Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Chino írta: Én Gai-t látnám legszívesebben. Még csak 16 éves és amit láttam tőle és hallottam róla az arra sarkall, hogy kövessem figyelemmel. Az új Messinek mondják. Mondjuk Messiből 1 születik százévenként de majd meglátjuk.
Már be is hívták a felnőtt válaogatottba, ha jól tudom. Azért ilyen idősen nem semmi meégha nem is a legerősebb csapat.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gai_Assulinbali 15 írta:Assulin tagja lesz a jövő évi kezdőnek? Nem tudom hány éves...
Muniessa nem valószínű hogy feljön idén. Én Gai-t látnám legszívesebben. Még csak 16 éves és amit láttam tőle és hallottam róla az arra sarkall, hogy kövessem figyelemmel. Az új Messinek mondják. Mondjuk Messiből 1 születik százévenként de majd meglátjuk.bali 15 írta:Én láttam nem olyan rég Dos Santost. Válogatott mérkőzés volt. Lőtt egy bomba gólt és adott egy gólpasszt.Barcaádám írta:Szerintetek kik a legvalószínűbb hogy feljutnak?Muniesa-ra Thiagora Jeffrenre és Gai Assulinra gondoltam.Dos Santos is ?tényleg nagyon jó?
Assulin tagja lesz a jövő évi kezdőnek? Nem tudom hány éves...
Én láttam nem olyan rég Dos Santost. Válogatott mérkőzés volt. Lőtt egy bomba gólt és adott egy gólpasszt.Barcaádám írta:Szerintetek kik a legvalószínűbb hogy feljutnak?Muniesa-ra Thiagora Jeffrenre és Gai Assulinra gondoltam.Dos Santos is ?tényleg nagyon jó?
Nem ő a fifába akarja őketfcbarca0827 írta:Ez tényleg csak azért érdekel annyira, hogy kit tegyél be a PES-be?
nem 12 éves, hanem 17, csak még 12éves korába akartuk megvenni, de nem jött összeMQuC írta:Megnéztem a videot a 12 évesről . Komoly gol volt. És a az a tincs hátul...![]()
Ez tényleg csak azért érdekel annyira, hogy kit tegyél be a PES-be?Barcaádám írta:Szerintetek kik a legvalószínűbb hogy feljutnak?Muniesa-ra Thiagora Jeffrenre és Gai Assulinra gondoltam.Dos Santos is ?tényleg nagyon jó?
semmi baj, én értettem félrematyi25 írta: Nem, nem bocs a félrevezetésért. Pénteken lesznek még közvetítések de sajnos nincs odaírva hogy mikor játszanak a spanyolok. Pénteken valamikor. Én se néztem végig meccset de Thiago 14 esben játszott.
Nem, nem bocs a félrevezetésért. Pénteken lesznek még közvetítések de sajnos nincs odaírva hogy mikor játszanak a spanyolok. Pénteken valamikor. Én se néztem végig meccset de Thiago 14 esben játszott.palesz77 írta:
én meg azt httem most ismétlik és futottam a TV-hez![]()
amúgy mikor lesz a kövi spanyol meccs? tegnap a 84. perctől láttamakkor még fenn volt Thiago? mert ha igen nem nagyon villogott, nem mondta nevét a kommentátor
![]()
előre is kösz a választ, azt már meg akarom nézni
én meg azt httem most ismétlik és futottam a TV-hezmatyi25 írta:Thiago játékát meg lehet nézni most az Eurosporton, ott adják az U19-es vb-t.Tegnap játszották éppen a spanyolok és 2-1-re verték a törököket. Egyet mondhatok technikás a gyerek, még ha a tegnapi meccs nem is volt e legjobb.