Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
https://espaibarca.fcbarcelona.com/en
Tényleg, ezzel mi van? Nem találok hirtelen igazi friss infót, az utolsó decemberre teszi 60%-al, de valahol szembejött velem pár napja, hogy csúszhat.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.31. 11:23:24A stadion lassan elkészül, és 300+ milliós bevételt várnak tőle, ami valószínűleg "törleszti" saját magát.
November 29-én lesz 125 éves az klub, gondolom arra akarnak akár egyetlen meccsre de visszaköltözni.Chino írta: ↑2024.09.12. 11:58:05Megszervezték, hogy a stadiont már napi 24 órában lehessen építeni, 9 vagy 10 óra után nyilván csak a belső részekben folyhat a munka. Egyelőre nagyjából tartják a határidőt, bár ha korábban el is készül a BL csoportmeccseket még nem lehet az új stadionban játszani, legalább egy meccset idén le akarnak itt játszani 60 000-es befogadóképességgel.
Én személy szerint eddig csak novemberről olvastam, mint pontos dátum, ennél pontosabbat még egyetlen cikkben sem láttam. Plusz még teljesen kész se lesz úgye, csak már használhatja a csapat korlátolt kapacitással. Így pl. hivatalos átadás sem lesz szerintem csak majd 2026-ban, Én azt tippelném, hogy majd a Gamper lesz a hivatalos megnyitó.
Elvileg nem csak a stadiont, de a teljes körülötte lévő szurkolói komplexumot felújítják most. Szóval bár pontos infóm nekem sincs, de benne van a pakliban hogy a múzeum sem lesz látogatható egy jó ideig.geridoss írta: ↑2023.04.25. 10:36:11Azt nem tudja esetleg valaki, hogy a Camp Nou renoválása alatt a múzeum az nyitva marad-e?
Ismeőrsöm júliusban menne Barcelonába, és a hivatalos oldalon május 28-ig lehet venni stadion tour és múzeum belépőt, utána már nem kapható.
De mivel elég jó bevételi forrás ez a klubnak, nem hiszem, hogy azt is bezárják. De van erről valakinek pontosan infója?
A Goldman Sachs-tól jönne ez hosszú lejáratú hitel. Viszont miután az új stadion (első lépés) elkészül a projekt keretén belül közel 200 milliós többletbevétellel számolnak évente, amiből ugyanakkor a hitelt és a kamatokat törleszteni kell. Az egész projekt elvileg 2026-ig elkészül.adam.poor írta: ↑2021.12.22. 16:09:29Van arról valami részletes információ, hogy a nemrég megszavazott felújítási projekt 1,5 milliárd eurós költségét ki finanszírozza és ez a költség mikor és hogyan fog megtérülni?
Valami ésszerű magyarázatnak lennie kell, ami miatt a sociok 87%-a megszavazta ezt a projektet a jelenlegi katasztrófális pénzügyi helyzet mellett is.
És még egy jó ideig marad is, elnézve a helyzetet meg az építőipari árakat a világban Szerintem anno is csak egy hangzatos dolog volt, mára pedig zeró a realitása.
Én 2006-ban voltam egy nyaralással egybekötött Gamper kupán, a Bayern ellen... Az is 4-0 lett, még Saviola is beköszönt, ha jól emlékszem És vicces, mert pénteken utaztam volna megint az ATMA ellenire, még Ivánnal azt is terveztük, megpróbálunk sajtó pass-t kérni, és akkor lett volna élőzés, kulisszák mögötti, minden - de hát ez a [auto_cenzúra] vírus közbeszólt
Amúgy érdekes, hogy hasonlóan lépik meg ezt a névadást mint tették korábban a meznél. Szép a gesztus, később (2022-től) pedig gondolom erre a pénzre is szükség van, ha egy újabb stadiont akarnak építeni.davi10 írta: ↑2020.04.21. 18:54:59Nem igazán örülök én ennek a néveladásnak, még ha nemes célért és csak 1 szezonra is szól.
Nyakamat rá, hogy a fele pénz a kasszába vagy a zsebbe megy, és hogy nem állnak meg 1 szezonnál. Bár sem Laporta-ból, sem Font-ból nem nézem ki, hogy eladja a nevet, de Barto nagy terhet vett le a vállukról azzal, hogy elsőnek az ő elnöksége alatt lépik ezt meg.
Ezt egy igazi élmény volt olvasni, köszönöm! Meg is néztem újra az összefoglalót youtube-on és elfogott a nosztalgia.
Nekem is az a tapasztalatom, hogy bárhonnan jól belátni a pályát, úgyhogy inkább ár alapján választok. Az első meccsen a vendég oldalon ültem a més que un club felirat é betűjénél, második alkalommal pedig legfelül a sarokban.
1-szer voltam, 2 meccsen. 2017 Gamper, és utána a Szuperkupa vereség. Előtte szezon végén Ini elhintette, hogy lehet nem marad már sokáig, gyorsan ki is mentem inkább - és de jól tettem, ment is szezon végén. Gamper jó kis lötyi volt, láttam mindenkit akit akartam, Busi vert egy gólt is, Ini croqueta élőben, jó élmény volt.geridoss írta: ↑2020.04.18. 18:57:13A nagy otthonamradást kicsit felbolygatnám egy kis játékkal. Ki hányszor járt már élőben Barca meccsen? Melyik volt az első és mikor? Ki ellen, BL, kupa vagy bajnoki, barátságos? Kíváncsi vagyok, remélem minél több élményt megosztotok. Az én első és egyetlen látogatásom eddig:
https://footballia.net/teams/fc-barcelona | meccsMessidona10 írta: ↑2020.04.19. 18:11:57Kedvet kaptam visszanézni régi meccseket, és a PSG elleni 6-1 után ez következne, csak nem találom sehol. Nincs esetleg meg valakinek? Vagy van olyan oldal, ahonnan visszamenőleg letölthetőek teljes meccsek? (nCore-on ez nincs fent, tpb-n nem seedeli senki, más ötletem meg nincs) A kommentár nyelve nagyjából mindegy, a lényeg, hogy letölthető legyen (tehát ne böngészőben nézhető), mert TV-n szeretném nézni.
Kedvet kaptam visszanézni régi meccseket, és a PSG elleni 6-1 után ez következne, csak nem találom sehol. Nincs esetleg meg valakinek? Vagy van olyan oldal, ahonnan visszamenőleg letölthetőek teljes meccsek? (nCore-on ez nincs fent, tpb-n nem seedeli senki, más ötletem meg nincs) A kommentár nyelve nagyjából mindegy, a lényeg, hogy letölthető legyen (tehát ne böngészőben nézhető), mert TV-n szeretném nézni.