Tromort77 írta:Munir statjait megdobja a kupa szereplés ahol azért könyebb dolga volt. Munir ügyes gyerek, de nem elég az MSN mögé. Olyan kellene aki tud lendíteni a játékon. Nem csoda, hogy az MSN egyik tagját se meri lehozni egy Munirra. Sajna a srác még nincs azon a szinten. 5. számúnak persze meg kell tartani, de szerintem ezért lenne fontos egy Gameiro, hogyha ég a ház be lehessen dobni valakit nyugodt szívvel illetve lehessen vele rotálni az MSN tagjait bajnokikon is. Ebben a szezonban is jó lett volna ha alkalomadtán pihentetve van az MSN. Meccs közben is belehet őket hozni a kifáradt védők ellen. Sokkal nagyobb rotálásra van szükség, mert látjuk, hogy szét lehet esni.
Csak éppen kérdés, hogy megéri-e 30-40 millióért venni egy játékost a padra, hogy adott esetben be lehessen dobni, vagy többet rotálni az MSN-t. Bár ez utóbbit sem hiszem, hogy olyan radikális változáson menne át. Messit úgysem fogják, de gyakorlatilag évek óta végigjátszik minden meccset. De a Neymar-Suarez duó sem az a pihenős fajta. De ha még többet is szállna be, egy Gameiro váltaná Neymart? Nagyon jó szezonja volt és jó kis játékos, de hogy szélsőként akkora impulzust adna azt kétlem. Suarez tehermentesítésére tökéletes, de szélre nem vagyok biztos. Kiválóan érkezik kapu elé, ebben nagyon jó, de nem vagyok meggyőződve, hogy ő lenne a megfelelő ember. Amellett kétlem, hogy egy ilyen szezon után szívesen jönne ide padozni.
Denis nagyon jó kis játékos, magas a játékintelligencája, technikás és gyors, viszont a góllövésben komoly hiányosságai vannak. Mondjuk a VR-ben kicsit visszább is játszik és az egész csapat sem szórja an bloc a gólokat, de több, mint kérdéses, hogy szélen megfelelne-e. Lehet, hogy nagyon jól alkalmazkodna, de az ellentéte is. A kp-ra meg akkor lenne értelme, ha eleget játszana. De ehhez Luchonak is szabadulnia kellene valakitől, mert így sokan rá fognak pacsálni.
Rafinhat én mindenképp megtartanám, talán benne van a legnagyobb lehetőség és Rakitic helyettesítésére is jó opció. Arda, Ini, Denis mind sokkal támadóbb szellemű. Amellett a mezőnymunkája is nagyon jó és tkp-ként sem kell félteni. Neki mindenképp lehetőséget kellene adni. Bár lehet, hogy SR-re igazából Busi és Alves helyetteseként számít. Legalábbis ez lenne talán a legjobb opció. Én Arda-t nem marasztalnám. Megdobná a kasszát is és maradna 3 ember cserének két posztra. Lehet, hogy még fiatalok, de SR is bebizonyította, hogy érett játékos, be lehet vetni, Rafinha szintén Denis pedig komolyan helyt állt már a ligában. Persze ez más szint, de pont ezért lennének padon és nagyon sokat fejlődhetnének.