La Masia - Barça fiatalok
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Thiagoról egy jó kis videó. A közelmúltból csak, pár szép mozzanat. Remélem holnap is kezdő lesz, és jövőre pedig Keitás mennyiségben cseréli majd be Pep - lehetetlen kérés, tudom én is -, mert Thiago visszahozhatná végre a joga bonitot a Nou Campba...
Amúgy jól láttam, hogy nem utazik Jonathan most a kerettel? Valaki nem tud róla valamit? Sérült, vagy mi történt? Ő is az utazó keret tagja szokott lenni, remélem csak 3-szor átfutottam a neve felett, és ott lesz, kaphatna ő is pár percet, és egy kicsit több lehetőséget így a szezon végén...
Amúgy jól láttam, hogy nem utazik Jonathan most a kerettel? Valaki nem tud róla valamit? Sérült, vagy mi történt? Ő is az utazó keret tagja szokott lenni, remélem csak 3-szor átfutottam a neve felett, és ott lesz, kaphatna ő is pár percet, és egy kicsit több lehetőséget így a szezon végén...
Az Athletic kikapott a Real Betistől 3-0-ra. Még így is a negyedik helyen vannak, tehát az ő szempontjukból tét nélküli meccs volt. A Betis vezeti a bajnokságot és nagy esélyük van a feljutásra 
A tavalyi kieső Tenerife a benntmaradásért játszik
Valami nincs rendben ott...

A tavalyi kieső Tenerife a benntmaradásért játszik

- palesz77
Tétmeccsre tényleg az lenne, de az előszezon nem hiszem hogy korai. 17 éves, és ezeknek semmi tétje, szóval nem helyezne rá semmilyen nyomást Guardiola... Bojan és Messi ilyenkor már a felnőtt meccseken futkosott kb. Nem azt mondom, hogy hozzuk fel az első csapathoz, tetszik hogy Pep kicsit később dobja mély vízbe a kicsiket, de egy előszezon már belefér. Muniesa se kezdte sokkal idősebben, sőt, Thiago meg Jonathan se, 2 éve ők is ott vannak mindig - igaz Thiago csak a végére ért oda mindig, a korosztályos válogatott meccsek miatt, de remélem érted mire célzok...Lionel85 írta:
Egyébként Palesz, szerintem még Deulofeu korai egy előszezonos játékra a nagycsapatban, bár ha úgy hozza a helyzet, talán ki lehet próbálni, de szerintem még korai lenne.
A marketing-túrákra mehet aki akar, de talán előrébb lennénk olyanokkal, akinek valós esélyük van a nagycsapat közelébe kerülni a következő 2 évben.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jon Toral egy tehetséges középpályás, ám anyai ágról vannak angol felmenői, így könnyű volt a cukrosbácsinak lenyúlnia őt. Rafinha a bátyja láttán szerintem nem fogja törni magát, hogy eligazoljon, remélhetőleg okos lesz és kivárja a sorát.
Egyébként Palesz, szerintem még Deulofeu korai egy előszezonos játékra a nagycsapatban, bár ha úgy hozza a helyzet, talán ki lehet próbálni, de szerintem még korai lenne.

-
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=R4nTmLWJd6cpalesz77 írta:1: Ki ez a Jon?chonggy írta:http://www.hatharom.hu/article/07d2c3-u ... resztjeben
Mostmár azért felb*sz...
Eladtuk Jon-t???![]()
![]()
Még nem hallottam róla, pedig azt hittem nagyjából képbe vagyok az ifikkel... Úgy tűnik mégse. Szóval aki látta már játszani, az írhatna róla, hogy milyen poszt, meg milyen ügyes stbstb... Előre is kösz annak aki ír!
![]()
Középső kp, ügyes, technikás, de jó testfelépítésű volt. Illetve még mindig az, csak már nem nálunk, felbuzgott benne az angol vér

Totalbarcás cikk az egészről: http://www.totalbarca.com/2011/analysis ... -decision/

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barca B - Betis 0 -2 54. perc.

Rafinha már elég idős profi szerződéshez, úgyhogy az ő esetét egész másként kell kezelni. Ha elengedjük, akkor az szakmai döntés lesz. Megjegyzem én kétlem, hogy itt őt olyan baromi sokat látták volna játszani, hisz még a B-ben se nagyon kapott sok lehetőséget, azzal meg legyünk tisztában, hogy a korosztályos csapatok minden évben kidobnak vagy 10-20 játékost, tehetségest és kevésbé tehetségest, mindenkit nem lehet megtartani.
- palesz77
1: Ki ez a Jon?chonggy írta:http://www.hatharom.hu/article/07d2c3-u ... resztjeben
Mostmár azért felb*sz...
Eladtuk Jon-t???![]()
![]()

2: Rafinhás részen meg nem kell fennakadni. Wenger Thiagot is el akarta csábítani anno - csak hogy közeli példát mondjak -, ő mégse ment... Az eligazoláshoz 2 ember kell.

Amúgy rá kíváncsi leszek, remélem a nyári felkészülésre ő is jön, és Gerard D. is, kíváncsi lennék arra hogy tényleg akkora potenciál van-e bennük, vagy csak a hűhó nagy körülöttük.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Barcelona B - Real Betis
41. perc 1-0 oda... Nagyon bealudtak a srácok...
41. perc 1-0 oda... Nagyon bealudtak a srácok...

-
- Jugador del Barça
Hu nagyon jol jatszanak a fiatalok
bingyo
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Nem kell félvi,Rafinha nem fog elmenni!!!Az apja biztosan azt fogja mondani neki hogy maradjon,és ha az nem lenne elég,majd Thiago meggyőzi őt!!!Nem fog elmenni sehová!!!De am már a tököm kivan azzal a francia cig*nnyal,hogy hállandón tülönk viszi el a játékosokat,vagy hozzon vmi szabályt ez ellen a spanyol szövteség,vagy vki csináljon vmit,mert ez így kurv*ra nem jó,akadjon le az akadémiánkrol ez a p*cs!!!azt hiszi hogy ha megveszi a barcás fiatalokat akkor majd olyan jók lesznek mint mi???nem értem hol él az a ....

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen. Könnyebb kiadni 40 millió eurót, mint megtartani... Sosem értettem ezt, de egyelőre Fabregas lehet (lesz?) az egyedüli eset. Piqué-vel még szerencsénk volt, nem volt húzóember a MU-ban, így "csak" 3 milliót kellett leperkálni érte.Fecooo írta:úgy 2 hónapja... de nem eladtuk, hanem a cukrosbácsi elhúzta a mézesmadzagot, ez ellen nem lehet tenni semmit...
engem inkább a Rafinháról szóló rész b. fel...

Én ennek az oldalnak csak akkor hinnék ha egy 10 éves hírt közlenének
Egyébként ha mondjuk lenne 25 játékosa a Barcának, akkor nem szerződtethetnének már senkit a B-ből? Mert 25-ig lehet mezszám és afelett csak ifiből felhozott játékos lehet akinek nem szól a csapatba szerződés.

Egyébként ha mondjuk lenne 25 játékosa a Barcának, akkor nem szerződtethetnének már senkit a B-ből? Mert 25-ig lehet mezszám és afelett csak ifiből felhozott játékos lehet akinek nem szól a csapatba szerződés.
- chonggy
- Capitá del Barça
Fecooo írta:úgy 2 hónapja...chonggy írta:http://www.hatharom.hu/article/07d2c3-u ... resztjeben
Mostmár azért felb*sz...
Eladtuk Jon-t???![]()
![]()
Engem is az,a kérdés csak P.S. volt...

szerk.: aztán meg majd könyörgünk értük 5-7 év múlva...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
úgy 2 hónapja... de nem eladtuk, hanem a cukrosbácsi elhúzta a mézesmadzagot, ez ellen nem lehet tenni semmit...chonggy írta:http://www.hatharom.hu/article/07d2c3-u ... resztjeben
Mostmár azért felb*sz...
Eladtuk Jon-t???![]()
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.23. 19:36:06-kor.
egész korrektnek tűnik a Valencia ajánlata Montoyáért...
2 milláért eladjuk, majd ha kell bármikor visszakaphatjuk 3 millióért, azaz csak 1 millióba kerülne
1-2 évig hadd edződjön, utána jöhet vissza Dani állandó cseréjének, ha már nem bírja a brazil gyalogkakukk
(az EB által reklámozott oldalról)
2 milláért eladjuk, majd ha kell bármikor visszakaphatjuk 3 millióért, azaz csak 1 millióba kerülne

1-2 évig hadd edződjön, utána jöhet vissza Dani állandó cseréjének, ha már nem bírja a brazil gyalogkakukk

Fontás míg lent volt rendkívül sokat kezdett vkp-ben, mivelMuniesa és Bartra megoldották a cb-tkristop írta:nem, ő is egy törpe középső középpályás. amíg thiago a felnőtteknél volt sokat játszott, meg csereként általában beszokott állni. vkp asszem' csak illie és romeu van a bében.messideco írta:Tudtom szerint Sergio Roberto védekező középpályás. Nyáron voltak hírek, hogy felhozzák
nem, ő is egy törpe középső középpályás. amíg thiago a felnőtteknél volt sokat játszott, meg csereként általában beszokott állni. vkp asszem' csak illie és romeu van a bében.messideco írta:Tudtom szerint Sergio Roberto védekező középpályás. Nyáron voltak hírek, hogy felhozzák
-
- Entrenador del Barça
Az nem sör hanem pezsgőmessideco írta::O Sört isznak?
Grat. a fiúknak, szép volt!
Egyébként gratula a fiataloknak,óriási érzés lehet ennyi idősen bajnokságot nyerni
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Director del Fútbol
http://www.mips.tv/player/embedplayer.p ... height=480
Link a meccshez.
Félidőben vezet a Recre egy 11-essel, sajna látszik hogy foghíjas a csapat, eddig ők irányítják a meccset.
Link a meccshez.
Félidőben vezet a Recre egy 11-essel, sajna látszik hogy foghíjas a csapat, eddig ők irányítják a meccset.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Gratula nekik! Remélem pár év múlva az első csapattal hasonló sikereket érnek el!Lionel85 írta:A 2011-ben bajnok Juvenil A csapat ünneplése
http://www.youtube.com/fcbarcelona#p/u/2/wsXOO8Yhxo0