2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Feast4 írta: ↑2020.07.03. 11:34:30Azért nem szép az NSO-rol idézni mert bulvárlap.Zsono írta: ↑2020.07.03. 10:48:05Minden komment nélkül idézem ide.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... 7mP6UfHO54
Annyira jó ez a kamubüszkeség, aki innen egyszer elment, az nem kell vissza!!!!NovaProspekt írta: ↑2020.07.03. 11:28:43Ezt pedzegettem én is nemrég, hogy simán lehetne apróért hozni a lejáró szerződése miatt a bajoroktól. Nyilván fel sem merül a gondolat ott fenn.![]()
Azért nem szép az NSO-rol idézni mert bulvárlap. Lehet vaksi vagyok, de most se látom a forrást.Zsono írta: ↑2020.07.03. 10:48:05Minden komment nélkül idézem ide.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... 7mP6UfHO54
Ezt pedzegettem én is nemrég, hogy simán lehetne apróért hozni a lejáró szerződése miatt a bajoroktól. Nyilván fel sem merül a gondolat ott fenn.
Teljesen igazad van a zárójelben....a bomba már felrobbant....csak maga a bomba nem akarja elhinni vagy tudomásul venni....NovaProspekt írta: ↑2020.07.02. 17:57:27Sztem ha marad a vének tanácsa, egy fokkal még rosszabbak leszünk jövőre. Viszont ha kirakunk mindenkit és reboot, akkor meg teljesen kritikán aluliak pár évig. De az utóbbi eset ezzel kár, és legalább értelme lehetne közép-hosszútávon. Mert az öregeket megtartani meg időzített bomba (bár lehet már fel is robbant) és trófeák meg jó játék nélkül - egy ilyen státuszú klubban - sok ráció sincs az egészben.
sansz írta: ↑2020.07.02. 16:58:03
A klubnak ellenben az a fontos, hogy az aktuális jelenlegi állapotban küzdjünk az első helyért. Ezekkel a játékosokkal ebben a rendszerben ez benne van: dögunalmas, értelmezhetetlen játék. Sok-sok nyomás nélküli labdatartás - így kevesebbet támad az ellenfél - igaz, amikor igen, abból veszély van, mert a középpályának nem csak támadni nincs ereje már, de védekezni se.
Egyetértek, de nekem(nekünk) könnyű, mert mi csak jó focit akarunk látni (szimpatikus arcokkal) és utána pedig, hogy nyerjenek meg mindent. Bár ez sem igaz mindannyiunkra, sokan teljesen türelmesek voltak Valverdével és megfeleltek a bemákolt szűk győzelmek és az indulatok csak akkor szabadultak el jobban, amikor veszendőben az eslő hely.csababarca írta: ↑2020.07.02. 11:34:17Teljesen más profilú a csapat már, lehetne normális focit nyomatni, egy kicsit mást de mégis jó focit, egy DeJong-Puig kp-val, elől meg támadókkal, aztán had szóljon. Mit veszthetnénk most jelenleg? Semmit.
Tehát azt akarom mondani, hogy ha nincs a stílusunkhoz megfelelő játékos, akkor kár erőltetni, váltani kell.
Igazából nem a "barcastílus"-sal van a gond, hanem, hogy azok akik a csapatban vannak, már nem alkalmasak rá. Kellettek hozzá intelligens nagyon jó vezérek (Xavi, Iniesta, kellett a zseni Messi, a biztos pont Busi és a szélre egy virtuóz Dani Alves. És kellettek a kőkemény de ügyes védők, nekik pedig hatékony segítségnek a jóértelemben vadállat Mascherano.mess2009 írta: ↑2020.07.02. 09:47:28az utóbbi évek leg markánsabb barca-buktája nyilvánvalóan a hatalmas összegű játékos vásárlások csődje.
általában elintéztük azzal, hogy Barto-Abidal esetleg a béna edzők sara. az újabb Griezmann féle zsákutca után kezd bennem megfogalmazódni, hogy ezek talán inkább a - szerintem halott - "barcastílus" áldozatai
..
ezért marad számomra maga a stílus a kihaló, a túlhaladott, a kevésbé hatékony sokpasszos lassú játék a fő ok.
és még egy nagyon fontos!! a sokpasszos, kombinatív játékelemet minden európai topklub tudja! megtanulta! alkalmazza amikor kell, ahogy a hasznára van. de vajon tudja e a Barcelona a mai igények szerinti sebességen futtatni a játékát?! sajnos nem. és ez a veszte.
új szemlélet . és új (korszerű)stílus is kell tehát nem csak foltozgatás. az egészben még az is érdekes, hogy ott a példa csak nem letűnt hajdani nagyságokat kellene szajkózni hanem látni a fejlődést! a Holland fociból talán már nem Cruyff hanem az Ajax lehetne a figyelem tárgya.
Amúgy most komolyan Coutinho, játszott Ini helyén, két szélen csatár mögött sehol nem volt jó. Egy dolgot nem lehet felróni EV-nek tényleg 100x kipróbálta, több helyen is hátha.
Arthur 5 misit keres, Pjanic 7.5 misit fog. Szerinted A brazil nem kezdett volna új szerződésért rimyálni? Rakitic 13.5 misit, Vidal 9 milliót visz haza. Ha valamelyik elmenne nem ugyan mindegy?RA7 írta: ↑2020.06.30. 21:12:50Azt a plusz 10 misit elviszi egy 30 éves játékos fizetése, aki helyette jött.Goikoechea írta: ↑2020.06.30. 20:27:03Én nem látom ezt az Arthur Pjanic cserét nagyon negatívan. 10 misi plusz és azt a játékot amit a brazil gyerek felmutatott szerintem a másik is meg tudja csinálni. Az, hogy a bérezés között milyen különbség van én nem tudom, de lehet, hogy Arthur is magasabb fizut szeretett volna, akkor meg mindegy. A kor az egyetlen olyan dolog amiben a brazil jobb. Ezt az üzletet meg kellett csinálni. Vártuk, hogy majd az új Xavi milyen jó lesz, de nem nagyon volt értelmes passza előrefelé két szezon alatt. Pjanic egy öreg játékos, de ha elmegy Rakitic, Vidal akkor kell középpályára egy ilyen játékos. Trincaoval meg a másik két fiatal gyerekkel pedig indulhat a fiatalítás.
Azt a plusz 10 misit elviszi egy 30 éves játékos fizetése, aki helyette jött.Goikoechea írta: ↑2020.06.30. 20:27:03Én nem látom ezt az Arthur Pjanic cserét nagyon negatívan. 10 misi plusz és azt a játékot amit a brazil gyerek felmutatott szerintem a másik is meg tudja csinálni. Az, hogy a bérezés között milyen különbség van én nem tudom, de lehet, hogy Arthur is magasabb fizut szeretett volna, akkor meg mindegy. A kor az egyetlen olyan dolog amiben a brazil jobb. Ezt az üzletet meg kellett csinálni. Vártuk, hogy majd az új Xavi milyen jó lesz, de nem nagyon volt értelmes passza előrefelé két szezon alatt. Pjanic egy öreg játékos, de ha elmegy Rakitic, Vidal akkor kell középpályára egy ilyen játékos. Trincaoval meg a másik két fiatal gyerekkel pedig indulhat a fiatalítás.
vinszentvega írta: ↑2020.06.30. 08:42:53Szerintem Arthur eladásával tisztává tették, hogy Coutinho maradni fog. Amit megondom őszintén nem bánok. Pláne ha végre a helyén kezelik majd a kölyköt. Vagy Középpályásként lesz játszatva. Ha jól tudom, hogy Setien is kijelentette, hogy számít a brazilra. Ki tudja, akár még egy jó dolog is elsülhetne ebből....
Talán egy jó kis 4-2-2-2 vel, vagy 4-2-3-1 amit Pep is elkezdett, megtalálja a szerencse- csukáját. Egyébként valaki nem tudja, hogy kölcsönadás is dátumfüggő? Vagy nem jöhet vissza a bőrnadrágos bajnokság vége előtt a covid miatt?
Gyűlölöm a manager spekulációs felállások találgatását, de most az egyszer ellenállok. Egy Cou-Pjanic-DeJong-Puig középpálya, annyira nem festene rosszul 2021-ben .....
Pletyka szinten volt az tudom, de a valóságban is van-e nem tudom.