2016.05.18. 18:16:40
Most érkeznek a fiatalok, Robi, Rafinha, de említhetném Munírt is (kérdéses a helye tudom) na meg jön Denis. Abszolút megvan a fiatalítás, de azt meg látni kell, hogy egész egyszerűen LE jobban bízik a rutinosabb emberekben, val. azért mert hozzá vannak szokva a nyomáshoz. Egész évben 3 vastat tartunk a tűzben, láthatta mindenki, hogy elég volt 3-4 hét és egy kupa odalett, egy másik meg nagyon élessé vált. Pár meccsről beszélünk a hatvanból. Beszéltük ezt már, hogy persze ha forgat meg hasonlók, de nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt és úgy érzem alapvetően pl Rakitic, Iniesta vagy a többiek is forgatva voltak, mikor meglett pl egy 2:0 eredmény. Egyedül elől nem, oda kéne is igazolni. De az hogy öreg lenne a csapat az szerintem túlzás, legjobb korban van a mag. Messi-Pique-Busquets a fő tengely és 27-28-29 évesek. Tökéeltes kor, melléjük Rakitic, Suarez is ereje teljében lévő emberek. És ilyeneket is fogunk vagy szeretnénk is igazolni, mert eredménykényszer van, csak olyan jöhet szóba, aki azonnal tud segíteni és kellő rutinnal rendelkezik.
A másik oldalt is értem, hogy ej ha Milan leszünk, viszont ettől azért nem félek, mert mint írtam az elején, talonban már itt vannak az új saját nevelésű embereink. Kezdőben meg 3 db 30+ emberünk van, ez minden csak nem öreg csapat.