát megbecsülve.
Remélem, hogy nem igaz, hogy bruttó 6-8 körül szeretne, és sokalljuk, mert az elég szomorú lenne.davi10 írta: ↑2022.03.09. 13:59:08Én valahol azt olvastam, hogy br 6-8 misit szeretne, ha jól tudom kb. ennyit ajanlanánk Kessie-nek is. Azért ezt ne sajnáljuk már tőle.
És amúgy jelenleg kevesebb, mint 1 milliót keres, az egyik legkevesebbet a felnőtt keretben.
Néha hibázgat Ő is, de szerintem ha van pótolhatatlan a jelenlegi keretből, akkor Ő az. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy mennyire gyászosan állunk kh poszton így is...
Én valahol azt olvastam, hogy br 6-8 misit szeretne, ha jól tudom kb. ennyit ajanlanánk Kessie-nek is. Azért ezt ne sajnáljuk már tőle.
pedig o sem egy VVD
Hát pedig rohadtul megérdemelne többet, mint a tizenévesek...
Andris írta: ↑2022.02.14. 00:04:16Állítólag végig ugrándozta a második félidőt a kispadnál, valszeg semmi komoly baja nincs, sztem csütörtökön kezdő lesz. Így is egyetértek a cserével, egyrészt a Napoli meccs fontosabb, mint ez az egy szem bajnoki, másrészt senki se gondolhatta, hogy Ericnek pont ez a nap hozza majd élete eddigi legnagyobb bakiját, és még pontot is veszítünk miatta.
Nekem sem sikerült rajonnom, ahol lehet, ott megsérültem