Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amilyen nevek forognak már varom mikor vetődik fel Angulo vagy Hugo Malo neve.palesz77 írta:Luchoék nagyba csapatják a megfigyelőt, mert a Villarrealos Adrián Marín is a kiszemeltek között van, aztán 11 meccset tolt le, nem is ő az első számú balhátvédjük..visca el barca írta:még egy las palmasba se fér be, mit akarunk mi ilyenekkel?![]()
![]()
![]()
Tervez a klub amúgy egy idősebb és tapasztaltabb kh-et is hozni elvileg, akkor viszont lehet nagytakarítás lesz, és csak Masch és Piqué marad?
Monchi (sports director Sevilla): "Gameiro? 40M buyout fee, I'm quite calm. I'd recommend Barça 5-6 better options, but not up to me" [catr]
Nyilván nem fogjuk megfogadni a tanácsát, pedig hallgatni kéne rá. Meg úgy konkrétan elhozni a Barcához, az lenne a legjobb..![]()
És egy jó hír, elvileg egy 100 milló/éves Nike szerződést fogunk aláírni 10 évre hamarosan - bár 10 év múlva ez lehet bagó lesz.Viszont érdekesség, hogy lehet a Qatarral meghosszabbítjuk 1 évre a szerződést. Nekem ebből egyáltalán nem az jön le, hogy válogatnak csak Bartoék a jobbnál jobb ajánlatok között..
De reméljük ez csak kamu.
Luchoék nagyba csapatják a megfigyelőt, mert a Villarrealos Adrián Marín is a kiszemeltek között van, aztán 11 meccset tolt le, nem is ő az első számú balhátvédjük..visca el barca írta:még egy las palmasba se fér be, mit akarunk mi ilyenekkel?![]()
![]()
még egy las palmasba se fér be, mit akarunk mi ilyenekkel?PCsabi írta:Barcelona want to buy centre back Mauricio Lemos (20) and leave him on loan at Las Palmas for 1-2 seasons. Las Palmas ask 10-12M. [ser]
Van igazság abban amit mondasz de nem lepne meg ha lenne változás a középpályán.Gondolok itt arra higy nem mindenki fig maradni.Pl. én Ardanak nem sok jövőjét látom és szerintem LE is tudja higy vele mellé nyúlt. Csak szerintem nem akar most hülyét csinálni magából az azonnali eladással.Chino írta:...
Szerintem nem vele, a tudásával, a képességeivel van gond. Én nagyon kedvelem a srácot, már a B-ben is nagy kedvencem volt. A probléma, legalábbis számomra, hogy rengetegen vagyunk oda. A játékpercekben a többiek kárára is megy. Ha mondjuk Ini és Rakitic mellett lenne egy Ardank/Rafinhank, akkor tárt karokkal várnám és iszonyatosan örülnék, de így szerintem ő se fog elég időt kapni, és akkor a többi háromnak is redukálódni fognak a lehetőségei. Így nem lehet valakit beépíteni. Ráadásul Ini és Rakitic fix játékosok, nem olyanok, hogy akár a kezdőből is kiszoríthassák őket. Lehet, hogy többet rotálja majd őket LE, de a szezon nagy részében úgyis ők fognak játszani, a maradékon meg majd osztozik 4 játékos. Ezt én akárhonnan nézem nem egészséges. 500-600 játékperccel nem lehet bebizonyítani, hogy egyértelműen ki a jobb, kire lehet majd a jövőben komolyabban számítani. Két posztra már 5 ember is sok, 6 pedig már teljesen fölösleges. Kíváncsi vagyok, hogy teszi ezt helyre LE. Valaki, de inkább valakik nagyon megszívják. Azt se hiszem, hogy Neymar alternatívájának hoznák, ahhoz nem elég támadó felfogású, plusz hozni is akarunk oda valakit, de amúgy sem lesz a brazil sokat rotálva. Lehet, hogy többet, mint idén de nagyságrendekkel nem hiszem.Feast4 írta:Hát ezt adom én is.Egyáltalán nem értem miért gondolják sokan hogy tévútra megyünk vele.Persze lehet igy lesz de nah ne álljunk már hátsóval neki.A srác ügyes jól mozog jól is lát a pályán szóval akár be ia válhat.Ha meg nem akkor us azt kell mondjam semmibe nem került.Nero. írta:Denis Suarez lenézését nem nagyon értem. Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro. Az például számomra felfoghatatlan hogy valaki Munirt és Pedrot egy szintnek tartja, de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
Hát ezt adom én is.Egyáltalán nem értem miért gondolják sokan hogy tévútra megyünk vele.Persze lehet igy lesz de nah ne álljunk már hátsóval neki.A srác ügyes jól mozog jól is lát a pályán szóval akár be ia válhat.Ha meg nem akkor us azt kell mondjam semmibe nem került.Nero. írta:Denis Suarez lenézését nem nagyon értem. Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro. Az például számomra felfoghatatlan hogy valaki Munirt és Pedrot egy szintnek tartja, de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
Ez nem feltétlenül rossz dolog. Talán egy védő aki jöhetne a kezdőbe, aki folyamatosan épül be a kezdőbe és a szezon után átveszi majd Masch helyét. Nem azért mert ne lennék megelégedve a kisfőnökkel, épp ellenkezőleg, csak így folyamatosan be lehetne építeni és nem egyből kellene majd valakit. Ha már fiatal és ligát ismerő védőről van szó Gimenezt szívesen látnám. Nagyon jó, érett teljesítményt nyújtott, simán átvette Miranda helyét mindössze 20 évesen. Lehet, hogy azért is kap az ATMA olyan kevés gólt, mert jó a csapatvédekezés, de a belső védőknek komoly szerepe volt benne és tökéletesen ellátta. Sokkal inkább őt látnám itt mint Laporte-ot. Sajnos nem merült fel a neve.Klaczy írta:Jövőre a harmadik évet fogjuk megkezdeni úgyanazzal a kezdő tizeneggyel és persze edzővel. Ami miatt, alighanem visszaesés fog bekövetkezni, elől még Neymar és Suarez talán tud többet hozzá tenni a játékhoz, de a középpálya is öregszik és bizony a védősor is. Azok nem fognak már javulni.
Valaki majd kijavít, de én úgy tudom, hogy csak az ifi szerződéssel rendelkezőek ugrálhatnak a csapatok között. Aki profi szerződést kap az már nem mehet le a B-be. Sandro és Munir sem mehet már le. Pedig amúgy lenne benne ráció nyílván.barca0417 írta:
Én nem ismerem, de szerintem teljesen jó megoldás lehetne hogy a B-be kerül és onnan bármikor játszhat a z első csapatban is. Ha meg nagyon jó lesz fel lehet hozni végleg. Douglassal is ezt kellett volna tenni. Ott megismerik a játékot, edzeni meg a nagyokkal is tudnak, én furcsállom hogy ritkán alkalmazza a klub ezt a módszert. Pedig Halilovicnak is jót tett, mert fokozatosan lépdel előre a ranglétrán és nincs szem elől tévesztve. Mint azok akik jó korán be lettek dobva aztán ugyanígy el tűntek.
Én nem ismerem, de szerintem teljesen jó megoldás lehetne hogy a B-be kerül és onnan bármikor játszhat a z első csapatban is. Ha meg nagyon jó lesz fel lehet hozni végleg. Douglassal is ezt kellett volna tenni. Ott megismerik a játékot, edzeni meg a nagyokkal is tudnak, én furcsállom hogy ritkán alkalmazza a klub ezt a módszert. Pedig Halilovicnak is jót tett, mert fokozatosan lépdel előre a ranglétrán és nincs szem elől tévesztve. Mint azok akik jó korán be lettek dobva aztán ugyanígy el tűntek.palesz77 írta:Barcelona sources confirm they made a bid of 4M plus incentives for Las Palmas defender Mauricio Lemos (20). Could make a new bid soon. [md]
Na, hat ez erdekes lenne. Teljesulnenek a kivansagok, fiatal, ligan beluli, nem sztarigazolas..Nem tudom amugy, hogy egyaltalan a felnott csapatba akarnank-e, de a B-be meg felesleges lenne vedo, foleg ennyiert.
fanbarca írta: Csatársor: Hoznék egy kemény cserecsatárt, egy jó tökös valakit, akit középre lehetne betolni Suárez helyére, nem szélsőt. A többi rendben.
Remélem Douglast csak véletlenül hagytad ki az eladó védők közül!fanbarca írta:Mostanában nagyon komolyan (?) repkednek a nevek, de szerintem nagyon komoly vérfrissítésre nem lenne szükség.
Kapu: Be kéne ragasztani most már Ter Stegent, s Bravot elengedni. Tudom, hogy merésznek néz így ki, de az lenne a legjobb, ha valamelyikük huzamosan védene, én meg a németet preferálnám (holott egy rossz szavam se lehet a chileire)
Védelem: Mathieu, Vermaelen, Adriano (s talán Alves is mehetne), egyetlen egy védőt hoznék komoly pénzért (egy alacsonyabbat) s a többit feltölteném fiatalokkal. Én örülnék ha SR játszana jobbhátvédet.
Középpálya: Denis Suárez hazajön s a többi megint fiatalokkal.
Csatársor: Hoznék egy kemény cserecsatárt, egy jó tökös valakit, akit középre lehetne betolni Suárez helyére, nem szélsőt. A többi rendben.
Ha a Pedros rész nekem szól, nem mondtam, hogy egy szint. Pedronak volt egy kimagasló időszaka kb. 2010-2013 között. De a legutóbbi 3 szezonja jóval középszerűbbre sikeredett, és lássuk be, a képességei alapján ez a realitás sokkal inkább. Tavaly vele sem voltunk kisegítve, mint csereember az MSN mögé, csak mivel igy is taroltunk, ez senkit nem érdekelt. De idén sem lettünk volna beljebb vele, mint Munirral, ráadásul a Chelseaben sem váltotta meg a világot a srác.Nero. írta:Denis Suarez lenézését nem nagyon értem. Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro. Az például számomra felfoghatatlan hogy valaki Munirt és Pedrot egy szintnek tartja, de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
Amikor még úgy nézett ki, lehet belőle vmi, akkor is a lelátón, vagy a padon ücsörgött, azóta meg semmi olyat nem nyújtott, ami miatt számolni kéne vele.meg kölcsönből jönne vissza Montoya aki jobb és balhátvéd cserének is simán jó lenne
Neki szerintem tökéletes az Everton, ide kevés lenne.Deulofeut
Itt amúgy az a probléma sokszor, hogy ha azt írom pl én, hogy mennyire jó és ügyes Samper, azt sokan úgy veszik, hogy egy profi játékos szintjéhez hasonlítom. Pedig szerintem a többség az "ajnározás" közben a körülményekhez és a korosztályhoz mérten értékeli az ifiket, és így vannak dicsérve. Munir is jó példa, szerintem egyáltalán nem rossz amit nyújt, mert 20 évesen, ennyi meccsel a lábában, úgy, hogy sokszor nem is a posztján játszik, nem nagyon lehet ennél többet tőle elvárni. Mutatott így is biztató dolgokat, szerintem ennél még többre is képes lenne, ha minden harmadik meccsen legalább 30 percet kapna középen. Aztán van olyan is, aki szerint nem Barca cseréhez méltót nyújt, mert Larsson szintet várna el egy cseretámadótól - van is benne ráció, csak akkor ne akarjunk ifiket így beépíteni.Nero. írta:Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro.
Ezzel viszont teljesen egyetértek.Nero. írta:Denis Suarez lenézését nem nagyon értem ... de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
Csak éppen kérdés, hogy megéri-e 30-40 millióért venni egy játékost a padra, hogy adott esetben be lehessen dobni, vagy többet rotálni az MSN-t. Bár ez utóbbit sem hiszem, hogy olyan radikális változáson menne át. Messit úgysem fogják, de gyakorlatilag évek óta végigjátszik minden meccset. De a Neymar-Suarez duó sem az a pihenős fajta. De ha még többet is szállna be, egy Gameiro váltaná Neymart? Nagyon jó szezonja volt és jó kis játékos, de hogy szélsőként akkora impulzust adna azt kétlem. Suarez tehermentesítésére tökéletes, de szélre nem vagyok biztos. Kiválóan érkezik kapu elé, ebben nagyon jó, de nem vagyok meggyőződve, hogy ő lenne a megfelelő ember. Amellett kétlem, hogy egy ilyen szezon után szívesen jönne ide padozni.Tromort77 írta:Munir statjait megdobja a kupa szereplés ahol azért könyebb dolga volt. Munir ügyes gyerek, de nem elég az MSN mögé. Olyan kellene aki tud lendíteni a játékon. Nem csoda, hogy az MSN egyik tagját se meri lehozni egy Munirra. Sajna a srác még nincs azon a szinten. 5. számúnak persze meg kell tartani, de szerintem ezért lenne fontos egy Gameiro, hogyha ég a ház be lehessen dobni valakit nyugodt szívvel illetve lehessen vele rotálni az MSN tagjait bajnokikon is. Ebben a szezonban is jó lett volna ha alkalomadtán pihentetve van az MSN. Meccs közben is belehet őket hozni a kifáradt védők ellen. Sokkal nagyobb rotálásra van szükség, mert látjuk, hogy szét lehet esni.
Én is, főleg azért nem tudnék mondani olyan jhv-et, aki mozdítható, és egyértelműen előrelépés lenne. A Real is jól befürdött Daniloval, SR-vel nincs ilyen kockázat, ő rosszabb napjain is elég elfogadható teljesítményt szokott nyújtani, és szerintem még tud fejlődni, csak sokat kell erőltetni a poszton, és úgy látom Enrique is hasonlóan gondolkodik.palesz77 írta:Ezzel egyetértek - bár én SR-ben valamiért még mindig bízok ott -, plusz én a baloldalra is elmondanám ugyanezt. Nem lecserélni akarom Albát, de a versenyhelyzet nagyon hiányzik neki szerintem..roby122 írta:De egyébként ezen is elgondolkodhatna már a vezetőség, hogy most már lassan ideje lenne megtalálni Alves utódját, és nem ilyen félmegoldásokkal kéne megoldani a dolgokat.