Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont most akartam bemásolni én is. Őszintén benne sem látom/láttam az a potenciált, hogy egyszer a felnőtt keret tagja lehessen. Kb ugyanaz az érzésem vele kapcsolatban, mint Nolitoval. A fejlődésük érdekében jól döntöttek, hogy távoztak.
A főoldalon is volt róla írás és video.aynas írta:Gerard Deulofeu Lázaro Forward 13-03-94
lehet, hogy volt már. akkor bocsi. elég durván tolja a srác
http://www.youtube.com/watch?v=MLUHU2qcuY0
ő jövőre már a b csapat meghatározó játékosa kellen, hogy legyen. a fejlődése töretlen, akkor néhány éven belül a nagy csapatban játszat. csak többet kéne passzolnia
Soriano meg egy állatRewolution5 írta:Barcelona B 2-1 Albacate Soriano dupla .. bravó..
Úgy tudom hivatalosan nem kapott, hogy még tavasszal tudjon a B-ben is játszani, de megígérték neki, hogy nyáron szerződés és első keret. Szóval gyakorlatilag olyan mintha...MessiFan írta:Biztos? Mert még mindig 30-as mezszámot viseli.
Thiago már pár hónapja kapottMessiFan írta:90 százalékban biztos vagyok abban, hogy jövőre Fontás és Thiago szerződést fog kapni az első csapathoz.
Már annyira sokszor voltak ott a keretben, és 20 évesek elmúltak és Thiago ebben a szezonban 15x lépett pályára. Fontás annyira nem kapott lehetőséget, de ha Milito elmegy (márpedig el fog) akkor szerintem inkább őt hoznám fel mint venni egy talán potya játékost.
Deulofeu pedig hihetetlen hogy 2 évvel idősebb nálam és már ott volt a Barca keretében.. Szerintem egy új sztár saját nevelés kerül ki az akadémiáról
Ha nem vagy 6nál többen, akkor igenmessiisten írta:Elvileg ha én monjduk a "B"csapat tagja lennék akkor külön szerződés kell az "A" csapathoz? Vagy csak simán át csoszogok és ott játszhatok akár csak egy meccsre.
Vannak bizonyára, de nem a professzionális mivoltukban. Természetesen elképzelhető, hogy igazad van és jövőre már az első csapathoz kap szerződést, csak azt mondom, hogy hosszabbítani úgy is lehet, hogy az Atlétickel kötik meg azt és csak alkalmankénti kiegészítő szerepkör jutna neki az első csapatnál.LM10 írta:Értem mit mondasz, de csak van különbség a B és az A csapat közti szerződés között nem?Az NB1-ben is profi szerződések vannak, ahogy mindenhol a fociban.
A B csapat tagjai - korlátozott számban - bármikor játszhatnak az első csapat meccsein, ahogy meg is tette idén már Fontás, Bartra, Montoya, Thiago, Dos Santos, Sergio Roberto, Nolito, Muniesa és valamelyik cserekapus a padon is.messiisten írta:Elvileg ha én monjduk a "B"csapat tagja lennék akkor külön szerződés kell az "A" csapathoz? Vagy csak simán át csoszogok és ott játszhatok akár csak egy meccsre.
Értem mit mondasz, de csak van különbség a B és az A csapat közti szerződés között nem?d írta:Te nem tudod jók. 1-25 sorszámot azok kapják, akik a felnőtt - nevezzük így - "A" csapatban kapnak profi szerződést. Az Atlétic játékosai IS profi szerződést kapnak, de ők az Atlétickel kötnek, pl Thiagonak is van profi szerződése, csak még nem a nagy csapattal. A spanyol másodosztályban minden klub tudtommal teljesen profi, a B csapatunk mindenképpen.
Nem jól tudod. A profi szerződéssel kapnak 1 és 25 közötti mezszámot, és nem játszhatnak utána a B csapatban.d írta:Hogy a fenébe ne lennének profi szerződések?
A juvenilből éppen felhozott játékosokon kívül mindenkinek profi szerződése van ott.
Ott profiszerződéssel nem nagyon vannakd írta:Arra nem gondoltál, hogy a B csapathoz fog szerződést hosszabbítani?LM10 írta:A Sport szerint heteken belül 2015-ig szerződést hosszabbítunk Sergi Robertoval. Arról nem értesültem, hogy ez is még ifi, vagy profi lesz-e, de szerintem inkább profi, ha 2015-ig szól majd. Csak minek ennyi kp? Lehet Keitának leágazóban van barcelonai karrierje?
Arra nem gondoltál, hogy a B csapathoz fog szerződést hosszabbítani?LM10 írta:A Sport szerint heteken belül 2015-ig szerződést hosszabbítunk Sergi Robertoval. Arról nem értesültem, hogy ez is még ifi, vagy profi lesz-e, de szerintem inkább profi, ha 2015-ig szól majd. Csak minek ennyi kp? Lehet Keitának leágazóban van barcelonai karrierje?