A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Doku idén Haaland mögött talán a legfoglalkoztattabb támadójuk lett, ezért gondoltam inkább Savinhora, akinek ugyan hosszabb távra szól a szerződése, de a City prioritásait tekintve talán mozdíthatóbb. Bár onnan szerintem alapból esélytelen hozni bárkit, megfizethető áron biztosan nem. Paixao-t annyira nem ismerem, idén csak a Real ellen láttam Marseilles meccset, de ott csak a végére állt be, illetve komoly zsákbamacskának tűnik, illetve ahogy tudom jobb oldalon nem igazán játszik.bence0330 írta: ↑2026.02.04. 15:09:40Én úgy értettem, hogy Rashford helyett hozni egy ilyen játékost. Doku könnyen lehet, hogy nem lenne esélytelen, eleve voltak hangok, hogy nem elégedett a játékpercekkel, erre télen még a nyakára hozták a szezon alighanem legjobb balszélsőjét, Semenyót.Chino írta: ↑2026.02.04. 14:53:40Igen, egy ilyen típusú játékos nagyon kellene, viszont egyrészt nagyon ritka vagy számunkra megfizethetetlen. Arról nem is beszélve, hogy eljönne-e alapvetően cserének, ha az adott klubjában stabil játékos és egyáltalán elengednék-e. Dokura sajnos szerintem minden előbbi kritérium adott, így felejtős, akkor már inkább Savinho az, akit talán meg lehetne próbálni, viszont támadósorban mindenképp egy center a prioritás a balszélső mellett.
Ennek a teszkós verziója lehetne Virgili akár, meg vannak a piacon hasonlóak, ki tudja, Paixao nem dobbantana-e szívesen az OM-ből, ős is bevethető két szélen, és top szinten cselez meg lát, 40-nél több nem lenne, és mivel Rashi is lenne 30, és két posztot is lefedne csereként, már nem lenne vészes.
Mindez persze csak ha Roony nem marad. Ha neki ez így jó, én csak örülnék neki. Még azzal is megpróbálkozhatna Flick, hogy beteszi néha balszélre 10 percekre, főleg most hogy Rapha sérült, Rashi cseréjének. Ha kiderülne, hogy legalább 10-20 perces cserének jó ott is, egész máshogy nézhetnének ki a játékpercei. Nem tudom, van-e ehhez Flicknek affinitása.
Én úgy értettem, hogy Rashford helyett hozni egy ilyen játékost. Doku könnyen lehet, hogy nem lenne esélytelen, eleve voltak hangok, hogy nem elégedett a játékpercekkel, erre télen még a nyakára hozták a szezon alighanem legjobb balszélsőjét, Semenyót.Chino írta: ↑2026.02.04. 14:53:40Igen, egy ilyen típusú játékos nagyon kellene, viszont egyrészt nagyon ritka vagy számunkra megfizethetetlen. Arról nem is beszélve, hogy eljönne-e alapvetően cserének, ha az adott klubjában stabil játékos és egyáltalán elengednék-e. Dokura sajnos szerintem minden előbbi kritérium adott, így felejtős, akkor már inkább Savinho az, akit talán meg lehetne próbálni, viszont támadósorban mindenképp egy center a prioritás a balszélső mellett.
Igen, egy ilyen típusú játékos nagyon kellene, viszont egyrészt nagyon ritka vagy számunkra megfizethetetlen. Arról nem is beszélve, hogy eljönne-e alapvetően cserének, ha az adott klubjában stabil játékos és egyáltalán elengednék-e. Dokura sajnos szerintem minden előbbi kritérium adott, így felejtős, akkor már inkább Savinho az, akit talán meg lehetne próbálni, viszont támadósorban mindenképp egy center a prioritás a balszélső mellett.bence0330 írta: ↑2026.02.04. 13:37:53Hát ja, de kell csere, mert sérülés bármikor bejöhet. Lehet 1-2 évente cserélődni fognak a cserék, valaki eljön a Barcába, mert már az is öröm neki, hogy felveheti a mezt, aztán megunja, és elmegy. Ami igazán jó megoldás lehetne, az egy igazi kétoldali szélső, aki kapna perceket mindkét oldalon csereként, és beármelyik megsérül, beugrik helyette. Egy Doku-féle játékos.
Hát ja, de kell csere, mert sérülés bármikor bejöhet. Lehet 1-2 évente cserélődni fognak a cserék, valaki eljön a Barcába, mert már az is öröm neki, hogy felveheti a mezt, aztán megunja, és elmegy. Ami igazán jó megoldás lehetne, az egy igazi kétoldali szélső, aki kapna perceket mindkét oldalon csereként, és beármelyik megsérül, beugrik helyette. Egy Doku-féle játékos.
Szerintem maradni fog, a klub is minden bizonnyal azt szeretné, mivel már két éve figyelik és tavaly hozni akarták, csak közbejött a sérülése és nem olyan játékosnak tűnik, aki az első szezonja után azt mondja, hogy ennyi volt. Bár annyira nem lehet tudni. Viszont egyelőre még csak egy fél szezon telt el, sok következtetést nem lehet levonni, illetve Yamalnál is akadhat sérülés. Kicsit olyan a helyzet vele kapcsolatban, hogy ha elmegy és Yamal huzamosabban kiesik baromira hiányzik, ha marad lehet, hogy nagyon hiányozni fog.Troym írta: ↑2026.02.04. 11:44:09off:
Meg Roqueval, akit akkor elé helyeztek, ahogy megérkezett és a csapat tagja volt Guiu távozásakor.
Előtte volt Lewa, Ferran és Roque.
Ha már mindenki a türelmet hiányolja a fiataloknál, akkor ez igaz Roonyra is. Első szezonja európai élcsapatban, 1 év sérülés után, nyáron is meg akarja tartani Flick, szerintem ez fix.
Innentől a srác gondolkodása határozza meg mi legyen, továbbáll, vagy 2. szezonban marad és szerez magának perceket, akár egy másik poszton.
off:
Szerintem pont, hogy érthetetlen, hogy elment. Ha azt képzelte, hogy felhozzák az U19-ből, ahol peremember volt, még az Atleticbe sem került padra majd itt minden második-harmadik meccsen szerepelni fog elég naiv volt. 18 évesen kicsit sokat képzelt magáról, főleg, hogy csupán egy fél évet töltött el itt, ami kb semmit nem jelent. Egy totál ismeretlen játékos fél szezon alatt 5 meccset kap nem hiszem, hogy sokatmondó, nem mellesleg nála sokkal tehetségesebb játékosok maradtak az utánpótlásban. Flick is külön edzéstervet dolgozott ki számára, nem lehet azt mondani, hogy ne számolt volna vele, egy ilyen játékost normál esetben is nagyon lassan építenek be. Sőt legalább egy évet hagynak neki a B-csapatban. Gavin, Fatin és Yamalon kívül nem is nagyon tudok olyan játékost mondani, aki átugrotta volna az Atleticet, bár előbbi is azért másfél évig U19-es kerettagként feljárt a B-be. De a Juvenilben kirobbanthatatlan kezdők voltak, és tudásban sem lehet nagyon összehasonlítani őket.Mihu írta: ↑2026.02.04. 10:21:01
Dro-t is meg tudom érteni, hogy elment, mert ha valaki annyira mondja, hogy mennyire számít rá és hogy így, meg úgy, meg amúgy, akkor nem ad neki zsinórban 15 meccsen 12 kispadot, meg egyszer 3 percet. Ráadásul az egyik kispad egy Guadalajara elleni kupameccs volt, ahol inkább berakta kezdőbe középpályára, vagyis hát hamis 9-esbe Lamine-t.
Egy Prime Messi jutott róla eszembe. Neki is voltak cseréi. Nem sok mindent "ettek meg" nálunk. Feltehetően Yamal is így lesz. Csak akkor szerintem nem is kell erőltetni azt, hogy legyen cseréje.
Az 56.-ban rúgtuk rá a másodikat. Mikor kellett volna bejönnie? 3 vagy 4-0nál? Nem tett már le annyit az asztalra, hogy 2-0-nál is bejöhet? Miért csak úgy számolunk vele, hogy akkor játszhat, ha már nincs érdemi kérdés? Ez mennyire motiváló egy játékosnak?

Eléggé érthetetlen, de ez van. Szerintem is kis értéken fogjuk majd eladni így, játszatva 20-30-ért simán bejelentkezne érte valaki, vagy el sem akarna menni. Persze lehet hogy neki ez így jó, és akkor is marad ha lesz évi néhány meccse, de kétlem.ocsike83 írta: ↑2026.02.04. 08:07:51Pont aktuális. Nagyon sajnálom, hogy ennyire perifériára került. Hogy még egy másodosztály utolsó ellen sem lehet becserélni.
Nem igazán látom, hogy hogyan lesz ebből Barca pályafutás. Félő, hogy sehogy.
Ha a helyét nem találjuk, legalább ne építsük le, mert így a kutyának nem kell majd.
Szerintem tervben volt, hogy beáll, de a meccs alakulása miatt nem került erre sor. Ha egy kicsit meghajtjuk és nem fél gőzzel akarunk továbbbmenni a 60. perc körül már nem lett volna érdemi kérdés és beszálhatott volna.
Pont aktuális. Nagyon sajnálom, hogy ennyire perifériára került. Hogy még egy másodosztály utolsó ellen sem lehet becserélni.
Az se tűnt megoldhatalannak, hogy legalább egy meccset nyerjenek a Koszovó-Szlovén-Svájc ellen. Egyet se sikerült. (0-2-4). Harmatgyengék.ktm írta: ↑2026.01.09. 20:06:12Nincs harmadik meccs, eleg az ukran, lengyel, alban harmason tuljutniuk. Abszolut nem megoldhatatlan.ocsike83 írta: ↑2026.01.09. 13:37:53Azt azért ne vegyük biztosra. Ha a 2 csatáruk magára találna, bármi lehet. Nincsenek annyira nehéz ágon. Először az ukránok, utána a lengyel-albán győztes. Majd a Wales-Bosznia, olasz-északír négyesből a győztes. Azért ez nem annyira lehetetlen küldetés. 3 meccs lesz a VILÁG, mindenki egy lapra tesz majd fel mindent.
Reméljük Roony is hozzáteszi a magáét.
Nincs harmadik meccs, eleg az ukran, lengyel, alban harmason tuljutniuk. Abszolut nem megoldhatatlan.ocsike83 írta: ↑2026.01.09. 13:37:53Azt azért ne vegyük biztosra. Ha a 2 csatáruk magára találna, bármi lehet. Nincsenek annyira nehéz ágon. Először az ukránok, utána a lengyel-albán győztes. Majd a Wales-Bosznia, olasz-északír négyesből a győztes. Azért ez nem annyira lehetetlen küldetés. 3 meccs lesz a VILÁG, mindenki egy lapra tesz majd fel mindent.
Reméljük Roony is hozzáteszi a magáét.
Azt azért ne vegyük biztosra. Ha a 2 csatáruk magára találna, bármi lehet. Nincsenek annyira nehéz ágon. Először az ukránok, utána a lengyel-albán győztes. Majd a Wales-Bosznia, olasz-északír négyesből a győztes. Azért ez nem annyira lehetetlen küldetés. 3 meccs lesz a VILÁG, mindenki egy lapra tesz majd fel mindent.
Majdnem biztosan nem jutnak ki a Vb-re sajnos (és érthetelen módon, támadósorban Gyökeres, Isak).Chino írta: ↑2026.01.09. 09:34:50
Plusz, ha nyáron fut egy jó VB-t elég keresetté is válhat, de még itt a fél szezon, ahol tovább nőhet az értéke.
Kicsit azért csodálkozom, hogy minket választott, pedig sok komolyabb klub is érdeklődött iránta, itt pedig a posztján a világ legjobbja a konkurenciája.
Valószínűleg őt is anyagi befektetés céljából vettük, ahogy tettük azt az utóbbi években másokkal. Látszik rajta, hogy tehetséges srác, de Yamal mögött nem fog sokat játszani. Elvileg Sport/MD szerint sorban állnak érte a csapatok. Idén szerintem biztosan marad, kell is a rotációba, jövőre ha nem lesz szükség eladni az FFP miatt, vagy távoznak mások, az is lehet, hogy megy kölcsönbe, mert nem fog sokat játszani.