Rinku írta:Az a hihetetlen mértékű beleszarok az egészbe fej és impotens k.öcsög pofa, amivel FOLYAMATOSAN jár-kel, ül, áll, lélegzik, az olyan, hogy a hűtőládával verném agyon 98.000 ember előtt. Feljövök az oldalra, és megint az a jó kis hagyományos semmilyen, hoki feje fogad, és a tök lelketlen gyökér nyilatkozatai. Egy vízihullában több élet van... Szégyelljék magukat a sociók, hogy asszisztálnak ehhez a tengernyi mocsokhoz. Társtettesek a morális züllésben, és ezért a kedves-kedvetlen édesanyját minden egyes embernek, akinek lenne eszköz a kezében, és mégis szótlanul ül a nyomorultja.
Nem tudom mikor láttam iylet utoljára, hogy egykapuzott velünk a Madrid a saját pályánkon. Fati is a 83. percben jött be. Zseniális. Tömény zsenialitás a fas.zikám.
Egyetértek.
Ahogy valaki mondta, amilyen az edző, olyan a csapata. Ez meg is látszik a fejeken.
Az viszont garantált, hogy ha idén is behúzza a ligát, akkor marad, és minden a legnagyobb rendben van.
Körbe kéne menni, és megkérdezni a sociokat, hogy őszintén akik 2015-ben a triplázó csapatot látva Bartomeut megszavazták, azok TÉNYLEG elégedettek? És ha igen akkor miért? Azért mert itt játszik még Messi? ilyesmi válaszokra tippelnék.
Biztonsági játékot játszunk, csak biztonság nélkül...Majdnem a dupláját kaptuk eddig be gólokból mint a RM, jó ez így?
Jól a szemére kéne nézni Bartomeunak hogy ebből változás legyen, mert addig amíg nem azt érzi hogy lázong a nép, nem fogja ezt a bábot eltakarítani, és hozni egy karakán edzőt, aki fenéken billenti az elkényelmesedett, "jóazúgy", " nincs probléma" fejeket.
Valverdéről meg nem tudok mit mondani, szinte biztos hogy csak egy báb, és 0 szava van már.
El nem tudtam volna képzelni, hogy egy olyan edző, aki a 2015-ös Barcát dagadtra verte, és még a legjobb Barcának is komoly fejtörést okozott mindig is, mikor akkoriban a Bilbao keret értéke a tizede volt, baszk megkötéssel, egyéniségekben meg összehasonlíthatatlan, az egy ilyen Barcelonával ennyire fhos 0-t tudjon produkálni.
Továbbra is az látszódik, hogy ha a srácok jobb lábbal kelnek fel, akkor lehet valami, ha ballal akkor pedig totális fejetlenség, szervezetlenség van, és erre Valverde nem sok jó behatással tud bírni.
Szezon után elég szép eséllyel mehet majd az ő feje is arra a "tiszteletbeli" listára, akik 3 szezon alatt sem tudtak BL-t nyerni a csapattal, a 2000-ben kirúgott Van Gaal-t követve, ami nem ma volt.