Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bezony, tiszta Torres feje vanP.U.Y.O.L. írta:Ha már hasonlítgatunk, nekem külsőre olyan mint Torres, a játékstílusa pedig inkább C. Ronaldo.fanbarca írta:Húú. Tud a srác, tényleg olyan, mint egy Dinho-Messi turmix.
Meglátjuk mi lesz belőle, mert egyelőre csak az látszik, hogy van benne tehetség...
Ha már hasonlítgatunk, nekem külsőre olyan mint Torres, a játékstílusa pedig inkább C. Ronaldo.fanbarca írta:Húú. Tud a srác, tényleg olyan, mint egy Dinho-Messi turmix.
Én spanyol kommentátortól hallottam, hogy úgy ejtik, ahogy le van írva: Deulofeu. Ennyi. De könnyebb a Gerard.LM10 írta:DeulofeuHihetetlen mit művel. Ronaldinho és Messi keveréke. Nagyon remélem be fog érni, és nem dos Santos útját választja majd, de nem hiszem, hogy ez bekövetkezne. Már most nagy rajongója vagyok, szurkolok neki nagyon!
Am hogy kell ejteni az ő nevét?
5-1messibingyo írta:Mar 4-1FtcSikiHun írta:Deulofeu megint betalált.68. percben 3-1re mennek Észak-Írország ellen.
Mar 4-1FtcSikiHun írta:Deulofeu megint betalált.68. percben 3-1re mennek Észak-Írország ellen.
Viszont Thiagoban sokkal több a varázslat, a brazil mozdulatok. Több esélye van rábence-barca írta:Thiago Xavi posztján játszik, Xavi nem kapott aranylasztit. Tehát közel sem olyan biztos. Majd eldől, de ez így merész kijelentésZS10 írta:Thiago a jövő aranylabdása lesz. Ő felkerül végleg az első csapathoz és Deulofeu is közel áll hozzá.
Thiago Xavi posztján játszik, Xavi nem kapott aranylasztit. Tehát közel sem olyan biztos. Majd eldől, de ez így merész kijelentésZS10 írta:Thiago a jövő aranylabdása lesz. Ő felkerül végleg az első csapathoz és Deulofeu is közel áll hozzá.
Hát azért ez kissé merész kijelentés!ZS10 írta:Thiago a jövő aranylabdása lesz. Ő felkerül végleg az első csapathoz és Deulofeu is közel áll hozzá.
A szőke Messi:
http://www.youtube.com/watch?v=MLUHU2qc ... r_embedded
5:32-nél olyan gólt lőtt az Espanyol ellen, mint Messi anno a Getefénak.
Deulofeu-Villa-Messi
És még nem is említettem meg Jean Marie Dongou-t, aki a következő évek legnagyobb befejező csatára lesz, és akár 1-2 éven belül válthatná akár Villa-t. (És még csak 15 éves...)
hát igen... de láttunk már nagy sztároknak beharangozott fiatalokat, akik elmerűltek az előzetes beharangozásba,és láttunk olyanokat is, akik a tehetségtelen jelzőve indultak, és sztárok lettek....Fecooo írta:...a lényeg, h ebben a srácban hihetetlen potenciál van... nem emlékszem jól, de annak idején Iniben sem láttam ennyit sztem, mint most benne...