Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem, ezt nem Busi szívná meg, hanem Iniesta, ill. ha jön egy minőségi kp, az is. A 4-2-3-1-ben gyakorlatilag van 2 szélső támadó, egy középső amolyan 10-es, illetve előtte egy center. A kp-n ebben az esetben az a 2 ember vkp, máshogy nem lehet, mert ha ebből egyik még tkp, akkor egyrészről a 10-essel kioltják egymást, másrészt végig szaladnak rajtunk. Ebben a felállásban Iniestának nincs helye, vagyis ez halva született ötlet.Feast4 írta:Ha berakja Messit ACbe akkor nincs kezdő színtű jobbszélső.Mondjuk nem ezt a felállást 4-2-3-1 szerintem Busi fogja megszívni...Nero. írta:Dembelet tovabbra se ertem hogy hova.. .
valverde, mindig, mindenhol 4 védővel játszott. ha kell neki dembelé, biztos nem padra hoznánk, így a 4-2-3-1 lenne az alap, ahhoz viszont a kp-sok felét ki kellene innen szórniS.Agüero írta:3-3-1-3 esetén szükség lenne Dembelére. Más kérdés, hogy akkor Digne és Alba minek.
a transfermarkt szerint idén 24x játszott középen, 15x a baloson, 9x a jobboson. elég mobilisnak tűnikChino írta:tkp-ként is eljátszik, de nem a jobbszél az elsődleges posztja.
lehet, viszont vhol vmelyik interjújában azt olvastam, hogy szerinte messi túl sokat van szélen és középen sokkal hasznosabb, ergo ő sem akarja visszatenni szélre. ha meg nem tesz ki a helyére senkit, akkor megint egy féloldalas 4-3-1-2 lesz, úgy a pálya jobbfelső részében egy emberünk sem lesz...Chino írta:Szerintem a 4-3-3-on Valverde sem nagyon akar változtatni és nem is igazán kell.
Szerintem ebszolút nem az a gond, hogy nyers, lévén egy 20 éves gyerekről beszélünk, viszont én ahogy Nero is említette a posztját nem látom. Elég kompatibilis az biztos, tkp-ként is eljátszik, de nem a jobbszél az elsődleges posztja. Középpályán, ahol szokott játszani, kioltanák egymást Messivel és védekezésben egy MSN+Dembelét két csúcsnéger sem bírná ki. Úgy szaladnának át rajtunk a kiscsapatok, mint a huzat.Bob_Marley írta:Dembele rohadt nyers, akkor már inkább Deulofeu, pedig őt aztán totál nem kedvelem.
A három védős felállásban meg Alba megszívná valóban, ami nagyon nagy luxus lenne. Posztján topnak számító embert nem szabadna eltékozolni, főleg a legjobb korában, teszem azt egy nyers Dembeléért vagy másért.
Ha ez a 2 jönne, meg egy ütközésre alkalmas és egyben épkézláb játékos (n'zonzi, remelem most Bob szívet meg meglengettem ) akkor hatalmas fejlődés lehetne jövőre.palesz77 írta:A hírek szerint Robert Dembélé megszállottja, ő is jönne, és rá is hajtunk a nyáron. Azt is olvastam, hogy Dembélé Messi videókat likeolt most Twitteren, de nem ellenőriztem. Mundo újságírója írta az elsőt ha jól tudom.
Plusz a Benfica igazolt már Semedo helyére, remélem ez azt jelenti, hogy hozzánk van közel, és mégse Bellerín jön.
Ha berakja Messit ACbe akkor nincs kezdő színtű jobbszélső.Mondjuk nem ezt a felállást 4-2-3-1 szerintem Busi fogja megszívni...Nero. írta:Dembelet tovabbra se ertem hogy hova.. .
Umtiti is véleményezte a dolgot, de nem akarta túlzottan részletezni (https://www.youtube.com/watch?v=cIk4LW093r4&app=desktop" target="_blank). Azt mondta, megvárja, amíg hivatalossá válik. Ez alapján tényleg lehet valami komoly a háttérben.palesz77 írta:A hírek szerint Robert Dembélé megszállottja, ő is jönne, és rá is hajtunk a nyáron. Azt is olvastam, hogy Dembélé Messi videókat likeolt most Twitteren, de nem ellenőriztem. Mundo újságírója írta az elsőt ha jól tudom.
Ha egy valami csoda folytán egy Dembélé Verratti Semendo kombót valami csoda folytán összehozznánk... Fuuu...palesz77 írta:A hírek szerint Robert Dembélé megszállottja, ő is jönne, és rá is hajtunk a nyáron. Azt is olvastam, hogy Dembélé Messi videókat likeolt most Twitteren, de nem ellenőriztem. Mundo újságírója írta az elsőt ha jól tudom.
Plusz a Benfica igazolt már Semedo helyére, remélem ez azt jelenti, hogy hozzánk van közel, és mégse Bellerín jön.
Hülye, ha maradni akar és nem csak zsarol. Addig mondják jó játékosnak a Barcanál, amíg el akarják adni. Ha juszt is marad, akkor lejáratják és koptathatja a kispadot és a lelátót. Akkor soha többé nem lesz focista.Nero. írta:Az szép ha Turan maradni akar, akkor kiből csinálunk lóvét?
Csak szóljatok és jövök..csababarca írta:kösz palesz, vedd már el a kedvünket.
Mehetne a Busi-Weigl vkp páros,
kösz palesz, vedd már el a kedvünket.palesz77 írta:Jótanács: Ha a forrás a Don Balon, kezeljétek úgy mint a Daily Mail híreket.
hm.Rivaldo11 írta:Nem Di Mariára van szükségünk, ellenben Dembelét szívesen látnám, benne óriási lehetőségek vannak.
Csapjuk hozzá még Weisert és Weiglt, és oldjuk meg németországból a nyári erősítést!
Minőséget meg kell fizetni.S.Agüero írta:Jó a gyerek, de közel 60 millió euró érte?