2025.08.26. 14:21:51
Nagyon sok pletyka fog elkezdődni vele kapcsolatban, most már kölcsönadásról is elkezdtek írogatni, de máig sem értem, hogy miért nem lehet az Atleticbe regisztrálni. Mastantuono kapcsán ugyan voltak problémák, azt hiszem Galán kezdett el hangoskodni, de úgysem lesz belőle semmi.
Most Laportáék lehet, hogy kivárnak, hogy mi lesz a Realnál mert nem akarnak büntetést kockáztatni és kizárni őt az első csapat meccseiről, nem tudom mi más állna a háttérben. Mondjuk valami gyanús, mert a Getafe is a második csapatába regisztrálta az egyik új szerzeményét, de még nem lépett pályára eddig a bajnokságban. Idáig minden kiskaput kihasználtak, valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy olyat kihagynának, amit más klub már alkalmazott.
De azt sem tartom kizártnak, hogy kivárnak, hátha sikerül megoldani és ha nem, az utolsó pillanatban megy az Atleticbe.
Azért durva , hogy a PL-ben eddig 2,83 milliárdot, Serie A-ban 1,06 milliárdot, Bundesligában 680,98 milliót költöttek összesen a csapatok, míg a La Ligában 556,95 milliót, amiből 343-at a két madridi csapat és még így is sok csapat küzd a regisztrációval. A Getafe például 1,8 milliót költött 13 milliós bevétel mellett és még így is el kell adniuk a legjobb játékosukat (Uche), hogy a maradék hatot regisztrálhassák. A Sevilla is hiába adta el Badét, a többi érkező (0 euróért) még nincs hivatalosan a keretben.
Egy Sunderlandnek 165 milliós kiadással sincs gondja.
És egy olyan brand is mint a Barcelona a 2 milliós Roonyt, Tek-et meg Gerard Martint nem tudja betenni.
Tényleg vicc, hogy a La Liga csapatainak a 3/4-e megy szembe Tebasékkal és nincs változás. Nem mesélje el már senki, hogy az olasz meg a német csapatok annyival jobban állnának anyagilag. Valahogy nem látom hogy mennének tönkre.
Elég sok ok-okozati összefüggés van. A Sevilla sem véletlen, hogy anyagilag az 1:4-ben van, mikor építeniük kell lefelé a csapatukat, hogy fent maradjanak, így természetes hogy elmaradnak a sikerek és semmi bevételük mert nem jutnak el nemzetközi szintre.
Forca Barca!!!!