palesz77 írta:Még hogy vége az átigazolási szezonnak..Portugál lapok szerint leigazoljuk/tuk a Braga támadóját, Francisco Trincãot, nyáron érkezik a csapathoz. Semmit nem tudok róla, csak hogy Mendes az ügynöke, ami alapból rossz előjel. 31 millió elvileg, nem aprópénz azért így a semmiből.. Reméljük kivételesen tényleg egy portugál gyémánt, és nem csak Mendes mossa a pénzét velünk.
A másik pedig, amiről a spanyol és brazil lapok írnak, hogy a Palmeriasból elhozzuk Matheus Fernandest. Ha minden igaz megy kölcsönbe rögtön a Valladolidba, azt nem tudom mennyi időre. Elvileg btb középpályás, én róla se tudok semmit..
Valahogy nem dobtak fel így reggel ezek a hírek.
Nagy tehetség lehet ez a két srác, ha egyiket sem hiányposztra igazoltuk. Habár én csak videokat láttam, de ezek alapján érkezhet egy újabb középpályás a brazil személyében, aki gyakorlatilag egy az egyben azon a poszton játszik ahol a jelenlegi összes játékosunk, talán Busquets kivételével. Hozzáteszem én sem ismerem és Arthurról is ez volt kb. a véleményem, aztán rámcáfolt, de hogy erre mi szükség volt mikor egy középső támadó és védő úgy hiányzik mint egy falat kenyér arról fogalmam sincs.Bár ha jól tudom már vagy két hete megegyezés volt róla a Palmeirassal. Ezekből a leigazoljuk és egyből kölcsönadjuk dolgokból pedig híresen jól szoktunk kijönni.
Ez az új CR meg 31 millióért azért elég húzós. Ha inkább jobbszélső tehetséget hozunk, mint egy centert lehet hogy egy nyári Lautaro már nagyon közel van. Ugyancsak youtube alapján nem egy hatalmas eresztés a srác, kiváncsi leszek ez a Messi-Griezmann-Dembélé-Fati-Trincao sorral hogy lesz majd a rotáció jövőre.
Korábban minden nap izgalommal vártam, hogy egy-egy igazolás lépett-e előre, most inkább annak szurkolok, hogy bukjanak be a transzferek, mert abból a rengeteg hírből igazából egynek se tudtam volna tapsolni.
Amúgy semmi gond nincs, az új szupercsatárunk, Rey Manaj majd 10 évre megoldja Suarez pótlását.