davi10 írta: ↑2021.06.10. 08:42:16
Mi a helyzet a bhv sráccal, akit elvileg Koeman is kinézett magának?
És Konrad? Mondjuk Ő mehetne kölcsönbe simán.
Ja, Konradot én is hiányolom, sőt, már tavaly is hiányoltam, már csak azért is, mert Fati lesérülését követően egyszerűen nem volt balszélsőnk, de még csak jobblábas támadónk sem gyakorlatilag. Oké, 3-5-2-nél már nem hiányzott, de a 4-2-3-1 és 4-3-3 elég sokáig tartott, és volt egy periódus, mikor Braith játszott ott. És ez tipikusan az a jelenség, amikor nem posztból pótolunk posztra. A barátságos meccsen mutatottak alapján kaphatott volna legalább párszor fél órát.
Amennyit én láttam belőle (pár B-s meccs össszefoglaló + szezon eleji barátságos), szerintem túl erős ahhoz, hogy néha pár percre feljöjjön a B-ből, szerintem is mennie kéne kölcsönbe, és bizony első osztályú csapathoz.
Most szerintem azért nem kerülhetett fel, mert végre ténylegesen megleszünk posztokra cserékkel együtt is, főleg 3-5-2-ben nem lenne helye, de Fati és talán Depay esetén 3 támadós felállásnál is esélytelennek tűnik a játszatása. Hiába ügyes, ha nála jobbak vannak előtte.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy