Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2019.05.15. 13:19:45

Messidona10 írta: Nekem a nyilatkozatok alapján úgy tűnik, hogy teljesen mindegy, hogy megnyerjük-e, maradni fog...
Még rosszabb. #-o
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Messidona10
Entrenador del Barça

2019.05.15. 12:23:48

Saviola írta:Attól félek, ha behúzzuk a kupát, maradni fog.

S akkor jövőre is mehetünk a bajnokságért, meg a kupáért, maximum.
Nekem a nyilatkozatok alapján úgy tűnik, hogy teljesen mindegy, hogy megnyerjük-e, maradni fog...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2019.05.15. 11:51:27

Attól félek, ha behúzzuk a kupát, maradni fog.

S akkor jövőre is mehetünk a bajnokságért, meg a kupáért, maximum.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2019.05.13. 20:38:32

Nekem a tavalyi éve tetszett, amikor is szegényes hozzávalókból is a legjobb ételt tudta megfőzni. (Neymar nélkül és a sérült Dembelével).
Az idein viszont már azt látom, hogy még a főztje ehető, de nem sikerült megbolondítania új hozzávalókkal, amit talált a spájzban azt beletette.
Jövőre ebből már nem fog kérni a vendég és új séfre lesz szükség, mert ha marad jön majd a reklamáció és elégedetlenség.

A lényeg neki idén mennie kell, mert ha marad csak lefele visz az út, sajnos nem tudod elkezdeni csapatot építeni két év alatt. Akiket lehetett azt be tette azok helyett, akik helyett be lehetett és ennyi.
BuckB
Barça C

2019.05.13. 20:08:58

Cestus írta:
MessiNeymarSuarez írta:két év "Ernőball" után látszik már, hogy mik a csapat problémái,
Szerintem ezek már 1 év után látszódtak és nem történt semmi, effektív minden tekintetben leklónoztuk az előző szezont, félek ha marad a 3. is pontosan ilyen lesz. Semmi nem változott tavalyhoz képest, kivéve vidál hajtását és messi még jobb teljesítményét.
Cestus
Director del Fútbol

2019.05.13. 19:59:18

MessiNeymarSuarez írta:Nem mindig az a legjobb döntés, amit a játékosok akarnak.

Ez olyan, mintha bemennél a suliba egy osztályhoz, és kikérdeznéd a tanárokról őket.
Valószínűleg nem azt fogják favoritként kihozni, aki a legkeményebb, a legtöbbet követeli, és a legtöbb házi feladatot adja fel, hanem azt, akivel lazák az órák, és lópikulát sem kell tanulni, és megvan az 5-ös, ha már a nevét és a dátumot ráírja.
Valverde úgy tűnik sajnos az utóbbihoz tartozik.
Persze. Szerintem két év "Ernőball" után látszik már, hogy mik a csapat problémái, melyek valójában csak akkor problémák, ha jó játékot akar a klub és/vagy BL-t. Ha a kettő közül bármelyik kell, EV-t ki kell tenni, és más változtatásokra is szükség lehet. Én kíváncsian várom, mi lesz nyáron.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.05.13. 19:16:29

Nem mindig az a legjobb döntés, amit a játékosok akarnak.

Ez olyan, mintha bemennél a suliba egy osztályhoz, és kikérdeznéd a tanárokról őket.
Valószínűleg nem azt fogják favoritként kihozni, aki a legkeményebb, a legtöbbet követeli, és a legtöbb házi feladatot adja fel, hanem azt, akivel lazák az órák, és lópikulát sem kell tanulni, és megvan az 5-ös, ha már a nevét és a dátumot ráírja.
Valverde úgy tűnik sajnos az utóbbihoz tartozik.

Az meg már egyenesen szomorú, ha már az edző buktatása is Messin múlik, jövőre már a költségvetést is rá bízzák?
Nagyon remélem, hogy ez az egész csak illedelmesség, és arról szól hogy nem akarják sárdobálások közepette elküldeni Valverdét, hanem majd szezon után.
Cestus
Director del Fútbol

2019.05.13. 18:44:19

Alcantara írta:Ezt most úgy írod, mintha mekkora ellenálló lenne Messi!
Gyakorlatilag az ő döntése vastagon benne van abban, hogy EV itt maradhatott a tavalyi év után.
Egyébként meg kit érdekelnek az ő utolsó évei, állandóan ezen megy a siránkozás itt.
Engem speciel a csapat érdekel, ami volt Messi előtt is és lesz utána is.
Ezzel egyetértek, itt egy ember van, aki fixen meg tudja buktatni Ernőt, a jóllakott haverokat, Bartomeuékat, mindenkit, és az Messi. Ha ő hallgat, azzal ő is cinkostárssá válik bizonyos szinten, vagy pedig egyáltalán nem ítéli meg olyan rossznak a helyzetet, mint mi, szurkolók az újabb BL-kiesés fényében.

Liverpoolban ő is besült szerintem, de persze Vidallal így is ők voltak ketten a legjobbak, plusz mind a kb. nyolc helyzetünkben benne volt vastagon. Emellett a BL-ben a hét játékosa lett vagy 4-5-6x, szóval ennél többet nem hiszem, hogy tehetett volna, nála az akarat biztos nem hiányzott.

Messi utolsó éveinek kihasználásáról én is írtam párszor, de bevallom, utólag elég naiv dolognak gondolom, amiket írtam, mégpedig hogy jó lenne pár BL-t elhozni még, amíg Messi itt van. Hiszen ha ez ilyen egyszerű lenne, eddig is nyeregettük volna őket zsinórban (persze Messi köszöni szépen, így is nyert négyet). :D
Azért azt látni kell, hogy a BL-t megnyerni piszok nehéz, pláne, mióta ennyien szerepelhetnek (ezért is elképesztő, hogy a Real zsinórban háromszor behúzta). Mióta a BEK-et elindították, kb. 60 év alatt 5 db BEK/BL-t nyertünk, a 4 BL-t ugye az utóbbi kb. 15 évben, szóval egyáltalán nem törvényszerű, hogy behúzzuk, ha "rámegyünk", még ha nálunk is van minden idők talán legjobb játékosa. Könnyen lehet, hogy már véget ért (a BL-ben) egy nagy Barca-korszak, aminek az utolsó terméke a 2015-ös tripla volt, és most 10 évig nem nyerünk Európában semmit. Ilyen minden csapattal megesik, úgyhogy teljesen törvényszerű. Persze mindez nem menti fel a felelősség alól sem az edzőt, sem a csapatot, sem a vezetőséget az anfieldi blama tekintetében.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
BuckB
Barça C

2019.05.13. 17:38:44

Alcantara írta:
MessiNeymarSuarez írta:Egyébként meg kit érdekelnek az ő utolsó évei, állandóan ezen megy a siránkozás itt. Engem speciel a csapat érdekel, ami volt Messi előtt is és lesz utána is.
Sztem a szurkolok 90%át érdekli hogy milyenek lesznek M utolsó évei, vele együtt a csapaté. Ez az ember határozta meg szeretett csapatunk tizenx évét és legsikeresebb időszakát, nem lehet különválasztani, hogy van M meg van Barca.
Alcantara
Director del Fútbol

2019.05.13. 17:34:19

MessiNeymarSuarez írta: Álljanak ki Messi elé, és mondják a szemébe hogy ők már nem akarnak ezzel foglalkozni, ezért örömmel elrontanak még 1-2 szezont az utolsó szezonjai közül #-o
Ezt most úgy írod, mintha mekkora ellenálló lenne Messi!
Gyakorlatilag az ő döntése vastagon benne van abban, hogy EV itt maradhatott a tavalyi év után.
Egyébként meg kit érdekelnek az ő utolsó évei, állandóan ezen megy a siránkozás itt.
Engem speciel a csapat érdekel, ami volt Messi előtt is és lesz utána is.
BuckB
Barça C

2019.05.13. 17:32:46

MessiNeymarSuarez írta:
BuckB írta:Álljanak ki Messi elé, és mondják a szemébe hogy ők már nem akarnak ezzel foglalkozni, ezért örömmel elrontanak még 1-2 szezont az utolsó szezonjai közül #-o
Én attól félek Messi is támogatja :cry: különben nem maradhatna. Az hogy az öltöző mellette van számomra ezt jelenti. Amúgy teljesen igazad van, roma után meneszteni kellett volna. Jövőre megint nézhetjük ahogy idegenben feladjuk a játékunkat? Vagy a bajnokikon az 1-0 utáni gázletekerést meg a visszaállásokat? Nem jó ez így...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.05.13. 17:28:36

BuckB írta:"Valverde folytatni akarja és az öltöző támogatja. Bartomeu nem meneszti, ha a játékosok továbbra is mellette állnak. [Diario Sport]" - :( ma du. volt a nagy leülés
A vicc az, hogy 1 római vereség után, az idei után meg pláne, egy értelmes vezetőségnél még Guardiola is repült volna, nemhogy Valverde... #-o

Álljanak ki Messi elé, és mondják a szemébe hogy ők már nem akarnak ezzel foglalkozni, ezért örömmel elrontanak még 1-2 szezont az utolsó szezonjai közül #-o

Az meg mindent elmond, ha a csapat azért támogatja, mert nem kell megszakadniuk az edzéseken és a pályán...Nagyon kellene egy váltás, egy éles kezű edzővel és stábbal, akik kikupálják őket, mint Lucho anno.
BuckB
Barça C

2019.05.13. 17:22:40

"Valverde folytatni akarja és az öltöző támogatja. Bartomeu nem meneszti, ha a játékosok továbbra is mellette állnak. [Diario Sport]" - :( ma du. volt a nagy leülés
BuckB
Barça C

2019.05.13. 16:44:19

Zsono írta:A most megjelent nyilatkozata pontosan megmutatja, miért és mire nem alkalmas a Barcelona jelenlegi edzője.
Én azt hittem azért ennél reálisabban látja a dolgokat de úgy tűnik egy alternatív valóságban él,.. mondjuk a csapat is meg tudná buktatni, csak arra rámenne a köv. szezon.. meg a többség elvan ezzel a tingli tangli Valv stílussal, nem kell megszakadniuk a pályán..
Zsono
Jugador del Barça

2019.05.13. 16:37:13

A most megjelent nyilatkozata pontosan megmutatja, miért és mire nem alkalmas a Barcelona jelenlegi edzője.
BuckB
Barça C

2019.05.13. 16:18:25

Ronaldinho&Barca írta:Végül is kétszer ekkora előnyről elbukni a bl döntőt nem nagy cucc, így van Ernő, nyomd fullba a kretént.
Ernőnek sajnos joga van kreténnek lenni, de hogy a vezetőség is kretén ebben az ügyben az elég gáz. Látniuk kéne hogy ezzel a focival ezzel a felfogással nem lesz BL. Főleg egy ilyen szépen kialakult egyenes kieséses idegenfóbiával..
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2019.05.13. 16:13:02

Végül is kétszer ekkora előnyről elbukni a bl döntőt nem nagy cucc, így van Ernő, nyomd fullba a kretént.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Subinho
Director del Fútbol

2019.05.13. 13:14:45

A legnagyobb probléma, ha marad Valverde, marad a kp-n Buszkescc és elöl Suarez, Coutinho, akkor jövőre kb. max BL 8 lehet a cél! És marad a nézhetetlen játék.
Samper
Director del Fútbol

2019.05.13. 08:56:22

Azért a maradásért azt a békát le kell nyelnie, hogy eladják stabil játékbeli kedvencét, Rakiticot. Viszont megszabadítják Coutinhotól is, sőt Malcom mellőzésével se kell már foglalkoznia.
Alcantara
Director del Fútbol

2019.05.13. 08:32:19

Vállalja a felelősséget...hogy ez miben nyilvánul meg konkrétan, nem tudom. Ennyi erővel ezt én is kijelenthetném, sok következménye nem lenne.
Itt marad, mert nagyon úgy néz ki a vezetőség nem akar az elnökválasztásokig drasztikus változást, Messi köré az öreg mag, szurkolóknak meg hoznak 1-2 igazolást mutatóba.
Majd Cou eladásra kerül, mint fő bűnbak és egy újabb évet lehet nyerni a semmivel.
Erre éppen EV a legalkalmasabb.
Behúzzuk a kupát, mint tavaly és minden el van felejtve, hiszen alapvetően nem rossz az idény..nagyjából ez lesz a nyilatkozat.
Szégyen a javából!!
Subinho
Director del Fútbol

2019.05.13. 07:16:37

Ernő bá nem akar lemondani, ahogy ő látja: miért mondanék le? Megnyertük zsinórban 2x a ligát és játszottunk egy rossz meccset. Ráadásul itt kb 5x annyi lovét zsebel be, mint mondjuk Bilbaóban.
A probléma viszont nem egy rossz meccs, hanem a nézhetetlen foci egész évben. Coutinhoból kiölte a beindulásokat, kapura törést, távoli bombákat. Annyi a játéka, hogy megkapja, lötyög kicsit aztán a legközelebbinek lepasszolja. De nem csak ő, Busi ugyanez, annyi különbséggel, hogy ő még futni is elfelejtett. Jövőre most megmondom De Jong vagy nem fog játszani, vagy ha igen, szezon végére tőle is ezt a lötyögést fogjuk látni...
senkialfonz40
Capitá del Barça

2019.05.13. 07:04:46

Sajnos nem értek egyet ezzel a fehér zsebkendőzéssel meg a takarodjonnal, de telefonon nem pötyögök többet, az asztali gépem meg tré...
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
MatyiG
Adminisztrátor

2019.05.12. 21:39:12

Alba mondjuk tényleg nála lett kulcsemberünk. LE-nél kevésbé volt az.
pr13
Jugador del Barça

2019.05.12. 21:32:40

Tomix354 írta:Busquets: "We are united with the coach and his staff."
Valverde: "No, at no time I have considered resigning."

Soha nem fogunk megszabadulni tőle. Busi is élvezi ezt a lötyögést, mert tudja másnál a padon sem lett volna idén több meccsen. EV-nek is jó, hogy minden évben behúzhat egy bajnokságon, a játék nem számít, nem kap kevesebbet a hó végén meg persze nem kell a kiesés ellen meccselni
És még folytatódik: Alba: "Valverde? We are delighted with him, I hope he continues with us, he has given me life since he arrived." #-o

Zseniális. Akkor kár is bárkit igazolni, jövőre is mehet a Busi-Rakéta-Coutinho-Suarez alaptím a béelbe aztán majd csodálkozunk amikor valami komolyabb csapat kifújja az orrunkat megint. =D>
Tomix354
Entrenador del Barça

2019.05.12. 21:25:13

Busquets: "We are united with the coach and his staff."
Valverde: "No, at no time I have considered resigning."

Soha nem fogunk megszabadulni tőle. Busi is élvezi ezt a lötyögést, mert tudja másnál a padon sem lett volna idén több meccsen. EV-nek is jó, hogy minden évben behúzhat egy bajnokságon, a játék nem számít, nem kap kevesebbet a hó végén meg persze nem kell a kiesés ellen meccselni
Válasz küldése