Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pep idejében is volt pénz büntetés és szerintem is jó ötlet egy nagyobb összeggel ösztönözni a későket, hogy állítsák be az órát. Ez egy munkahely, sehol nem tolerálják a késést, de ettől függetlenül én nem venném ki ismét a keretből EV helyében, mert avval csak a csapatot gyengíti.recrea írta: Akkor jó, így nem gáz, h nem tud időben érkezni havi 1 millió euróért![]()
Akkor jó, így nem gáz, h nem tud időben érkezni havi 1 millió euróértFecooo írta:Így sokkal nagyobb a szenzáció-értéke, de azt te is kihagytad, hogy a végén ott maradt egyedül, hogy pótolja a hiányzó időt...nemespatro írta:A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..
Az ok: elaludt...
TS, Alba, Umtiti, Pique, Rakitic, Busquets, Messi, Suarez, ők mind állandók, kivéve persze ha valaki lesérül, amúgy ha 24 órán belül lenne 2 meccsünk, akkor is kezdetné őket Valverde, és ebbe a névsorba félig-meddig beletartozik Roberto és lassan Arthur is.LG írta:Jó dolog, hogy sokféle felállásban és sokféle kezdővel tudunk játszani, de most már 1,5 éve Valverde az edző, és hiányolom az állandóságot.
Én is ezt szeretném leginkább. Jó dolog, hogy sokféle felállásban és sokféle kezdővel tudunk játszani, de most már 1,5 éve Valverde az edző, és hiányolom az állandóságot. Nem azt mondom, hogy midnig ugyanazok az emberek játszanak ugyanabban a felállásban, de igenis legyen egy alap, túl sok a kérdőjel és bizonytalanság.drobika írta:Szerintem jobb oldalon kellene Dembi,Semedo,bal oldalon Cou,Alba páros.
Messi pedig szabadom irányít ahonnan szeretne.
Így sokkal nagyobb a szenzáció-értéke, de azt te is kihagytad, hogy a végén ott maradt egyedül, hogy pótolja a hiányzó időt...nemespatro írta:A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..
Az ok: elaludt...
Egyet értek, de még mindig remélem, hogy hosszútávon mindkettő helyét megtaláljuk a kezdőben.Stalkyard írta:Jelenleg egyértelmű a helye a kezdőben Coutinho-val szemben.
Malcomot nagyon szívesen nézném a meccseken, de teljes mértékig megértem, hogy 20 perceket kap, ő is megérti, jó játoksnak tartom de ő is inkább a jövő embere. Ugyan ez a véleményem Dembeleről is, tegnap jóljátszott, de láttunk tőle gyengébb meccset is. Örülök annak, hogy azért mély a keret és van miből meríteni, mindenki próbálja meg kihasználni azt az időt amit kap. Semedo az egyetlen akit nem értek, hogy miért nem stabil kezdő,viszont nemértek meg egykettőt, hogy miért stabil kezdő. Dembele meg Malcom is ráér még, amíg Valverde az edző, kb semmi esélyük az ilyen stílusú játékosoknak, habár Rafinha kiesésével most többet fognak játszani(remélem).drobika írta:Az rendben van,hogy Denisnek akar perceket adni, de miért Dembelé helyett????
Végre egyszer kezdő,jól is játszik és erre megint lecserélik.
Jó lett volna kipróbálni a Messi,Dembi.Malcom hármast!
Denis lábába se árt ha van néhány meccs kilóméter(ha eladjuk, ha se), azt nyilvánvalóan mindenki tudja, Valverde is, hogy sokkal gyengébb, mint a francia és mikor rakná be, ha nem egy teljesen tétnélküli bl meccsen. Igen ennek a meccsnek kevesebb tétje volt, mint bármelyik spanyol bajnokinak. Már az jelzésértékű, hogy Valverde Coutinhot előbb szedte le, mint Dembelet. Vajon hányan fogadtak volna arra, hogy Malcom Cou helyett jön? Ez gyanítom, a legtöbb Dembele-t támogató szurkolónak feltünt.drobika írta:Üdv!
Meg lehet azt mondani, hogy Valverde miért cserélte le Dembelét?
Hogy mit akart Denissel helyette?
Komolyan mondom, lehet gyengék a képességeim, de sok gondolkodás után sem jöttem rá!
Ezt a srácot szándékosan ki akarja nyírni, számomra egyértelmű!
Ezért kivételesen én nem venném elő Valverdét. Muszáj őt is játékba hozni, ha el akarjuk adni, azért, ha meg marasztalni akarjuk, akkor azért. Így is nagyon kevés lehetőséget kapott, szinte semmit. Persze most megint 6 meccsen át 1 percet se kap, akkor én se értem, mire volt ez jó, de ha kicsit sikerülne játékba lendülnie, talán tudná tehermentesíteni az enervált középpályánkat.drobika írta:Üdv!
Meg lehet azt mondani, hogy Valverde miért cserélte le Dembelét?
Hogy mit akart Denissel helyette?
Komolyan mondom, lehet gyengék a képességeim, de sok gondolkodás után sem jöttem rá!
Ezt a srácot szándékosan ki akarja nyírni, számomra egyértelmű!
lajosa írta:Kérdésem: a Goal.com mennyire hiteles forrás ?
(A hírt a sport.es is átvette )
Mely szerint Dembele maga kérte, hogy már a téli átigazolási időszakban távozhasson. Akár Neymar-ért cserébe. ???
Nem az.lajosa írta:Kérdésem: a Goal.com mennyire hiteles forrás ?
(A hírt a sport.es is átvette )
Mely szerint Dembele maga kérte, hogy már a téli átigazolási időszakban távozhasson. Akár Neymar-ért cserébe. ???