Feast4 írta:Nero. írta:Denis Suarez lenézését nem nagyon értem. Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro. Az például számomra felfoghatatlan hogy valaki Munirt és Pedrot egy szintnek tartja, de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
Hát ezt adom én is.Egyáltalán nem értem miért gondolják sokan hogy tévútra megyünk vele.Persze lehet igy lesz de nah ne álljunk már hátsóval neki.A srác ügyes jól mozog jól is lát a pályán szóval akár be ia válhat.Ha meg nem akkor us azt kell mondjam semmibe nem került.
Szerintem nem vele, a tudásával, a képességeivel van gond. Én nagyon kedvelem a srácot, már a B-ben is nagy kedvencem volt. A probléma, legalábbis számomra, hogy rengetegen vagyunk oda. A játékpercekben a többiek kárára is megy. Ha mondjuk Ini és Rakitic mellett lenne egy Ardank/Rafinhank, akkor tárt karokkal várnám és iszonyatosan örülnék, de így szerintem ő se fog elég időt kapni, és akkor a többi háromnak is redukálódni fognak a lehetőségei. Így nem lehet valakit beépíteni. Ráadásul Ini és Rakitic fix játékosok, nem olyanok, hogy akár a kezdőből is kiszoríthassák őket. Lehet, hogy többet rotálja majd őket LE, de a szezon nagy részében úgyis ők fognak játszani, a maradékon meg majd osztozik 4 játékos. Ezt én akárhonnan nézem nem egészséges. 500-600 játékperccel nem lehet bebizonyítani, hogy egyértelműen ki a jobb, kire lehet majd a jövőben komolyabban számítani. Két posztra már 5 ember is sok, 6 pedig már teljesen fölösleges. Kíváncsi vagyok, hogy teszi ezt helyre LE. Valaki, de inkább valakik nagyon megszívják. Azt se hiszem, hogy Neymar alternatívájának hoznák, ahhoz nem elég támadó felfogású, plusz hozni is akarunk oda valakit, de amúgy sem lesz a brazil sokat rotálva. Lehet, hogy többet, mint idén de nagyságrendekkel nem hiszem.
Nekem ez a bajom Denis-szel. Szerintem el kéne döntenie Luchonak, hogy melyik 4 játékossal képeli a kp-t.