Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát szerintem reflex mozdulat volt, amit az ellövés pillanatában megbánt. Abból is látszik, hogy nem kezdte el ünnepelni a gólját... Szóval paraszt dolognak nem nevezném. Mindenesetre nagyon szép dolog volt, amit a középkezdés után csináltak a fiúk.d írta:Szép, de illett is. Elég paraszt dolog volt a fekvő kapus mellett ellőni a labdát.
Gyönyörű!
RespectFecooo írta:Sergitől nem is lehetett mást várni

Sergitől nem is lehetett mást várni
ZS10 írta:Jean Marie Dongou, 15 éves még csak és nagy valószínűséggel a következő idényt már a Barca B-nél kezdi meg! Az utóbbi néhány évben rendre ő az egész La Masia gólkirálya!
http://www.youtube.com/watch?v=gupLnv-r ... dded#at=30
2:45-nél azért nem semmi gólt ollózott...![]()
Deulofeu-Dongou-Messi lesz a csatársor rövid időn belül...

Szerintem nem véletlen, hogy Sorianót egy spanyol középcsapat, nevezetesen az Espanyol simán elengedte. Jó hogy tud a másodosztályban a 20 évesek meg a töltelékcsapatok ellen brillírozni, de amikor a ManUtd védelmét kell feltörni a BL-döntőben, akkor nem hiszem, hogy sokat tudna tenni...messideco írta:Sorianot az elős csapatba! Már régóta hangoztatom.
Ilyen játékos kell nekünk, nem egy felsztárolt fiatal, mint Bojan vagy Dealofeu...

Bezony, tiszta Torres feje vanP.U.Y.O.L. írta:Ha már hasonlítgatunk, nekem külsőre olyan mint Torres, a játékstílusa pedig inkább C. Ronaldo.fanbarca írta:Húú. Tud a srác, tényleg olyan, mint egy Dinho-Messi turmix.
Meglátjuk mi lesz belőle, mert egyelőre csak az látszik, hogy van benne tehetség...
Ha már hasonlítgatunk, nekem külsőre olyan mint Torres, a játékstílusa pedig inkább C. Ronaldo.fanbarca írta:Húú. Tud a srác, tényleg olyan, mint egy Dinho-Messi turmix.