pokemon77 írta:Thiago az U-19-es EB-n van. De egyébként ő is az egyike lesz azoknak akiket az első és a második csapatnál is számításba vesznek.

pokemon77 írta:Thiago az U-19-es EB-n van. De egyébként ő is az egyike lesz azoknak akiket az első és a második csapatnál is számításba vesznek.
10 ifi játékos:palesz77 írta:hy. valaki írja le nekem, hogy kik az ifik, akik mennek felkészülésreelőre is köszi, a cikkben nem találtam...(párat felismertem, de nem túl sokat
)
Ez tényleg nagyon szép gólwikko írta:olvasgattam Régebbi Híreket és találtam egy olyat hogy vmi 12 éves szuper tehetséget Erik Lamela-t akartuk leigazolni ... De végül nem sikerült
Megnéztem YouTube-n van e róla vidi...
Egy volt :
http://www.youtube.com/watch?v=vMrCvc0XhD0
Nem csúnya gól látszik jók a Barca játékos figyelői !
kösziTZS írta: Védők: Martín Montoya (18 ) Albert Dalmau (17), Marc Muniesa (17), Andreu Fontàs (19), Víctor Espansandín (24),
Középpályások: Rueda (21), Jonathan Dos Santos (19),
Szélsők: Jeffren (21), Gai Assulin (18 ),
Csatár: Rubén Rochina (18 ).
Védők: Martín Montoya (18 ) Albert Dalmau (17), Marc Muniesa (17), Andreu Fontás (19), Víctor Espansandín (24),palesz77 írta:hy. valaki írja le nekem, hogy kik az ifik, akik mennek felkészülésreelőre is köszi, a cikkben nem találtam...(párat felismertem, de nem túl sokat
)
Picit ha visszaolvasol... Abraham-Cadíz, Xavi Torres-Malaga.TZS írta:Ők végül hol kötöttek ki?kabekabe írta:Na elmentek ketten(Abraham, Xavi Torres).
Kölcsönbe vagy végleg mentek?
Ők végül hol kötöttek ki?kabekabe írta:Na elmentek ketten(Abraham, Xavi Torres).
Azért az nem lesz tét nélküli meccs! HA nyernek, akkor pk a csoport elsők és akkor valszeg Brazíliával fognak a spanyolok játszani, ami nem olyan, mint Egyiptom ellen, akik egyébként nagyon szépen játszanak!Fernando írta:Szerintem nem baj az ha korán ottvan a válogatottban Busquets. Kell, hogy szokja a légkört. A tehetsége megvan, már csak a tapasztalat kell. Irak ellen nem játszott rosszul. Dél-Afrika ellen tuti kezd. Tétnélküli meccs, max abból a szempontból nem, hogy a veretlenségi széria nem törjön meg.
Hát persze...mint nálunk...az a gyerek bukott focista..matyi02 írta:Dos-nak nem való a PL. Hidd el ha visszajönne spanyolba pl: Depor.
Olyat alakítana, hogy csak néznénk (szerintem.)
De akár említhetnénk Giovanni Dos Santost is, ő is elég jól indult nálunk, és hol kötött ki...barca99 írta:...hiába játszot itt egy vagy több meccset is, vagy volt az utánpótlás húzóembere (Verdú és Cristian is a Deporba ment, de Gabri vagy Dámia is volt a felnőtt keretben, majd eligazoltak... ha csak a közelmúltban gondolkozunk.)
Szóval biztos vagyok benne, hogy akiben megvan a potenciál, hogy klasszis, vagy jó kiegészítő ember legyen azt marasztalni fogják.