Pontosan, kiindulási alap, amit ők is csak egy "kb."-ra tudnak belőni.Atlantis írta:Ezek az értelmetlen transfermarkt-os számok meghatároznak egy objektív piaci értéket amelyek kiindulási alapnak tökéletesek.davi10 írta: Minden (és mindenki) annyit ér, amennyit kifizetnek érte.
Semmi értelme ezeknek a transfermarkt-os számoknak. Perez letolt már néhány meccset Barca mezben, ettől még simán lehet a portugál sokkal jobb játékos.
Mondjuk ha ennyire nincs támadónk, akkor én sem értem, hogy miért csak nyáron jön, igaz, hogy szélső, de hátrább nem lennénk vele.
Attól még hogy ha Te bemész a használt autó kereskedésbe és kijelented, hogy márpedig a triplájáért akarod megvenni azt a lerobbant Suzukit, az a lerobbant Suzuki nem ér majd többet senki másnak, csak Neked. A piacon ugyanannyit fog érni, akkor is amikor majd tovább akarod adni.![]()
Ha te vagy olyan hülye, hogy megveszed 3-szor annyiért, akkor annyit ér. De ha nincs aki megvegye (akár tőled), akkor nem ér annyit. De szerintem felesleges a piacon vitatkozni.
Az meg, hogy mennyire válik be, majd az idő eldönti, de így elsőre én se vagyok meggyőzve arról, hogy kellett a srác.