Nero. írta:Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro.
Itt amúgy az a probléma sokszor, hogy ha azt írom pl én, hogy mennyire jó és ügyes Samper, azt sokan úgy veszik, hogy egy profi játékos szintjéhez hasonlítom. Pedig szerintem a többség az "ajnározás" közben a körülményekhez és a korosztályhoz mérten értékeli az ifiket, és így vannak dicsérve. Munir is jó példa, szerintem egyáltalán nem rossz amit nyújt, mert 20 évesen, ennyi meccsel a lábában, úgy, hogy sokszor nem is a posztján játszik, nem nagyon lehet ennél többet tőle elvárni. Mutatott így is biztató dolgokat, szerintem ennél még többre is képes lenne, ha minden harmadik meccsen legalább 30 percet kapna középen. Aztán van olyan is, aki szerint nem Barca cseréhez méltót nyújt, mert Larsson szintet várna el egy cseretámadótól - van is benne ráció, csak akkor ne akarjunk ifiket így beépíteni.
Emlékszem ez volt régebben is, hogy ha a felhozatalról beszéltünk Grimaldonál, akkor már volt aki szerint a kezdőbe lett követelve, miközben mindenki arra gondolt csak, hogy fel kéne hozni, első szezonban jó 1500 percet talán játszana, aztán 3-4-5 év múlva ESETLEG átveszi Alba helyét.. Na de befejezem ezt, kicsit off ez itt, de ezt le akartam azért írni.
Nero. írta:Denis Suarez lenézését nem nagyon értem ... de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
Ezzel viszont teljesen egyetértek.